Alla inlägg under oktober 2012

Av Fester Bestertester - 4 oktober 2012 19:18

Har börjat frekventera simhallen i Norrköping, extra härligt när skolungdomar finns på plats. Aaah, att skåda deras fasta, hårlösa kroppar. Jag får stånd varje gång och gör inget för att skyla mig. Jag får sådana skälmska blickar av pojkarna, innerst inne är alla homosexuella.


Jag gjorde en raid i omklädningsrummet och sitter nu här med ett tiotal kalsonger, varav vissa är väldigt uttänjda, beviset att ägaren har en stor snopp. Jag kommer att placera ett par på huvudkudden varje kväll och med lite fantasi ser jag penisar för mitt inre. Att bejaka mina lustar är ett heltidsjobb.

Av Fester Bestertester - 3 oktober 2012 19:01

Nummer 39 är nu ute för alla att läsa. Exempel på artiklarna är "Antiimperialism eller bomber", "Hamnarbetare i sympatistrejk" och "Förbud i Moldavien mot kommunistiska symboler". Sammanlagt 24 sidor med garanterat rött innehåll. Inte kan du väl missa detta nummer?

Av Fester Bestertester - 3 oktober 2012 14:57

Hallå, alla glada laxar. Hasse här, skönt berusad och med aptit på mer alkohol. Det bidde inget jobb idag heller och snart blir det en tur till systembolaget för att fylla på förrådet.


Levern ska jobba, vad ska man annars ha den till? Jag har fastnat för de starka "Norrlands guld", vilka ruskar om huvudet rejält. Ge mig sex sådana och jag visar mig från min rätta sida. Ska bara tömma fem kalla burkar, sedan köper jag nytt. Vem fan vill jobba när man kan vara hemma och njuta? En stolle, kanske.

Av Fester Bestertester - 2 oktober 2012 22:45

Ibland blir det så, man vaknar i svinottan med bara ett par timmar kvar tills jobbet slår upp portarna. Fan, det borde finns en stor skylt där med texten "Arbeit macht frei" i neon. Maken till skitställe får man leta efter.


Inte fan går jag till jobbet när jag är seg och har ett knippe öl i kylen, då blir det ett kort samtal med chefen och sedan sängläge tills kvart i tio, då man drar till systembolaget.


Mitt normaltillstånd är det jag upplever efter ett stort antal öl. Utan denna fantastiska dryck blir jag vrång och vresig, förutom svettningar och frossbrytningar. Jag vill vara konstant full.


Nu väntar en oförstörd natt att fylla med vad jag vill. Det lär bli både rock på stereon samt intensivt porrsurfande. När jag firar ska hela huset ryckas med. Nykter kan jag vara på ålderdomshemmet, jag bränner mitt ljus i båda ändar tills dess. Som alltid: Schkall & fette Beute!

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2012 18:34

Jorå, en annan har hämnats sedan boten jag fick i våras. Drack mig stinn på krogen och gick till betongklossen kallad polishuset. Halade fram snorren och skvätte både här och där, mest här faktiskt. Sedan hade jag prima bajs i en fryspåse, vilken hamnade vid huvudingången.


Alla snutar är svin, det vi, men det går att slå tillbaks, det är jag ett levande exempel på. This little piggy goes into the bacon slicer, that little piggy will get trampled under my sole. Ett, tu, tre så var det endast en handfull darrande snutar kvar. Ni åker med nästa gång vi blir sugna på bacon. ACAB!!!

Av Fester Bestertester - 1 oktober 2012 17:08

Slängde in 40 kronor på vinst för mitt IFK Norrköping i kvällens möte med Gais. Två-noll tippade jag. För dem pengarna blir det två öl på väg hem från Idrottsparken. Jag är erkänt skicklig på att tippa, minns att jag stänkte in tretton rätt på stryktipset förra sommaren. Till helgen blir det mitt vanliga 128:raders, då trillar de stora slantarna in, lita på det. Framåt kamrater, men med måtta. Tre mål från er vore inte bra. Vinn med måtta.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards