Alla inlägg under november 2012

Av Fester Bestertester - 24 november 2012 12:18

Då är fredagen över och den blev inget vidare för mig. Jag började dricka öl så fort jag kom hem och tog med mig fem stycken till kompisen. Jag tror jag kommer ihåg allt där, men sedan är det svart. Den enda minnesbilden är att jag träffade en gammal bekant, det är allt. Vaknade och kollade plånboken och däri fanns pengar. Att vara dyngrak med minnesluckor är ingen höjdare.

Av Fester Bestertester - 23 november 2012 15:43

Ska till en nyinflyttad vän i Ektorp, Norrköping. Vi blir fyra stycken tokar med smak för alkohol och brudar. Alkohol kommer att finnas, men brudar blire nog tunnsått med. Jag tar med mig en svullen kasse, klirr, klirr, klirr! Kommer att vara skönt full om cirkus två timmar. Kvällens stora samtalsämne blir "Mars Curiosity" om jag får som jag vill. Rymden regerar! Åh, en äkta nördfest. Kan det bli bättre?

Av Fester Bestertester - 22 november 2012 16:17

Svenska dykare upptäckte ett nästintill oförstört ufo, vilket låg på botten av Östersjön. De behövde pengar för att fortsätta sin expedition, men fick naturligtvis inga. Fähunden Reinfeldt ringde USA och de kom med fartyg och dykare. Nu tuffar de på med målet Nevada och Area 51. Ännu en mörkläggning, ännu en skandal. Förr eller senare spricker bubblan och sanningen blir var mans egendom. Tills dess väljer jag att fantisera om läbbiga aliens och deras oljade blixtar till farkoster. Utomjordingarna är mitt ibland oss.

Av Fester Bestertester - 21 november 2012 18:33

Herr Arafat mördades fegt av Israel, efter att ha varit en nagel i ögat på dem. Alla som sätter sig upp mot makten går samma väg. Minns liraren som stacks av en paraplyspets i London och avled. Minns snubben som förgiftades av polonium. Är det min tur härnäst? Jag förespråkar revolution och nolltolerans mot mörkläggningar och fult spel under täcket. Om jag fegt mördas i sömnen, minns då min orädda gärning. Inatt fattar jag posto i hallen. Kom an bara, usla knektar.

Av Fester Bestertester - 21 november 2012 14:09

Vaknade nyss efter en lång tid i sängen. Döm om min förvåning när jag möts av tomma ölburkar vid TV-fåtöljen och halvätna ostburgare från McDonalds. Något väsen har varit i min lägenhet och stökat till. Jag lovar, jag gick och lade mig halvfull runt midnatt och då var allt i sin ordning. En demon som dricker öl och äter hamburgare? Ja, hos mig är det så.

Av Fester Bestertester - 20 november 2012 23:25

I fem års tid har galenpannan och kvinnomisshandlaren "Sune Andersson" (riktigt namn Jehuda Roth) kunnat härja fritt här. År av vanstyre har skapat en medlemsflykt från UFO-Östergötland. Föreningens möten på Kråkstigen har alltför ofta slutat i katastrof. Fylleslag, misshandel, sexuella trakasserier och verbala hot. Man har även skrämt livet ur några UFO-intresserade tonårstjejer genom att påstå att samtliga nya medlemmar måste genomgå en såkallad "anal probing". Detta är givetvis lögn och inget vi har tillämpat på minst 10 år!

Listan kan göras lång på övertramp och rena illdåd.

Härmed deklareras födelsen av en ny organisation som samtliga medlemmar uppgår i.


UFO-Östergötland blir härmed UFO-Östra Götaland.

 


Organisationen kommer att ledas av Klaus Karlsson (se bild) från Rejmyre. Hela UFO-Norrköping meddelar att de lägger ner.
Vi avbryter även kontakten med den översexualiserade och dekadenta planeten Venus. Solsystemets skamfläck.


"UFO-rörelsen måste politiseras. Vi kommer att arbeta med en form av intergalaktisk nationalism. Var art på sin planet", hälsar Klaus!


 

Av Fester Bestertester - 20 november 2012 23:09

Vaknade inte förrän halv åtta på morgonen, med smak på fortsatt sömn. Heroiskt uppbådade jag alla krafter och gick till jobbet i alla fall. Väl där väntade fem timmars effektiv (inte fullt så effektiv idag) arbetstid, innan jag kunde stämpla ut. Det blev raka vägen till systembolaget för en kasse öl och nu belönar jag mig för dagens slit. Kylen är laddad med öl och jag har fått tillbaka suget. Är jag inte värd en drängfylla?

Av Fester Bestertester - 19 november 2012 23:22

Målet är uppfyllt, jag är full och nu redo för sängen. Blir att gurgla munnen ordentligt och ta ett par pastiller, sedan ska det nog gå bra att jobba. Jag får sju timmars härlig sömn och det är mer än nog. Ska ju på jippo i morgon på Mötesplats Asken, så jag vill vara utvilad. Nu blir det inga starkvaror förrän runt fyra i morgon eftermiddag. Vackert så.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards