Alla inlägg under november 2012

Av Fester Bestertester - 19 november 2012 17:08

Mitt lilla hushåll ska fira jul ensamma, det är lugnast så. Jag ska handla mina egna klappar och det lär bli punsch, konjak och whisky. Frugan har ju inga egna pengar (jag har hand om finanserna), så därifrån kan jag inte vänta mig något. Jag är dock givmild, så hon ska få lite saker av mig. Det lutar åt ett förkläde och ett tiopack skurtrasor. Sedan ska frugan inte bara få se på TV, hon ska även få prova på glöggen. Även jag har en mjuk sida.


Arg motala-bo

Av Fester Bestertester - 19 november 2012 00:35

How much is the whisky in the window, the one with the beautiful look, how much is the whisky in the window, I do hope that it is for sale. Or was it doggie?

Av Fester Bestertester - 18 november 2012 14:20

Var som vanligt till Blå Huset på lördagen. Pungen var svullen av sperma och jag tittade lystet på de andra besökarna. Jag fick fin kontakt med en man vid namn Berndt och han lyckades knöla in ett finger mellan mina skinkor. Det blev han och jag och gissa om jag har träningsvärk av allt sugande. Vi har nu bestämt att äta pizza ikväll och till efterrätt vill jag ha k*k. Jag vill knulla runt och inte låsa mig vid en partner, men just nu törstar jag efter mer Berndt.

Av Fester Bestertester - 17 november 2012 17:47

Förvänta er inte intrikata postningar, hela redaktioen är svårt berusad. Klunk, klunk, klunk! Vad i helvete, jag har 16 öl kvar och dem måste drickas upp. Fuck off & die, you miserable serfs! Ere helg så ere. Skål!

Av Fester Bestertester - 16 november 2012 15:34

Jag skulle dra av en brakare i morse på jobbet. Jag tog i för knug och fosterland och förväntade mig en ljudlig fjärt. Istället kände jag hur något rann ur analöppningen och jag förstod med ens vad som hänt; Jag hade skitit på mig igen.


Snacka om att det var obehagligt att gå med ett lass avföring i kalsongerna. Jag besvärades av kletet i flera timmar, innan jag äntligen kom hem och kunde spola av mig. När arbetskamraterna rynkade på näsan åt doften spelade jag med. Jag skiter ofta på mig, men oftast i hemmet när jag är riktigt full. Att ha fullskitna kalsonger på "bortaplan" är ingen höjdare.

Av Fester Bestertester - 15 november 2012 16:00

Blev kissnödig på kansliet och klev in på toaletten. Vad jag då såg var hemskt, någon hade bajsat utan att vare sig torka sig i stjärten (det fanns inget papper i toaletten) eller spola. Det var ett par rejäla korvar som stilla gungade i vattnet. Jag lyckades spola utan att kräkas, men kissa, det gjorde jag genom fönstret. Ska vi behöva sätta upp en kamera på toaletten?

Av Fester Bestertester - 14 november 2012 11:19

Boendestödjaren kom i grevens tid, en timma senare och jag hade varit duktigt berusad. Nu var jag kontaktbar och klar i knoppen, även om det luktade öl om mig. Hade munnen stängd när jag var i närheten av tanten. Åh, jag måste berömma mig själv, då jag är duktig på att maskera en begynnande fylla. Nu har jag resten av dagen fri från åtaganden, en sväng till systembolaget undantagen. Nu greppar jag burken och kör hårt.

Av Fester Bestertester - 14 november 2012 09:30

UFO-Norrköping hade som bekant öppet under måndagskvällen och det blev en succé såklart. Besökarna var många och frågorna haglade. Vi svarade efter bästa förmåga och jag tror att alla gick från lokalen stärkta i sin tro på utomjordisk aktivitet.


Vi fick även in lite material, främst bilder, vilka ska studeras noga. Inte nog med det, ekonomiska bidrag flöt in kontinuerligt. Vi fick in runt 100 kronor och för det är vi djupt tacksamma. Lita på att de pengarna kommer att göra nytta. UFO-arbetet har vind i seglen.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards