Alla inlägg under november 2012

Av Fester Bestertester - 14 november 2012 08:47

Nu är boendestödets besök mindre än tre timmar bort och jag har druckit öl hela morgonen. En omöjlig ekvation, så hur göra? Jag vill inte strunta i att öppna dörren när boendestödjaren kommer, det tricket funkar inte längre, de vet att jag kurar i lägenheten. Jag får väl ta emot personen och stinka fylla, så får vi se vad som händer. Idag är min lediga dag och då vill jag sätta guldkant på den med alkohol. Ska det vara så svårt att förstå?

Av Fester Bestertester - 13 november 2012 20:06

Jag provar på en kväll med minimalt med alkohol och nikotin och det funkar storartat. Bara tio cigg rökta och endast fyra burkar öl druckna. Tror bestämt jag håller mig ifrån mina missbruk ytterligare en dag. Vem fan sa att man inte kan lära en gammal hund att sitta? Jag mår fin-fint.

Av Fester Bestertester - 12 november 2012 20:36

Så kom man äntligen iväg till affären och köpte skor. Det blev ett par blå Adidas för 350 kronor. Det sved att slanta upp, men nya skor var jag tvungen att ha. Lite komiskt, för tänk när man handlar starkvaror. Då kan man gå i snöstorm till systembolaget och handla för flera hundringar om dagen. Det kallas väl för prioritering? Hoppas på att skorna ska hålla ett par år, så jag slipper nya inköp som inkräktar på min nödvändiga ölkonsumtion.

Av Fester Bestertester - 11 november 2012 17:14

Har en och en halv folköl kvar, sedan är allt som återstår åtta Norrlands guld 7,0:or. Fast det borde väl räcka, om jag snålar lite? Jag ska ju vara uppe länge och bland annat se en film som börjar strax efter midnatt. Jag får väl slå till bromsarna redan nu, så jag inte riskerar att bli utan tidig kväll. Inte orkar jag gå hela vägen till affären bara för att köpa folkisar heller. Jag chansar och hoppas jag klarar mig på min minimala ranson.

Av Fester Bestertester - 11 november 2012 14:51

Åter har jag fått in en insändare i lokaltidningen, därmed har alla jag skickat in publicerats. Är jag inte duktig? Jag brukar överdriva en smula och har till med farit med osanningar, men det kollar inte tidningen upp. En bra historia ska inte förstöras av sanning, tycker både dem och jag. Tror bestämt jag knåpar ihop en till. UFO:n har jag aldrig skrivit om.

Av Fester Bestertester - 11 november 2012 12:16

UFO-Norrköping bjuder härmed in allmänheten till ännu en frågestund. Vi har på måndagen öppet ända till klockan åtta och närvarande finns ett flertal experter, bland annat Jerker från Katrineholm. Kom och ställ frågor, eller titta i vårt digra arkiv. Gratis kaffe finns.

Av Fester Bestertester - 10 november 2012 11:44

Runkar ofta då jag är frekvent kåt. Jag tänker på snåriga analöppningar och stålhårda penisar. Det blir oftast i sängen jag leker med snoppen, men nu har jag funnit ett nytt sätt. Jag onanerar i vardagsrumsfönstret. Jag drar av mig kalsongerna och tokrunkar. Vetskapen att de i grannhuset kan se mig ökar min njutning tiofalt. Jag sprutar då ned fönstret med den äran. Att sätta extra krydda på runkstunderna är härligt. Har man en villig publik presterar man lite extra. Testa du också.


Lennart Kåt Lindström

Av Fester Bestertester - 10 november 2012 10:21

Låg en stund på sängen och tänkte efter att jag vaknat. Då fick jag en minnesbild av att ha varit på systembolaget. Jag klev upp och kollade i plånboken och minsann låg en femhundring där i. Nu minns jag incidenten i kassan vagt och jag hoppas att jag inte var odräglig. Skulle jag bli portad vore det en katastrof av rang. Dricker lite öl nu och gör ett nytt försök att handla om några timmar. Håll tummarna för att det går bra.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards