Alla inlägg under december 2012

Av Fester Bestertester - 19 december 2012 12:09

Det har blivit dags att sätta lilla Phain i träning, så hon inte blir pluffsig. Jag kommer att ta med henne till torget och så får hon gå runt tills jag är nöjd. Jag tar med mig termos och mandelkubb då det kan ta en bra stund innan motionerandet är tillräckligt. Snart är det ju jul och det innebär att frugan kommer att få lite extra mat. Man vill ju inte vara gift med en spärrballong, speciellt thailändskor är väldigt fula som överviktiga. Frugan kommer att se ut som en barbiedocka när jag är färdig med henne.


Sune, arg motalabo

Av Fester Bestertester - 18 december 2012 20:25

Me Hiroshi Honda. Will post here often. This be a song from my fine country. Have a nice day.

Av Fester Bestertester - 18 december 2012 18:59

Vilka klantar sjukvården är, mitt antipsykotikum har gått ut, kvar finns bara antidepp. I varje påse medicinen kommer finns ett pappersark, men de slänger jag skyndsamt, därmed kan felet vara mitt. Nåja, det kan jag leva med. Utan mina psyk-piller kan jag just inte leva. Kanske blir det ett inbrott på apoteket inatt.

Av Fester Bestertester - 18 december 2012 18:07

Nu har jag snart en ny utmärkelse att nåla fast på bröstet, en vacker skapelse jag verkligen gjort mig förtjänt av. Jag tror bestämt jag gått om självaste Idi Amin i antal gnistrande tingestar.


Lilla frugan ska ikväll ge mig medaljen från mitt fina silverfat. Sedan firar jag med whisky. Kanske tar jag även en tur på byn med ett urval medaljer.


495 kronor kostade det att tillverka medaljen, men jag ser det som att jag sporrar övriga UFO-Östergötland till stordåd och då är det berättigat att lägga en summa på medaljer och även diplom. Gissa om jag är stolt.

Av Fester Bestertester - 17 december 2012 21:17

Genomled nyss ett program på TV:n, tror det kan ha varit fyran, men skit samma. Man fick följa en grupp amerikaner på resa i Sverige och efter sina arv. Det kryllade av dalahästar, surströmming, folkdräkter och annan rashets.


Har inte media hört det senaste, Olof Palmes ondsinta plan? Sverige är en mångkultur. Det finns inget svenskt, tror du det är det feberfantasier.


Varför inte visa programmets huvudrollsinehavare det riktiga Sverige, det moderna Sverige? Den sörja vi alla klaffsar runt i får det att rycka i högerarmen på folk och ta på sig armbindeln snarast.


Botkyrka, Tensta och Ronna. Lyft fram de nya herrarna i norden, inga löjliga blondiner, eller blåögda trälar. När regimens mål är uppfyllt spelar det ingen roll om du befinner dig i Asien eller i pluttlandet Sverige. All särart måste förintas. Gör vi inte det hoppar gaskammrarna igång igen. En planet, ett styre, en president. Jag behåller kepsen, jag kröker inte rygg inför fienden, oavsett dess styrka. Kämpa, kämpa, kämpa..!

Av Fester Bestertester - 17 december 2012 18:49

Jag kan på rak arm räkna upp ett flertal saker som bara POFF!!! gått upp i rök. En karta, den var rejält stor i utvecklat läge. Filmen "Hog ride", hundralappar ur min plånbok med mera, med mera.


Jag har förmodligen att göra med ett poltergeist, fast jag skiter i vilket, jag tar kampen ändå. Jag kan vara riktigt tjurskallig när jag sätter den sidan till. Fungerar inte taktiken att kommunicera med vad-det-nu-är tar jag till de tre V:na: våld, vitlök och vigvatten. Denna värld och dimension har inte plats för besvikna döingar, eller rent av elaka sådana. Gör som jag, attackera på alla fronter.

Av Fester Bestertester - 16 december 2012 18:08

Nu är det dags för X att snacka.


Jag går rakt på sak, hur full blir du på ett helrör? Klarar du ens en hel flarra?

Oj...vet ej. Jag passar på den frågan.


Om du måste dricka dig full i innerstaden, var håller du då till?

I någon park, kanske.


När var du senast redlös?

Nog för att jag dricker ibland, men redlös? Det var kanske i somras.


Vad föredrar du: Sju 7.0:or eller tio 6.0:or?

Äntligen kan jag svara. Det blir tio av den svagare sorten.


Hur många gånger har du legat i fyllecell?

Jag har aldrig varit där. Handlar hela intervjun om alkoholrelaterade frågor?


Hmmm... Brukar du spy under en festkväll, dagen efter eller inte alls?

Jag vet inte, jag kan inte svara på dina frågor.


Hur mycket pengar lägger du på starkvaror i månaden?

Nä, nu räcker det. Adjö!


Vi tackar herr X för hans medverkan.

Av Fester Bestertester - 16 december 2012 17:10

"Växeln, hallå, hallå, hallå, koppla mig till systembolaget!"


Ja, det var den helgen. Den veckan, eftersom jag varit hemma sjuk. Vad fan, nu måste jag slita ända tills fredag innan jag kan supa som jag vill. Helt utan blir jag inte, jag är inte så dum att jag missar tillfällen att dricka eller handla. Drängfyllan blir jag dock utan, men jag ska stålsätta mig. Max tio öl per kväll. Det låter väl lagom?

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards