Alla inlägg under december 2012

Av Fester Bestertester - 16 december 2012 01:40

Land efter land störtas i fördärvet. Man blir i vissa fall av med diktatorer, men de ersätts snart av andra despoter sugna på makt. Libyen, Egypten, listan växer. Folket tror de får frihet, men antingen förblir dem diktaturer, eller så får de ett Coca-Cola-styre signerat USA. När angreppet på Iran blir verklighet tror jag att det är början på nästa världskrig. Jag har makten att förhindra det, nu måste jag bara lista ut hur. Ett enormt ansvar vilar på mina axlar.

Av Fester Bestertester - 15 december 2012 23:48

Hej på er. Jag är nu hemma hos en vän för lite gemenskap och festande. Jag spexade med Hasse, tryckte upp hans ölflaska i stjärten när han var på toaletten. Han satte den sedan mot munnen och svepte den. Jag har även med mig kameran och har fått grabbarna att posera, en snygging vid namn Anton visade sitt könshår på min begäran. Nu har jag bara lite vin kvar, men gissa vad jag ska göra när jag kommer hem: Lägga upp bilderna på datorn och runka intensivt. Detta slår gay-surfandet alla dagar i veckan.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 15 december 2012 15:56

Hur märker ni av att det går mot jul? Själv blev jag inlagd då, strax efter att börjat blogga här, sedan tror jag det var julen 07 jag var inlagd.


Ett motiv är såklart att slå mot oss när vi är som svagast, ungefär som när Säpo gjorde framstötar mot mig efter en grov misshandel. Gärningsmännen struntade dem i, det var ju jag som var "farlig".


Jag har inte fått i mig medicinen på ett tag, men svinpälsarna gör självmål: Jag mår toppen. Jag känner att jag måste trappa upp mitt politiska arbete. SOS, miljoner kan och bör rösta på oss. När vi väl har makten ska alla knektar spärras in. Klatu verada niktu.

Av Fester Bestertester - 15 december 2012 14:46

Vad härligt, endast en arbetsvecka kvar innan julledigheten. Jag bunkrar alkohol att ha de röda dagarna och det går fin-fint. I köket finns dem, mina kära flaskor och burkar. Blir det för jobbigt att arbeta beklagar jag mig inför chefen, till ljudet av mina "falska" hostningar. Han har gått på det förut. Nu tror jag bestämt jag testar en fylla.


Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 14 december 2012 14:20

Ungdomar över hela Sverige tycks gå omkring med keps och en luva på det. Sedan har de oftast säckiga byxor med grenen hängandes i knähöjd. Är detta något slags mode så tror jag bestämt att landet är på väg mot undergång.


Att gå i illasittande kläder kommer som så mycken annan skit från USA. Välbärgade slynglar från Sverige kopierar slummens klientel så gott de kan. Det ska visa på fattigdom, att man ärver sina kläder och därför sitter de illa.


Jag avskyr subkulturer, jag avskyr hip-hop, eller vad skiten kallas. Kaxigt prat till djungelrytmer. Varför inte klä sig som folk och söka anställning? Själv började jag jobba skift vid 18 års ålder, det stärkte mig och mitt psyke.


Dagens ungdomar är lata, korkade och svaga. Grattis till regimen, för det är väl Ni som ligger bakom detta? En gång beboddes Sverige av stålhårda vikingar, idag finner vi slödder, avskum och imbeciller inom våra gränser.


Jag kräver en revolution, en massiv folkresning. "Ut med packet", som det brukar låta. Var ska de ta vägen? Vet ej och det skiter jag i. Dumpa dem i Östersjön till alla ålars stora glädje. I Sverige vill jag inte ha dem. Min kamp börjar nu.

Av Fester Bestertester - 13 december 2012 20:27

Är nu härligt full... full... full... Inget jobb idag, bara alkoholförtäring och det passar mig bra. Jag blir hemma imorgon också, lita på det. Inte behöver jag vara ensam heller, jag har mina röster i huvudet. Jag är nu uppe i tvåsiffrigt i antal tömda bukrkar och har aptit på fler. Nu orkar jag inte skriva mer, det blir en vända till kylskåpet.

Av Fester Bestertester - 12 december 2012 17:34

Hageby var under min uppväxt kanske inte en idyll, men närapå. Det fanns en del sociala problem, men som knodd med spring i benen var det inget man besvärades av. Närheten till skogen och en rejäl skidbacke var ett rejält plus.


1975: Ska det vara ett tuggummi? 2012: Eyy, ska do söpa lite heroin?


1979: Goddag, min kära granne. 2012: Eyy, respekt, svenne!


Det har blivit dags att kapa banden med Hageby. Låt skiten gå under i en flodvåg av våld, droger och misshandlar. Jag har satt min fot där för sista gången. Mina ljusa minnen lever dock kvar. Idag Hageby, imorgon resten.

Av Fester Bestertester - 11 december 2012 18:09

Jag slår på TV:n när det vankas nyheter och ibland när det går någon intressant dokumentär. Jag har färg-TV, men ingen fjärrkontroll, fast vad ska man med det till? Orkar man inte resa på arslet för att få tillgång till en ny kanal är man oförskämt lat.


Jag har nu kommit över information att landets unga tillbringar timmar framför den flimmrande skärmen, de konsumerar inte bara dåliga program, de tittar på reklam. Reklam! De manipuleras och stöps till fogliga konsumenter, de måste ha de fräsigaste jeansbyxorna, mobiltelefon och annat strunt. TV:n är orsak till fördärv om inte använd med måtta.


Varför inte kraftigt begränsa det dekadenta utbudet? Det går otaliga amerikanska filmer och serier varje dag, vem behöver det? Inför minst två dagar i veckan utan utsändningar av smuts, nyheter räcker gott. Att sitta limmad framför en skärm påverkar både psykiskt och fysiskt. Man blir en dreglande idiot om man inte ser upp. Är du redan där?


Sune, vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards