Alla inlägg under december 2012

Av Fester Bestertester - 7 december 2012 15:20

Jag har fullt upp med min lilla fru, UFO-arbetet och mycket annat. Nu är det fredag eftermiddag och jag har öppnat punschflaskan. Frugan är nere i källaren, men hon kommer att få smörgåsar med prickig korv, så hon behöver verkligen inte svälta.


Imorse tog jag på mig ett urval av mina medaljfavoriter och gick runt på byn. Gissa om jag var stolt och fick människor att vrida på huvudet och beundra mig. Inte kunde det undgå någon att jag var en mycket inflytelserik man, eller? Nej, just det.


Nu ska jag bli lite lullig och lägga undan alla förpliktelser. Tilltugg i form av mandelkubb finns, en slatt whisky och några öl likaså. Även en frontkämpe måste få lite ledigt. Klatu, verada niktu!

Av Fester Bestertester - 6 december 2012 22:52

Äntligen var så julbordet avklarat och jag sitter och rapar. En liten flaska snaps (räcker till ett snapsglas) kostade 90 kronor. Aldrig att jag pröjsar det. Efter maten blev det bowling och jag vann överlägset. Nu jobbar jag på en snabbfylla, senast klockan två måste jag knyta mig.

Av Fester Bestertester - 6 december 2012 16:06

Nu är det snart dags för det årliga julbordet med "jobbet". Runt åtta gravt förståndshandikappade, chefen och lilla jag. Naturligtvis läskar jag mig fram tills jag ger mig av. Väl på plats skippar jag snapsen, då den brukar vara tokdyr, dricker gör jag åter när jag kommer hem. Kanske ska jag sätta fingrarna i halsen för att rensa magen, då blir det plats för mer julmat.

Av Fester Bestertester - 5 december 2012 19:22

An någon anledning sitter jag på en stor samling av tidningen Gigant, en ganska intetsägande tidning. Jag har främst nummer från 70-talet och de bjuder jag nu ut till försäljning. De dyraste ligger på 50 kronor, resten går för 15 spänn styck. Hör av dig, men skynda på, jag har dem ute på Tradera också.

Av Fester Bestertester - 5 december 2012 13:19

Jag tittade nyvaken ut genom fönstret och möttes av ett vitt täcke. Termometern visade minusgrader och jag gäspade stort. Att gå till jobbet tar ca 45 minuter och det kändes inte som ett alternativ. Jag drack en öl, sedan ringde jag chefen. En promenad i snön har det blivit, men det var till systembolaget. Nu sitter jag på kammaren med en öl i handen och mår bra. Ute snöar det, så jag blir antagligen hemma imorgon också. Nåja, ölförrådet är digert, så jag ska nog hålla mig sysselsatt.

Av Fester Bestertester - 4 december 2012 17:26

Vi har nu skribenter inte bara i Sverige, USA och Storbritannien, vi har expanderat. I Indien (skämtsamt kallat världens största demokrati) sitter Mahatma Sing på sin feta röv och i Japan håller Hiroshi Honda fanan högt. På det knasiga språket japanska publicerar Honda våra artiklar oförtrutet. Sverige är ett pluttland jämfört med Japan. Indien... herregud, de har hundratals städer större än Tokholm. Vi når alltså hundratals miljoner potentiella läsare varje dag. Tänk om en finge en spänn för varje läsare... Som läsare av Käftsmällen har du otaliga bröder och systrar. Det är Dig väl unt!

Av Fester Bestertester - 3 december 2012 22:08

Det är sannerligen härligt att tillhöra partiet SOS, Samlingen för oberoende seloter, dagar som dessa. Vi har på bara en vecka fått två nya medlemmar. Antalet medlemmar i partiet är hemligt, men vi är många och snart går vi på offensiven.


Vår slogan är "mer av allt" och det kommer att bli en verklighet den dagen vi får egen majoritet i riksdagen. Räkna med ett pengaregn över dig. Höjd pension, sänkta skatter och billigare mat blir ett faktum.


För att sporra fördjupat engagemang kommer jag som partiledare att få två medaljer för mitt uppoffrande arbete. Jag kommer även att belöna aktivister med signerade bilder av mig själv.


Velar du mellan pest och kolera? Vill du se riktig förändring? Gör då slag i saken och lös ett medlemskap i SOS. Tillsammans marscherar vi mot framtida segrar.

Av Fester Bestertester - 2 december 2012 20:35

Vi beger oss strax till hemlig ort för att spana mot skyn. Vi har bra vibbar och räknar med förstklassiga närkontakter. I ryggsäcken finns kikare, kamera, termos och hoppfällbar pall. Att det är åtta grader kallt är inget som avskräcker en sann UFO-jägare. Åh, vad spännande det ska bli.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards