Alla inlägg under januari 2013

Av Fester Bestertester - 27 januari 2013 17:04

Idag minns vi alla Förintelsen, hela det rasistiska tyska folkets utdragna massmord. Uppemot 50 miljoner judar gasades mellan 1933 och 1945 och man gjorde tvål, lampskärmar och skosulor av dem. Speciellt populär var deodoranten Greizfunk, vilken var obligatorisk att applicera för alla djävulsdyrkande SS-män.


Det var inte bara judar som gasades, listan kan göras lång. Till exempel gick man hårt åt zigenarna, professor Hubert vonGeld uppskattar antalet mördade till 20 miljoner. Kuddar och raggosckor gjordes främst av just zigenarhår och bland annat Ikea sålde dem så sent som 1951.


Mina händer skakar när jag tänker på historiens värsta förbrytelse. Hur kan man som tysk leva med sig själv, när man för evigt smutsats ned? Jag gör mitt för att stödja sionismen, jag köper både Aftonbladet och Expressen idag.

Av Fester Bestertester - 26 januari 2013 21:24

Året är ungt men kampen är gammal. Jag växlar upp och sprider budskapet som aldrig förr. Jag har handskrivit papper efter papper och lagt dem i grannarnas brevlådor och räknar med positivt gensvar. Det var sannerligen ett drygt jobb och jag blev alldeles öm i handen, men nu är det gjort och jag belönar mig med en flaska Dr Pepper, den godaste läskeblasken.


Drömmen vore egna klistermärken. Flygblad kan jag ordna, behöver bara en laserskrivare. Eventuellt intresse från Säpo smickrar mig bara, dem har jag haft att göra med förr. Jag är partiledare, men kommer det en duglig kraft utifrån är jag redo att stiga åt sidan. Partiet är viktigast, inte vem som leder det. PM:a mig din adress så kan även du få ta del av mitt revolutionära budskap. Framåt marsch!

Av Fester Bestertester - 26 januari 2013 12:21

Tusan, fredagen är redan förbi. Jag hade laddat upp med whisky och öl och började hälla i mig när jag kom hem. Blev en smula pömsig och skulle bara vila en stund, men somnade och vaknade tidig lördagmorgon. Nästan allt det starka fanns kvar. Jag blir så förbannad på mig själv att jag slösar bort en fredagkväll på sängen. Detta innebär att jag måste supa hårt idag och jag har redan börjat. Får väl ta en sjukskrivning på måndag, jag måste ha i mig stora mängder alkohol regelbundet. Så här kan det inte fortsätta.

Av Fester Bestertester - 25 januari 2013 19:58

Folk i min närhet har fått nog av mitt beteende, de vill ha in mig på gruppboende. Min förra kp visade sig vara en backstabber när han gurglade fram "gruppboende" på äkta bastardskånska. Adjöss med honom, istället fick jag en tjusig kvinna, tyvärr är nu även hon inne på samma spår.


Idag besökte jag ett nybyggt gruppboende, fräscha lokaler med egna lägenheterna för de intagna och personal dygnet runt man kan besvära med viktiga spörsmål såsom sperma på lakanet eller gaser i magen. Detta till trots vägrar jag att för resten av livet leva på samhällets bakgård, jag är ju för fan ett geni, jag vägrar att buntas ihop med undermänniskor.


Jag sköter mig själv, jag borstar tänderna minst en gång i veckan, byter kalsonger vid varje ny årstids antågande och har slutat trycka snorren mot fönstren för att imponera på folk. Jag hör inte hemma på dårhus eller gruppboende. Inse att jag är klok bortom din hjärnas förmåga att föreställa sig saker. X är född fri och ska så förbli.

Av Fester Bestertester - 23 januari 2013 16:37

Tog mig en fylla igår och lirade hård musik på stereon. Jag njöt i fulla drag och varvade öl med jordnötter. Då ringde telefonen och jag tänkte att det var en kompis. Det var det inte. Det var partiledaren för ett pluttparti, som kommit över mitt nummer. Jag har ju vana av politiskt arbete och har varit med förr och tydligen är jag ännu inte bortglömd. Jag försökte skärpa till mig, men tror jag gjorde ett halvdant jobb. Har jag en ledig stund vill jag förgylla den med alkohol, det borde alla veta vid det här laget. Samtalet blev en smula rumphugget och avslutades med ett drygt "hej då" från uppringaren. Trots det vet jag att jag är eftertraktad på den politiska scenen. Kan jag bara kombinera politiken med drickandet kör jag på, det var länge sedan mitt liv hade en mening.

Av Fester Bestertester - 22 januari 2013 21:00


Jag förespråkar en kompromisslös kommunism, en stark stat med folkets bästa som drivkraft. Handens arbetare är minst lika viktiga som arbetsköparens och dennes insats för nationen. Det måste till en auktoritär ledning för att styra skutan rätt och inte backa en millimeter, kommunismens kärna får inte solkas av borgerlig irrlära. Kommunismen i länder som Laos och Kuba är inte sann kommunism, en sann kommunist köpslår aldrig och tummar inte på moralen. Om borgarna måste skjutas av för att behålla stabiliteten spiller jag inga tårar.


I riksdagen finns idag Vänsterpartiet, en sorglig skara misslyckade individer i ett lika misslyckat parti. De har svikit alla sina forna ideal och har blivit PK uti fingerspetsarna. Det vurmas för bögar och feminism, för att nämna två exempel. Jag vill inte kriminalisera homosexualitet, men håll den inom hemmets fyra väggar. Vad är då feminism? Ett försök att splittra folket i "vi och dem". Båda könen behövs, men kvinnan bör uppmuntras att sköta hemmet och barnen. Mannen är genom sin fysiska styrka bättre lämpad för kroppsligt arbete, så enkelt är det.


Tyvärr är kommunismen i Sverige på dekis, det ser man när helst det vankas demonstrationer, eller ska vi säga kravaller? Undernärda knarkare, förvirrade invandrare och kvinnosakskvinnor. I ett stalinistiskt samhälle finns det bara en plats för dem och det är i ett arbetsläger. Där ska de få arbeta hårt och läras bli uppbyggliga medborgare. De ska ges rejält med mat och ha möjligheten att åter slussas in i samhället. Avrättningar är det inte tal om, det är bara något kommunismens motståndare fabulerar om.


Att styra ett land är ett hårt arbete och arbetar hårt, det är just vad kommunismens proselyter gör. Väck med gåsleverätarna från Östermalm och sätt dem i fysiskt arbete. Ett land styrt av karriärpolitiker korrumperas fortare än du kan säga "nackskott". Om bara alla arbetare förenar sig formar vi en gigantisk knytnäve, vilken slår hårt mot kapitalet. Rättning i ledet, framåt marsch! 

Av Fester Bestertester - 21 januari 2013 21:14

Bryn ströbröd i en stekpanna. Tillsätt två dl majonäs och låt puttra. Sedan häller du i gröna ärter och steker i ca fem minuter, sedan är maträtten färdig. Smarrigt!

Av Fester Bestertester - 21 januari 2013 20:28

Har slöat på sängen och då kom de till mig igen, mina konstiga drömmar. Jag utför våldsdåd, mord och tortyr. Har även kommit på mig själv att tänka på sådant även när jag är vaken. Där finns ju några jag skulle vilja hämnas på, varav en är ett svin i största allmänhet och två andra som starkt har bidragit till att förstöra mitt liv. Jag fastnar lätt i dessa banor vid sängläge/sömn. Jag skulle mycket hellre ha sexdrömmar, men jag tycks inte kunna styra min hjärna. Vad göra?

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards