Alla inlägg under januari 2013

Av Fester Bestertester - 11 januari 2013 08:37

Redan har det inkommit en UFO-rapport, en av tredje graden till och med. Den kommer från Helmut Bergmeister i Filipstad.


Klockan är cirka 03.00 Helmut är på väg hem efter en trevlig herrmiddag. Vid Allégatan 11 syns plötsligt ett starkt blått pulserande ljus. Fyra varelser, människolika men med viss dragning åt det aplika hållet släpar in den vettskrämde Helmut i farkosten. I farkosten sitter en varelse av honkön. Hon är mildare än de andra och tilltalar Helmut vänligt. Strax därefter faller han i en djup sömn. Han försöker lägga sig mjukt på honvarelsen mjuka barm men känner då en stark smärta i ryggen.
Det nästa minnesfragmentet består av ett litet slutet rum. Helmut är rädd och ensam och varelserna har tagit hans skor. Han ligger i fosterställning på ett grönt sluttande golv. Helmut har kastat upp och bajsat på sig.

Innan Helmut vet ordet av befinner han sig på en polisstation, skrikandes och gråtandes försöker han få den skeptiske polismannen att tro på hans historia. Då flera poliser dyker upp och skrattar hånfullt bestämmer sig Helmut får att gå hem. Väl hemma segnar han ihop och sover enligt egen utsago i 3 dygn.


Rapporten anses mycket trovärdig då Helmut är en respekterad lokalpolitiker och insändarskribent.


Av Fester Bestertester - 10 januari 2013 23:03

 

Snart är det dags för USA att avsätta och avrätta nästa ledare i världen. I kikarsiktet finns vår Mahmoud Ahmadinejad, denna fredsduva, denna gigant. Israel vill ha Lebensraum och då finns inte plats för Iran. Då rycker USA ut under Nato- och FN-flagg och bombar landet i bitar. Jag blir heligt förbannad och önskar att fler slöa västerlänningar byter fokus från TV:n till verkligheten.


Herr Ahmadinejad har hållit sitt land stabilt och välmående ända sedan han tillträdde posten som president 2005. Ska det sluta med en kula i huvudet, ska han avrättas och hans namn dras i smutsen bara för att han vill sitt folks bästa? Jag tror tyvärr det. Världens fria stater blir allt färre och påtvingad "demokrati" en verklighet för allt fler. Må irans fiender få smaka persernas vrede en sista gång om så är fallet. Kämpa till sista man!

Av Fester Bestertester - 10 januari 2013 19:01

Eftersom UFO-Sveriges rapportcentral är överhopad med material går det nu bra att vända sig direkt hit till bloggen. Vi granskar allt och skickar vidare det intressantaste till UFO-Sverige. Här finns kompetens och kunnande, så vi låter oss inte luras av falska bilder. Vi kommer att titta till bloggen ett par gånger per dag, då vi räknar med ett stort tryck. Låt bilderna komma.

Av Fester Bestertester - 9 januari 2013 15:21

Hasse låter hälsa att han tillfälligt slutar skriva här. Anledningen är dålig ekonomi, vilket gör att hans alkoholkonsumtion kraftigt minskat. "Utan fylla har jag ingen kreativitet och vill mest ligga på sängen", säger han. Vi får vänta tills pensionen kommer, då kanske vi får tillbaka den gamla Hasse, mannen med ett intakt rus och en plunta i innerfickan. Vi lider med dig, Hasse.

Av Fester Bestertester - 9 januari 2013 00:05

För en tid sedan hölls en musikafton med temat UFO i lokalen på Kråkstigen. Här ser ni Arvid framföra sin egna låt.


/Sune A

Av Fester Bestertester - 8 januari 2013 23:13

Jag sitter med en whisky och läppjar så smått på den. Jag har verkligen gjort mig förtjänta av den, då jag haft fullt upp hela dagen. Jag har tagit Phain på en promenad, sedan blev det fotvård. Hon klippte mina tånaglar, masserade fötterna och smörjde in dem. Nu ligger hon på sin sköna madrass i källaren och jag pustar ut. Livet som pensionär kan vara hektiskt ibland.

Av Fester Bestertester - 7 januari 2013 23:22

Än så länge håller jag mig ifrån drickandet, men det är svårt. Jag tänker hela tiden på ölen i kylskåpet. Som substitut har jag "Dr Pepper". Men inte kan jag dricka läskeblask istället för öl, då förblir jag väl fortsatt tjock? Nåja, jag lär spara en del pengar på att bli helgalkoholist och det är ju en uppmuntrande tanke. Trillar jag dit ikväll gråter jag inte, jag har i alla fall försökt.

Av Fester Bestertester - 7 januari 2013 21:30

Jag har inte gett ett nyårslöfte, men tanken är att jag ska dra ned på drickandet. Drack rätt så friskt igår, men glädjen över ruset infann sig inte. Därför har jag beslutat att kraftigt minska alkoholintaget. Hitills har jag klarat mig, men oj vad sugen jag är. Jag har ju några burkar i kylen, men jag försöker så att låta dem vara. Vi får se hur länge jag klarar mig.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards