Alla inlägg under januari 2013

Av Fester Bestertester - 7 januari 2013 00:10

CIA-ledda revolutioner har blivit vardagsmat. Länder har kastats i krigets avgrund och cilvilbefolkningar flyr, försmäktar eller dör. När ska detta få ett slut? Säga vad man vill om Saddam Hussein, men sköta sitt land, det kunde han.


Det skär i mitt hjärta när jag tänker på Muammar Gadaffi, det en gång välmående libyens oomstridda ledare. Han sköts fegt till döds av upprorsmakare utan agenda, endast en handfull dollar fick dem att begå överlagt mord. Vad tror Du om framtidsutsikterna för detta en gång så stolta land? Just det, fortsatt inbördeskrig och anarki.


Nu ger man sig på Bashar al-Assad i Syrien. Nån tomte från EU har uppmanat honom att avgå. Jag vägrar att skriva personens namn, men han är en papegoja som imiterar Obama så gott han har förstånd.


En värld, en regering. Detta är målet för USA. Dessa ord har en bekant klang. "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" ekade ropen på trettiotalet. Står vi på tröskeln till ett nytt världsomfattande kaos? Förmodligen, så vi gör bäst i att plocka fram tuggumit, slå på MTV och handla alla de där sakerna vi egentligen inte behöver. Rättar vi inte in oss i ledet är vi avfällingar som måste utrotas.


Jag ser mörkt på framtiden, då jag minns Sverige på 70-talet och kan jämföra med dagens version. Jag har röstat i varje val, jag har gjort mitt, men det räcker inte. Kanske kan man utropa en autonom stat norr om polcirkeln, en galen idé, men vad göra? Hellre en galen idé än att ge upp kampen helt. Vår Reinfeldt är en smutsig gris lika intresserad av demokrati som vilken annan knekt som helst. Jorden år 2013: Duck and cover!

Av Fester Bestertester - 6 januari 2013 17:56

Usch, imorgon börjar jag jobba igen. Påsken är nästa gång man är ledig lite längre och dit är det en smärre evighet. Jag får väl bita ihop o köra på som alla andra. Fast tänk vad en magåkomma kan komma plötsligt. Då måste man vara hemma och dricka öl, för dricka måste man när man är sjuk. Jag kan kanske jobba ett par veckor innan jag tar bondpermis. Visst klarar jag några veckors slavarbete, tanken på sjukskrivning gör mig glad. Jag kör på ett par veckor, det klarar jag. Nu ska jag tömma de sista burkarna och njuta maximalt. Morsning!

Av Fester Bestertester - 5 januari 2013 19:23

Tjena! Jag o Hasse var på väg till puben efter lite förfestande hos mig. Har ingen aning om hur mycket vi drack, men vi blev härligt lulliga. Eftersom Hasse druckit en del o glömt att pissa hos mig, halade han fram ballen och började stråla. Tror ni inte bylingen dyker upp mitt i hans pissande?


De klev ur bilen och började fjanta sig och sa att Hasse skulle få böter. Han blev då förbannad och avslutade kissandet på deras bil, innan han började bulta på den. Då åkte handbojorna fram och Hasse blev instoppad i baksätet. Hoppas han i alla fall fick en madrass i cellen. Mitt festande kom av sig, men jag har öl o sprit kvar här hemma. Får kanske spara lite till en återställare åt Hasse. Det var ju själva den att man inte ska kunna roa sig lite utan att snuten klipper en.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 5 januari 2013 02:20

Fin musikstund med Venom i högtalarna. Jag såg reklam för deras första två skivor på baksidor av serietidningar, men de gick inte att köpa på stan, så jag fick vänta till 84 när "At war with Satan" kom. Den håller än idag, banne mig.


Jag kommer ihåg fjanten Anders Tegner när han pratade illa om Venom. Det var "satanist" hit och "bränna på bål" dit. Sedan visade han kanske halva låten "Witching hour". Detta arsel har annars försvarat den hårda musiken, men inte Venom. Har han ingen humor? Venom är så elaka att de är roliga. "Women, leather & hell!"

Av Fester Bestertester - 4 januari 2013 22:41

IFK Norrköping har gjort klart med den engelska anfallaren John Byce, vilken spelat för Carlisle denna säsong. Han ansluter till laget snarast. Mer info står inte att få i dagsläget. Härliga IFK!

Av Fester Bestertester - 4 januari 2013 15:43

De flesta av götalands intergalaktiska råd träffas under kvällen på hemlig plats för att strukturera arbetet på alla områden. Syster Birgitta kommer att hålla i trådarna, då hon är en riktig veteran och varit ombord rymdskepp fler gånger än de flesta. Astmatiker bör tänka sig för innan de kommer, då rökelse kommer att tändas. Vi varvar utbildning och presentationer med meditation. Utomjordisk kontakt kan komma att tas, inget tycks omöjligt för de intergalaktiska råden, spjutspetsen inom ufologin.

Av Fester Bestertester - 4 januari 2013 11:06

Så har man varit till systembolaget. Hade fått i mig ett par starka innan jag gick dit, men det var aldrig någon fara att jag skulle bli nekad inköp. Det blev 16 burkar "Bellman" och jag har nyss öppnat den första. Det är ingen fara om ölen tar slut, systembolaget har ju öppet ända till klockan sju. Jag hinner med en sväng till. Nu känner jag hur nerverna börjar lugna ned sig och att jag blir skönt avslappnad. Öl är livsviktigt för mig.

Av Fester Bestertester - 4 januari 2013 09:32

Nu är snart julledigheten över och vardagen tar vid igen. Minisemestern har bjudit på fylla, sovmorgon och glada skratt, men förbyts snart till ett gnetande dagarna i ända. Jag är inte skapt för att arbeta, jag är en goddagspilt. Nåja, en hel helg ligger framför mig, så än är det inte dags att släppa ölburken. Jag kan festa i drygt två dygn till och det ska jag göra.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards