Alla inlägg under februari 2013

Av Fester Bestertester - 21 februari 2013 16:56

Jag tänkte jag skulle höra av mig till en gammal arbetskamrat jag inte pratat med på snart två år. Han och jag (vi kan kalla honom Bo) har hittat på mycket roligt, t ex haft snapsaftnar, gått på konserter med mera. Häromdagen ringde jag för första gången sedan 2011. Jag kom jag fram och han svarade. Efter att jag presenterat mig sade det "klick". Bo lade på i örat på mig. Vad var nu detta? Jag återgick till supandet, men i tisdags gjorde jag ett nytt försök. "Du har fel adress", svarade Bo efter att jag åter sagt mitt namn. Nu sitter jag och river mig i skallen. Vad är det nu han fått för sig? Nog för att Bo alltid varit lite udda, men det här tar priset. Nåja, jag klarar mig utan honom. Han skrävlar ju en hel del och har dåligt ölsinne. Fuck off & die, fatso!

Av Fester Bestertester - 20 februari 2013 12:31

Pensionen för våra äldre kommer att sänkas betydlig med start nästa år. Sänkningen ligger på flera procent och slår hårt mot en redan utsatt grupp. Mina föräldrar är pensionerade och de har det redan idag knapert, nu ska de få ännu mindre att leva på.


Politikerna som beslutat om detta gnuggar händerna, de har fantasilöner bara för att rapa upp stolligheter och för sin strävan att förvandla Sverige till världens soptipp. Skjut av dem, för jösse namn.


Våra pengar, just det, våra pengar, vräks på stolliga projekt. Kvar blir just ingenting till vårt eget folk, det tycks viktigare att hålla korrupta regimer i Afrika under armarna med vårt missriktade bistånd. Jag skakar av ilska när jag tänker på hur vårt land missköts. Det börjar bli dags att slå tillbaka, visa de styrande vad vi tycker om deras svek. Pang-pang!

Av Fester Bestertester - 19 februari 2013 18:07

Det har kommit till vår kännedom att Hasse sålt hembränd sprit till minderåriga i stor skala. Det är ännu ingen polissak, men vi agerar direkt och beslutsamt. Hasse fråntas titeln Kaptenlöjtnant och bli nu Menig av Andra Graden.


Som ufoit borde man veta bättre, som ufoit är man en officiell person och då måste man sköta sig och vara ett föredöme. Hasse har brutit mot alla lagar vi har gång på gång och nu får det vara nog. Vägen tillbaka blir och bör vara hård, det blåser hårt på toppen. Vi hoppas att Hasse tar degraderingen på rätt sätt, att han kommer på våra möten skapligt nykter och att han slutar bryta mot lagen, hans fyllekörningar inräknade. Då kan han återfå sin titel, men inte förr. Nån jävla ordning får det vara.


Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 18 februari 2013 19:40

Snart sparkar Matchen igång. Manchester United mot Reading FC i FA-cupen. Det blir väl lika jämt som Tyson mot Anders "Lillen" Eklund, men jag tittar ändå. Teoretiskt kan slöddret från Trafford förlora, så jag lever på hoppet. Reading har i alla fall en bättre låt än Man Uniteds tjatiga blajdito. "The Royals anthem" är riktigt vass. "Sing for the Royals"!

Av Fester Bestertester - 17 februari 2013 16:00

Det är förträffligt att vara supporter till Montreal Canadiens i dessa tider. Ny seger och serieledning, det är man inte bortskämd med. NHL:s mest klassiska lag ångar på och det lovar gott inför Stanley cup. Dessutom har "vi" spelaren med det roligaste namnet: "PK Subban". Kanske lyfts den hiskeliga pokalen i Montreal senare i år. Otänkbart är det icke.

Av Fester Bestertester - 16 februari 2013 13:17

Det är åter dags för Norrköpings skarpaste hjärnor att träffas över ett par öl. Vi ska diskutera solsegelskepp, relativitetsteorin, svarta hål och mycket mer. Själv tar jag med mig minimal ranson (sex öl), men det räcker då vi träffas för att diskutera i första hand. Inget ämne är för svårt att ta sig an för oss.

Av Fester Bestertester - 15 februari 2013 16:36

De kristna har sin jul, muselmanerna Ramadan och judarna Jom kippur. Är det inte dags för oss upplysta individer att skapa vår alldeles egen högtid, kanske du tänker? Hallå, har du bott under en sten i trettio år? Det självklara valet är en religion som går under många namn och som samlar allt fler individer. Vi ber precis som alla andra, vi suktar också efter paradiset.


Äntligen börjar det bli dags för Vår stora högtid Festivus. Den omgärdas av en rad regler och riktlinjer, allt för att behaga gudarna. Till att börja med förkastar vi barrande granar. Det ska vara en naken stång, inget krims-krams. Sedan fastar vi mellan 17.00 och klockan fem på kvällen, allt för att komma till insikt om hur jobbigt livet är för de utslagna individerna i vårt kapitalistiska samhälle.


Kom ombord Du också, låt våra led växa till en månghövdad skara mäktig nog att störta regimen. Med just Dig på vår sida lever hoppet om en ljus morgondag. Festivus är här för att stanna. Ahawanta kre ralish doddah! Hallelujah!

Av Fester Bestertester - 14 februari 2013 22:40

Gu' va skönt att denna arbetsvecka närmar sig sitt slut. Har handlat lite öl till imorrn, men de börjar ta slut redan. I morrn trillar dock pensionen in på kontot, så jag har alla möjligheter att supa mig redlös. Framför mig ligger en oförstörd helg, ett par dagar att fylla med det jag vill. Fylla? Just det. Vi ses i alkoholdimmorna.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards