Alla inlägg under mars 2013

Av Fester Bestertester - 25 mars 2013 18:02

Var finns alla rättrogna kommunister? De som kämpar för arbetarklassen, de som vill bygga upp starka nationer, de som vill se arbetsamma och produktiva medborgare?


Dagens kommunister klär sig i trasor, skyr tvål och vatten och har en pervers böjelse för allt det svaga och sjuka. Hur kunde det gå så fel? Jag känner själv två medlemmar i Kommunistiska partiet och jag kan lova er att de avskyr stenkastarvänstern lika mycket som jag.


Varför hyllar dagens blaskiga variant av kommunismen homosexuallitet? Varför går de islams ärenden? Varför har till exempel Vänsterpartiet gått från stålhård kommunism till nån jävla flumideologi?


Kompromisslösa kommunister har jag inga problem med, de har sin agenda och föjer den till punkt och pricka. Det jag avskyr är förvirrade ungdomar som skriker i falsett och kastar lite sten så fort de får chansen. I ett kommunistiskt samhälle gör man processen kort med slödder oavsett partibeteckning. Kanske röstar jag KP nästa val.

Av Fester Bestertester - 24 mars 2013 01:37

Ringer min kp är det jag som skyndsamt avslutar samtalet. Denne är psykiatrins skoningslösa näve, en orm med blottad gadd. Det är psykiatrin som har förstört mitt liv, jag har bara blivit sämre med dem inblandade.


Bara tanken på att åter riskera att bli inlagd både skrämmer mig och fyller mig med vrede. Varför vill man förstöra för mig, varför vill man bryta ned mig? Det handlar om politik på en global skala. Jag har ett öppet sinne, mina ögon har inga skygglappar. Jag är regimkritikern personifierad.


När jag rensat upp i riksdagshuset och genomfört min agenda, då ska mina motståndare få sina straff. Då är det dem som ska spärras in, det blir deras tur att få sina liv förstörda. Sedan är det dags att ta sikte på EU... Världens folk måste återfå sin frihet och jag är den som kommer att sätta bollen i rullning. Död åt förtryckarna!

Av Fester Bestertester - 23 mars 2013 14:41

Moderatsvinet Tobias Billström sladdrade om gömda flyktingar och glömde prisa det faktum att drösvis med svarta människor befinner sig olagligt i Sverige. En stolle inom "Ung vänster" svarade med att skriva att han ville skjuta svinet. Att "Ung vänster" inhyser tokiga och självhatande virrpannor är väl känt, men nu tyckte till och med kommunisterna att det var ett övertramp. De delar naturligtvis stollens åsikter, men det är inte bra pr. Stollen får väl ta time-out en vecka eller så, sedan är allt glömt. Fortsätt gärna att attackera varandra, ni förbannade kapitalister och kommunister, så kan jag skratta gott åt er.

Av Fester Bestertester - 22 mars 2013 17:29

Ikväll gäller det för di svenske att slå tillbaka Irland och bärga tre poäng. Irland kommer förmodligen att ställa upp med en köttmur i eget straffområde och satsa på kontringar. Lyckas inte Sverige att toffla in minst ett mål dör nog VM-drömmen ikväll. Lita på att jag kommer att heja fram pojkarna med en ölburk i handen. Allt annat än tre poäng är ett praktfiasko.

Av Fester Bestertester - 21 mars 2013 21:07

Hemma strax efter 16.00, boendestöd 19.15 Drygt tre timmar att fylla med vad? Jag runkade förra veckan, så det gick bort. Peta näsan kan man ju göra, men i över tre timmar? Nä. Jag gläntade på kylskåpsdörren och visst, där fanns min orörda skörd. Jag har redan köpt på mig till påsken, så tolv öl hit eller dit är inte hela världen.


Jag snabbdrack och fick en fullt utblommad berusning efter bara två timmar, sedan fortsatte jag, då jag fortfarande kunde växla mellan TV:n och kylskåpet utan problem. På utsatt tid lät det "plinge-linge-ling" och jag öppnade dörren och fyrade av mitt allra bredast léende mot tanten från boendestödet. Förmodligen stank min andedräkt av alkohol, för hon klev inte över tröskeln.


Hon mumlade något om någon anmälan och att jag blir utan boendestöd en tid. Bra, jag klarar mig själv. Har jag några timmar att slå ihjäl görs det bäst med lite stark dryck i kistan, det har jag klargjort både för psykiatrin och kommunen. De tror minsann att de kan få mig till en torr nykterist, men icke sa Nikodemus. Jag lever för fyllan. En annan var ju uppe i riktigt hög promillehalt även på antabus. Utan berusning inget liv. Så det så!

Av Fester Bestertester - 20 mars 2013 12:32

Jag är trött på kylan, trött på snön och framförallt trött på att gå 45 minuter till jobbet. Det blev en sjukskrivning och en tur till systembolaget istället. Att mysa hemma med en öl i handen slår att spika i en verkstad sju dagar i veckan. Jag tror bestämt jag ljuger ihop en historia så jag kan bli långtidssjukskriven. Äggöverdos kanske, det är ju snart påsk.

Av Fester Bestertester - 19 mars 2013 19:01

Numerar härbärgerar Sverige hundratusentals härliga, kärleksfulla och toleranta muslimer. Inte mer än rätt att de får sina egna enklaver i våra städer och sina egna skolor. Muslimerna och deras kultur måste bevaras, Sverige och svenskarnas snarast förintas genom mångkultur.


Nu har illasinnade politiker i Norrköping beslutat stänga ned en skola för endast muslimer i Norrköping. Jag upprepar: För endast muslimer! Jag sätter hundra spänn på att ansvariga politiker gör vad de kan för att trakassera, utvisa och mörda medel-Muhammed, hans sjutton fruar och 42 barn. De är alla smygnazister med ryckningar i högerarmen. "Hell Reinfeldt"!


Detta är oerhört och ett angrepp på alla muselmaner. Politikerna svamlar om "allvarliga missförhållanden", men detta är nazistretorik. Det som äro muslimskt är bra. Allt svenskt är fjantigt och rasistiskt. Jag kräver inte bara muslimska skolor, denna fina religion och dess eldiga utövare måste tillåtas smälla upp moskéer i varje gathörn och vråla ut böner var och varannan timma. Vi måste sona vårt oerhörda brott, att vi levt i ett etniskt homogent samhälle genom historien. Framtiden är här och den har inte plats för blekfisar. Allahu akbar!

Av Fester Bestertester - 19 mars 2013 18:01

Varför är alla med förståndshandikapp (som det så fint heter) riktiga sexgalningar? Jag jobbar med de tokigaste av de tokiga och många är de snuskiga historier jag fått berättade för mig. Speciellt en storkukad man (vi har gemensamma duschar och jag har tjuvkikat) utmärker sig.


Fick motvilligt höra att han begick sin sexualdebut vid nio års ålder. Nio! Han gick in i skogen med en åttaårig flicka och hade besinningslös sex med denna. Fy fan! När jag var nio visste jag knappt vad en fitta var för något och min snorre kissade jag med, det var allt.


Inte nog med detta; Ett par av dessa sinnesslöa avskum har barn. Det borde ta mig fan införas obligatoriska intelligenstester och hamnar man under en viss gräns borde man bli steriliserad och kastrerad. Rashygien, vilket socialdemokraterna var positiva till, måste återfå en framskjuten plats. Ju färre stollar och imbeciller desto bättre. Usch!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards