Alla inlägg under mars 2013

Av Fester Bestertester - 19 mars 2013 16:53

Hade blod i arslet imorse. Jag kände mig smetig och kunde inte förstå varför. Gick in på toaletten så fort jag kommit till jobbet och torkade mig bäst jag kunde. Jag fick ett infall att titta på pappret och gjorde så. Det var nedsmetat med blod. Jag blev lite skärrad och lovade mig själv att ta minst en vit dag denna vecka. På väg hem blev dock suget efter ett rus mig övermäktigt, så jag gick till systembolaget och handlade på mig några burkar. Jag kan ju vara utan alkohol imorgon istället, inte sant?

Av Fester Bestertester - 18 mars 2013 21:54

This goes out to my dear friend A McCandlish. Forever loyal, forever red, white and blue. No surrender!

Av Fester Bestertester - 18 mars 2013 21:23

Sverigedemokraterna är nu ett etablerat parti, väl över riksdagsspärren. Dock har nazister infiltrerat partiet och planerat att gasa svärmorsdrömmen Jimmie Åkesson. Med risk för liv och lem har som tur är den handlingskraftiga ledningen dragit fram lössen i ljuset och slitit av dem armbindlarna. Tolv kuppmakare har sparkats ut och får välförtjänt löpa gatlopp i vår härligt opartiska media. Jag är sugen på lättförtjänta pengar, jag vill bli Sverigedemokrat. Fast vänta lite nu... En tremänning till mig hade en schäfer som gick under namnet Blondi. Jag får nog åka på studieresa till Auschwitz och gråta en skvätt, sedan kanske mitt ohyggliga brott är sonat. Jag hoppas, för visst tjänar man bra som regimens lydiga knekt i form av SD-potentat.

Av Fester Bestertester - 18 mars 2013 18:02

Me be Tetzuya Yamaha and live in beautiful Kobe. Grandfather glorious kamikaze pilot. Me UFO number one man in city. Have contact with Sweden on my JAPANESE computer. No want to go there, afraid of polar bears. Hello to Hase Premille, X and all the rest. I am a true believer, the greys are here as well as in icy Sweden. What a thrill.

Av Fester Bestertester - 18 mars 2013 01:26

Det har spelats fotboll, ishockey och bandy. Härligt att Leksand fick stryk, dem gullas det med så jag mår illa. Tyvärr vann Slaka-bönderna LHC sin match i SM-slutspelet, men alla resultat kan inte falla mig på läppen. Längre ned i seriesystemet tog Vita Hästen en livsviktig seger, men det ser fortsatt mörkt ut för dem. I fotbollen noterar vi att lilla Falkenberg är vidare i cupen med lag som Häcken och Örebro SK efter sig och utslagna. Sedan tidigare är även IFK Norrköping klara för avancemang. En toppendag för en sportfanatiker, helt enkelt.

Av Fester Bestertester - 17 mars 2013 14:37

"Höj armen i vinkel, här vankas det finkel". Att sjunga om att supa ned sig är helt okej, att uttrycka regimkritiska åsikter något helt annat. En godtrogen grek gjorde segerhälsning efter ett mål och stängs av på livstid från fotbollsssparkandet. Det är till att vara handlingskraftiga, era förbannade lakejer.


Att vurma för Stalin eller vara rå kapitalist är inte bara bra för karriären, det uppmuntras. Acceptabla målgester är att dansa och fjanta sig, att uttrycka pro-vita åsikter slås ned skoningslöst. Visst var denna grekiska atlet naiv, men att förstöra hans liv på grund av en gest är drakoniskt. Det jäser både här och där och snart exploderar det. I eldstormen må borgare och kommunister brännas till aska, då de saknar människovärde. Ni kanske kan bidra till potatisskörden med gödslet som blir av er. Då kan jag både äta mig mätt och göra prima rusdryck av primörerna. Kanske har PK-tomtar ett visst värde.

Av Fester Bestertester - 17 mars 2013 13:49

Jag har ansetts som svårt sjuk, jag har varit inlåst. Promenader fram och tillbaka, fram och tillbaka i korridoren. Konversationer med andar, hukande mot prickskyttar och annat som uppfattats som konstigt. Detta hör till dåtiden, nu är jag fullt frisk och smider storartade planer. Frågan är inte om, utan när jag blir ledare för Sverige. Då ska jag se till att dagens politiker hängs i närmaste träd och dela ut medaljer till andra regimkritiker. Med min hjärna fri från intrång kan jag fokusera på mitt viktiga arbete utan störningar. Rensa gatorna, här kommer jag. Allt åt alla, mer av allt, dessa är slagorden.

Av Fester Bestertester - 16 mars 2013 11:19

Det gäller att ta tillvara på tiden, festa maximalt och sova minimalt. Var på en trevlig ölfest hos en vän igår och fortsatte ensam under natten. Nu är det redan lördag förmiddag och jag sitter åter med en öl i handen. Jag har tre härliga timmar av drickande framför mig, sedan blir det systembolaget. En annan fick ju pension igår, så här finns det kulor att omsätta i rusdrycker. Jag lever för partajandet.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards