Alla inlägg under mars 2013

Av Fester Bestertester - 15 mars 2013 15:20

Norrköpings förmodat smartaste trio kommer att träffas i stadsdelen Skarphagen klockan 18 ikväll. Vi samlas för att diskutera och komma på lösningar på problem, lära av varandra och brainstorma. Viss ölförtäring kommer att ske, men ingen av de tre kommer att bli full. Problemlösningar kräver skärpta sinnen. Nobelpriset nästa?

Av Fester Bestertester - 14 mars 2013 22:26

Det är nu hela sex år sedan vår Fester Bestertester (numera känd under annat namn) drog igång projektet med denna blogg. Vi siktade högt från början och jag anser att vi lyckats fullt ut. Obekväma sanningar kommer i ljuset och vi drar oss inte för att kritisera någon, sanningen måste fram. Jag har dagen till ära firat med potatisbakelse och punsch, samt trimmat mitt näshår. Nu ska jag snart väcka frugan för en skön stund, sedan är det läggdags. Jag hoppas ni finner det mödan värt att fortsätta besöka oss. Go' kväll.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 14 mars 2013 21:05

Varför är "svenska" företag rasistiska? Varför bär figurerna i toppen NSDAP:s partinål gömd bakom slipsen? Varför ser vi inte fler ne... afrikaner på höga positioner? Vi borde ha lärt oss vid det här laget att vit hy går hand i hand med låg intelligens, vurm för gaskamrar och onanerande till bilder av Hitler. Låt naturen ha sin gång och de överlägsna sköningarna från till exempel Spruttisprattien liva upp styrelsemötena med bongotrummor, hip-hop och annat spännande. Jag kommer att bojkotta alla rasister och leva på kebab, kat och andra fin-fina grejor. Orient-livs, här kommer jag med plånboken i högsta hugg.

Av Fester Bestertester - 14 mars 2013 18:59

Datorerna är tillbaka från polisens förvar och bloggen är på banan igen. Misstankar fanns att Käftsmällen handlat med Helium-3, men tji fick snuten. Jag kommenterar inte misstanken annat än med: Tror ni att vi är så dumma att vi lämnar digitala spår efter oss? Sveriges regimkritiker har åter en fullt fungerande kanal till kreti och pleti, Käftsmällen är tillbaka med FULL kraft. Nu kan vad som helst hända...

Av Fester Bestertester - 14 mars 2013 16:57

Vad är det egentligen som pågår på vår fina lilla måne? En sak är säker, där finns liv. Jag har pratat med flertalet kunniga, bland annat Käftsmällens vän Chesty i USA och deras berättelser skiljer sig en hel del.


Vissa säger att vi blivit tillsagda av utomjordingar att icke komma tillbaka, de vill ha ostbiten för sig själva. Andra påstår att vi varit där i cirkus 50 år och fortfarande har folk arbetandes där. Det är tal om gruvdrift, eller sökande efter utomjordisk teknologi. Enorma byggnader ska synas på flertalet foton, med mera, med mera. Jag vet inte vad jag ska tro.


Det är i runda slängar fyrtio år sedan vi officiellt trampade månens dammiga yta och ytterst lite har hänt på rymdfronten. Jämför det med alla andra framsteg vi gjort, till exempel på datorfronten, så förstår man att regimerna med USA i spetsen förtiger sina rymdprogram. Jag kräver korten på bordet!

Av Fester Bestertester - 12 mars 2013 19:41

Kom först imorse ur ruset och genast infann sig ångesten. Jag minns att jag tafsade på en ful kvinna, när jag sedan skulle ta morgonblosset låg en skrynklig papperslapp i köket med namn och nummer. Brrr... aldrig att jag ringer. Lyckades även skvätta ned trappen med öl och fick en utskällning av grannkärringen. Herr-bete-sig-illa-på-fyllan är lilla jag. Nog finns det fler klavertramp jag kan göra. Än är kvällen ung och farorna många. Vem vet vad jag lyckas med härnäst?

Av Fester Bestertester - 10 mars 2013 16:39

Har tänkt arbeta hela kommande veckan, tyvärr. Frånvaron är hög och jag måste bjuda till. Det innebär dock inte att jag är nykter, bara att jag slutar dricka på rätt sida tolvstrecket. Jag går in i en mental dvala, så är jag tillbaka med full kraft på fredag. Vi hörs!

Av Fester Bestertester - 9 mars 2013 11:44

Jag var på 40-årsfest igår och det slutade som vanligt: Minnesluckor och oro för vad jag eventuellt gjorde. Jag började dricka direkt efter jobbet och var lullig redan när jag gick till festen. Väl där fortsatte alkoholintaget med oförminskad styrka. Jag minns att jag blev bjuden på mat av föremålet för festen, sedan är det mesta borta. Jag lyckades med bedriften att gå vilse i lilla Norrköping, men hittade spårvagnsspår jag följde. Jag vaknade på sängen fullt påklädd och hur jag än försöker kommer inte minnet tillbaka. Nåja, jag vaknade inte på PIVA i alla fall. Man får vara glad över det lilla.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards