Alla inlägg under april 2013

Av Fester Bestertester - 14 april 2013 02:46

Jag är inte den som i första hand gnäller om att främlingar överöses med pengar, det är den biologiska faran jag skräms av. Trots det kan jag inte undgå att bli förbannad när jag ser dem ogenerat tigga pengar på stan.


Orakade och med accessoarer som trasiga byxor och slitna jackor sitter de på knä med händerna utsträckta. Tyvärr kastar hjärntvättade svenskar till dem en slant, när de istället borde få en spottloska i pannan. Var är polisen som brukar vara snabba med att trakassera a-lagarna? Fyllona är vårt ansvar, då de är svenskar som hamnat snett. En tiggande Muhammed bör köras på porten och istället ta del av den underbara arabvärldens välfärd.


Vad krävs för att Du ska vakna? Hur kan Du hata ditt folk till den grad att Du röstar regimtroget? Afrikaner med femton barn är bättre människor än Dig, de vet att utnyttja vår vidriga demokrati och sporras av personlig vinning. Du spelar med i ett spel med ett enda syfte: Att utrota alla nordbor. Självhatande vita bör föregå med gott exempel. Börja med Dig själv, häng Dig från taknocken.

Av Fester Bestertester - 13 april 2013 16:58

Vad är egentligen tjusningen med att se film med ljud? Ljudet tar bort fokus från det visuella och det blir en enda gröt av alltihop. Filmindustrin blomstrade innan denna nymodighet och jag är övertygad att folk fortfarande skulle frekventera kinematograferna utan en massiv ljudkuliss.


Vi lever i en farlig tid, där serietidningar, hamburgare och annat krafs erbjuds den intet ont anande medborgaren. Jag längtar tillbaka till den gamla goda tiden, där radion vid sidan av rörliga bilder höll ställningarna som den enda acceptabla källan till förströelse.


Nu är det jag som laddar bandspelaren med en Mauritz Stiller-film. Behåll nymodigheterna för er själva, era lättledda trälar. Usch!


Arg motala-bo

Av Fester Bestertester - 12 april 2013 16:27

Hej på er, grabbar och kvinns. Det är dags att skruva upp hastigheten på öldrickandet och snart bege sig hem till Ronny. En annan har ju inte varit sjukskriven sen förra veckan, så en rejäl fylla är välförtjänt. Jag tar med mig tre plattor med Del Shannon, så får Rompan stå för resten av musiken.


Sirppa kan vara en riktig satmara, så hon får stanna hemma ikväll. Hon har sitt jävla rödvin, så hon kan gott bli full o somna i soffan ensam. En annan har ju fått upp ögonen för en tjej från Motorgården, tror hon heter Helene. Hon har egen jänkare och jag kan se mig själv i den med handen på hennes lår. Hon har lovat att komma på festen o även ta med sig en tjejkompis. Bra, då kan Ronny oxå få lite kul. När raggare festar, då vet man aldrig vad som kan hända. Rock on, folks!

Av Fester Bestertester - 11 april 2013 20:39

Vi glor på film så ögona blör, ikväll bänkar vi oss för komedin "Thomas Graals bästa film", en riktig skrattfest. Superstjärnan Victor Sjöström har huvudrollen och han var verkligen före sin tid. Jim Carrey, släng dig i väggen.

Av Fester Bestertester - 11 april 2013 20:00

Som alla vet flyttar islam hela tiden fram positionerna i Sverige och nu har det blivit dags för Fittja utanför Stockholm att välsignas med böneutrop över nejden. Det var inte länge sedan det försäkrades att inga sådana skulle förekomma alls, men naturligtvis var det bara tomma ord.


Om sisådär tio år lär det vara obligatorisk slöja för alla kvinnor, jag upprepar alla. Månggifte tillåts, men naturligtvis bara för män, kvinnor är ju lägre stående varelser och får minsann inte snuska sig med fler än en man. Sedan börjar det bli dags att karva i kvinnans kön, inte sant? Mannens njutning är något fint, kvinnans dito satans påfund.


Politikerna ser inte bara på, de applåderar utvecklingen. Utveckling kanske är fel ord, med deras hjälp hamnar vi snart i en ny, mörk medeltid. Religionsfrihet? Fria val? Kvinnlig jämnställdhet? Glöm sådant trams, vi ska alla tvingas konvertera till vår nya statsreligion. Du sköna nya värld.

Av Fester Bestertester - 10 april 2013 18:03

Firma Filmklubb bänkar sig ikväll för klassikern "Finurliga Fridolf", en kassasuccé på sin tid. Den är lite väl lång, men de döda punkterna är trots det få. I huvudrollen återfinns Fridolf Rhudin, en skådis av den gamla stammen, fjärran från dagens tramsiga linslusar. Naturligtvis mumsar vi inte popcorn eller snask, sånt gör endast den flegmatiska massan. Älskar du film, titta då närmare på denna pärla.

Av Fester Bestertester - 10 april 2013 00:05

Alla sektionschefer i UFO-Östergötland måste inställa sig i lokalen på Kråkstigen 4 nu på lördag. Eftersom vi haft en enorm medlemstillströmning måste vi vässa organisationen och dela upp ansvaret mellan oss, så att vi snabbt ska kunna aktivera de nya. Sune är mötesordförande, så räkna med en givande dag som vanligt när han är inblandad. Då lokalen är genomsökt efter avlyssningsutrustning och säkrad mot strålning kan ni lämna folien hemma. Hemma lämnar Ni även alkoholhaltiga drycker, det är seriös verksamhet vi sysslar med. Vi ses där.

Av Fester Bestertester - 8 april 2013 23:11

Idag firar vi alla mörka och spännande zigenare. Det är deras dag och jag drar av en fjärt till deras ära. Vi minns "uppslukandet", eller "porjamos" som det heter på ziggiska.


Heydrich, Kaltenbrunner och Himmler gjorde sitt bästa, de lät fruarna gasa barn hemma i köksugnen och gjorde själva tvål, lampskärmar och lim av miljoner intelligenta och eldiga zigenare. Bara i Birkenau gasades 45 miljoner zigenare.


Zigenare är överlägsna vita människor på alla sätt och åtnjuter privilegier till exempel rasistiska svennar inte gör. Svenskar är ingen folkgrupp, förresten är svenskar dumma, elaka och rasistiska. Fast det finns ju inga svenskar... Nåja, jag tar på mig snobbyxor och lackskor och gnider in armhålorna med en wunderbaum. Vad härligt det är med mångkultur.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards