Alla inlägg under april 2013

Av Fester Bestertester - 8 april 2013 17:56

Rudis Bollsinnius (tidigare FC Vytautas) och Snorre Baldurson (tidigare Fjölvattnu Idrottur) kommer att finnas i startelvan i kvällens fotbollstäfling mot Gefle IF. Med våra nya kamraters hjälp lutar det åt en säker vinst för IFK. Nu går vi snart Södra promenaden uppåt till Parken, det måste hinnas med några öl på Stjärnkrogen som uppvärmning. Sassa, brassa, mandelmassa!

Av Fester Bestertester - 6 april 2013 13:22

Jag blev härligt berusad igår och kissade på golvet, bankade i väggarna och skickade SMS till mina så kallade vänner. Jag lade mig för att vila under natten och sov till tidig morgon. Nu har jag fyllt på med rusdrycker och tänker köra stenhårt hela lördagen. Jag upplever nu en förmiddagsfylla och njuter i fulla (FULLA) drag. Det blir att våldgästa en före detta arbetskamrat och efter det hinka på en närliggande pub. Jag har tagit på mig uppgiften att granska nyinkommet UFO-material, men jag ju hela söndagen på mig. Nu kör vi, ärade läsare. Skål!

Av Fester Bestertester - 5 april 2013 17:44

Tog ett välförtjänt bloss nere på stan efter en plågsam tiominutersmarsch. Hämtade andan en smula och tittade på folklivet/missfoster i godan ro. Då kom en mörk pajsare mot mig och jag gjorde mig beredd att möta en eventuell attack. Jag är ju vit och "våra" politiker hetsar mot oss regelbundet.


"Jag vill ha cigarett", lät det från varelsen. "Me no have fag" svarade jag på bästa skolengelska. Djungelvilden stirrade mig stint i ögonen för ett ögonblick, innan snyltaren försvann i myllret.


Jag försörjer små, små flyktingbarn på 30 år med helskägg, jag betalar för min egen undergång. Det får räcka. Mina cigaretter är mina och ingen jävla tvåbent kravmaskin ska få ta dem ifrån mig. Idag en cigarett, i morgon vårt land.

Av Fester Bestertester - 4 april 2013 20:34

Har just kommit hem efter en iskall kväll på Idrottsparken (nej, "Nya Parken" är ett löjligt namn). Det blev några öl, sedan till Östra läktaren och plantera arslet. Vi fick se ett IFK Norrköping som var överlägset, tyvärr tycker jag att man försökte sig på att passa bollen hela vägen över mållinjen. Tjonga till ibland, för helvete!


IFK gjorde ett helt korrekt mål som blev bortdömt och hade en boll på (eller var det över) mållinjen. Tyvärr gjorde man en dålig andra halvlek och som grädde på moset fick man en man utvisad. Det gick till straffar och där var det bara pojken Luts som brände sin. Aaarrrghhh! Nu är jag så arg att inte ölen smakar, jag kan lika gärna hinka vatten. Adjöss, Europa.

Av Fester Bestertester - 2 april 2013 18:32

Vem hade trott det, att jag är hemma från jobbet utan att supa ned mig? Jag har bara fått i mig en öl och det är något slags rekord. Jag har tillbringat dagen på sängen, så kanske drar jag i mig lite mer under kvällen och natten. Fast det känns lite häftigt att vara klar i skallen för första gången på nästan en vecka. Kanske fortsätter jag i samma stil.

Av Fester Bestertester - 1 april 2013 10:19

Usch, jag måste jobba imorgon. Måste och måste... en sjukskrivning är endast ett telefonsamtal bort. Jag mår så bra just nu och lägger all energi på drickandet. Jobbet är endast a bump in the road, jag styr undan och trampar gasen i botten. Boendestödet kommer klockan fyra, men jag kör dem på porten, jag kommer att vara svårt berusad vid den tiden. Ve den som stör mitt festande, endast när fyllan infinner sig mår jag bra. Skål och hick!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards