Direktlänk till inlägg 24 maj 2013

Dårarnas klubb

Av Fester Bestertester - 24 maj 2013 17:28

UFO-Västerås har haft samröre med galningarna i UIK (Utomjordiska Intresseklubben) från Eskilstuna. Detta tar vi starkt avstånd från. UIK är inte renläriga UFO-forskare, vidare håller de hårt i Venus-spåret. Ingen livsform har någonsin existerat på Venus, det inser ett litet barn.


Rörelsen i Eskilstuna är ett sorgligt kapitel, med blådårar vid rodret. De är statens nyttiga idioter, med sitt häpnadsväckande vurmande för konspirationsteorier och "förmågan" att se UFO:n när det rör sig om navkapslar.


Bor du i Eskilstuna bör du dra öronen åt dig närhelst UIK nämns. Visst finns det främmande livsformer, men inte där och i den utsträckning dessa dårar vill påstå. Det är stollar som dessa som svärtar ned hela rörelsens rykte. När du en innerlig önskan om utökad kunskap i UFO:frågan finns det bara en organisation att vända sig till: UFO-Sverige.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Onsdag 12 aug 16:18

Jag är på min andra permission och har så mycket tid och så lite att göra. Dricker en folköl för att hålla mig sysselsatt. Det blir väl lite porrsurfande också som det brukar bli. Det känns konstigt att vara hemma efter snart en månad på hispan. All ...

Av Fester Bestertester - Måndag 10 aug 15:05

Är inlagd på psykiatrin, men tvångsvården gick ut idag, jag accepterar frivillig vård. Hade jag sagt nej hade vårdtiden kunnat förlängas med tre månarder i stöten. Här hemma dricker jag folköl och Coca-Cola och njuter av att vara hemma om så bara en ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 23:32

Kanske slutar bloggen att uppdateras, då vet ni att jag är inlagd. Jag drar till psyket så fort jag druckit upp min läsk. Härda ut en månad, det är bara ett tillfälligt avbrott. En månad brukar jag nämligen vara inlagd, inte mycket längre. Ha det bra...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 22:39

Det kan bli så att jag traskar iväg till akutenheten, AE. Jag har inget bättre för mig och det vore skönt med en rejäl promenad. Dessutom en promenad med ett mål, inte planlöst irrande. Jag ska bara ringa AE och förvarna, det brukar de vilja att man ...

Av Fester Bestertester - Söndag 12 juli 18:53

Frugan gapar och skriker nerifrån källaren. Hon är inte direkt någon drömkvinna, hon är som en ouppfostrad orangutang. Helst skulle jag vilja tejpa för hennes mun, men då måste jag binda henne så hon inte sliter bort tejpen. Vidare är jag en modern m...

Presentation

Fråga mig

29 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se