Alla inlägg under juni 2013

Av Fester Bestertester - 25 juni 2013 21:42

Alla fritt tänkande människors parti är ju SOS, det hoppas jag att ni lärt er vid det här laget. Vi har aktivister runt hela landet och har aktiviteter varje månad. Sist var det Bo som handskrev femton lappar och delade ut i sin trappuppgång.


Vi får även in bidrag regelbundet, i dagsläget har vi nästan 1000 kronor öronmärkta till valkampanjen nästa år. Vi har även fått oss en dildo tillsänd med avsändare "Lennart K Lindström". Oklart hur den ska hjälpa oss vinna röster, men givmildt i alla fall.


Nu väntar en propagandachock i Norrköping, då en medlems väns vän har tillgång till en laserskrivare. Vi kommer att trycka upp inte mindre än 100 A4-ark med revolutionärt budskap och räknar med att sprida dem alla under juli månad. Som vanligt är budskapet "mer av allt", vårt partis fina motto.


Vill du förbättra Sverige? Vill du höja pensionerna? Vill du ha gratis sjukvård? Vill du ha avgiftsfri kollektivtrafik? Då är SOS rätt val för dig. Se nu till att betala medlemsavgiften, så kan även du bli en kugge i vårt ostoppbara maskineri.


MVH/Ledningsgruppen

Av Fester Bestertester - 24 juni 2013 20:45

UFO-Sverige har mottagit tre rejäla bidrag, vi snackar tresiffrigt. Det är HB i Luleå som satt in 150 kronor på vårt konto, Lasse i Huddinge som skänkt 210 kronor och Magnus i Jönköping som givit oss hela 500 kronor.


Kampen kostar, enbart att brygga kaffe till våra möten tär på kassen, så dessa tillskott är synnerligen välkomna. Drömmen vore att utrusta alla lokalavdelningar med varsitt prima teleskop, men där är vi inte idag.


Kan du inte avstå den där kebabrullen, eller leva på nudlar i en vecka? Dina pengar gör skillnad. Vi hoppas att du sporras av att se att det finns givmilda själar. Vem blir den första att donera mer än en femhundring?


MVH/UFO-Sverige



Av Fester Bestertester - 23 juni 2013 11:03

Inte har UFO-Sverige tid att ta ledigt, kampen går oförtrutet vidare. Medan den dumma massan tryckt i sig sill och nubbe har vi hållit tempot uppe. Våra upptäckter kan få regimer på fall, vi sitter på explosivt material.


Den mest aktiva avdelningen har varit UFO-Södermanland under ledning av Jerker. Jerker arbetar sig stadigt mot en medalj och på vilket sätt sedan.


Utomjordingarna struntar i våra högtider, de besöker oss ändå, möjligtvis med undantag av Klopach, dagen marsianerna firar sitt nyår.


Det verkar som Södermanland är en magnet, då flera viktiga iakttagelser har gjorts där den senaste tiden. Vad sägs om mönster i sädesfält, utomjordisk sten i Flen, eller närkontakt med venusianer i Katrineholm? Vi kommer att skicka folk norr om östgötagränsen snarast, detta måste undersökas noga.


Nu tar jag en ostsmörgås, sedan bär det av norrut. UFO-Sverige är föreningen att lita på, vem vet vad vi hittar idag? Klatu verada niktu.

Av Fester Bestertester - 22 juni 2013 15:28

Det har blivit en ledighet i drickandets tecken, ett konstant rus sedan i torsdags. Tacka fan för att jag inget postar då, det måste ni förstå. Nåja, nu är jag tillbaka med FULL styrka.


Jag har pratat med en del vänner, bland annat Bosse Rulltårta, Jerker och Sirppa. Alla mår bra och har överlevt midsommar. Årets midsommarfirande läggs nu till handlingarna, nu blir det en vanlig, enkel helgfylla. Sämre kan man ha det.

Av Fester Bestertester - 20 juni 2013 21:51

Generellt sett är Afrika ett svart helvete, med öken, korrumperat styre och vanskötta länder. Västvärlden har försökt hjälp kontinenten och dess folk i årtionden och har öst miljarder över dess länder utan framgång. Men visst finns det undantag.


Det glesbefolkade landet Libyen har blomstrat sedan sent sextiotal och har gjort ett fint jobb att hjälpa sin del av världen, bland annat med bevattning av ofruktbar jord, kompromisslös kamp mot förtryck och hårdnackat motstånd mot utsugning.


Man hade turen att ha ett starkt styre under Muammar Gaddafi, den bäste ledaren Afrika haft, förutom Ian Smith. Papa Muammar var auktoritär, men ingen despot. Han drev sin linje utan att darra på manschetten.


Hur många libyska "flyktingar" finns det i Sverige? Inte många. Hur många somaliska "flyktingar" finns det i Sverige? Lejonparten av detta lands fega stackare. Jämför progressiva Libyen med valfri stat i Afrika och det blir alltid till landets fördel. Vi får hoppas att CIA låter landet vara ifred och håller tummarna att landet åter får en stark ledare. Blir den framtida ledaren bara hälften så bra som Papa Muammar får vi vara glada. Libyen visar vägen.

Av Fester Bestertester - 20 juni 2013 18:26

Så har man slavat i verkstaden för sista gången på några dagar. Torsdagskvällen är här, kyl och köksgolv belamrade av burkar och flaskor och min aptit på rusdrycker är stor.


Detta blir min enda postning under ledigheten, ty jag är nödgad att ge kropp och hjärna sitt. Gråt inga tårar, där finns idioter som gärna skriver på bloggen, fast de istället kan festa. Önskar även Dig ett par sköna rus under den förlängda helgen.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 19 juni 2013 17:16

Har haft lite kontakter med diverse rörelser. En gammal vän var partiledare och vi kom överens om att ta några öl tillsammans när han var i krokarna. Visst kom han ihåg mig, fattas bara, när jag kämpade på både fysiskt och ekonomiskt när det begav sig. Sedan la han ned sitt parti och jag blev lite sur att han inget sa, det var ju mig X han pratade med och jag är inte den som sladdrar.


Idag har jag haft förnyad kontakt med "rörelsen" via telefonen. Det var John Doe och efter att jag presenterat mig följde ett hjärtligt samtal. John är även han partiledare och vi snackade en del. Tyvärr hade jag dåliga nyheter, jag drar ned mitt stöd, men jag hoppas han förstod allvaret i min situation.


Dagar som denna saknar jag vänskapen och gemenskapen i kampen. Dock är jag numera psykiskt sjuk och har ringa att bidra med. Sedan skulle jag bli utfryst om min diagnos kom fram, bättre då att hålla sig på sin kant. Tänk när jag höll tal på stan, när jag delade ut flygblad, när jag satte upp klistermärken, när jag... Jag lever på minnena och knyter näven i byxfickan. Blir tiderna katastrofalt dåliga kanske mitt blod åter svallar. Hoppas kan man ju.

Av Fester Bestertester - 18 juni 2013 22:03

Det är ett drygt jobb att gå till systembolaget efter jobbet. Det är så förbannat varmt, så jag smäller av. Idag köpte jag bara tio öl och jag hade stora svettfläckar på tröjan när jag väl kom hem. Duschen jag tog var därmed bortkastad.


Igår blev det sexton fin-fina burkar, både 6,0:or och 7,0:or. Samlingen ökar för var dag, dock är jag där och nallar av förrådet, jag behöver ju ett rus även på en vardag. Jag köper mer än jag dricker, så det här ska nog gå bra. Ska komplettera med lite whisky, jag kan ju få med mig kanske fyra flaskor utan att behöva kämpa mig hemåt, då de väger mindre än en dagsranson öl.


Det är skamligt att systembolaget tillåts ha stängt tre dagar på raken. Fattar de ansvariga hur jobbigt det är för oss storkonsumenter? Nåja, jag kämpar på och tar rusdryckerna slut kan jag ju alltid droga ned mig med mina mediciner och sova bort en dag eller två. En dag utan fylla, jag ryser vid tanken.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards