Alla inlägg under juni 2013

Av Fester Bestertester - 12 juni 2013 16:15

"Mer av allt"! Ska det vara så svårt för folk att begripa att mitt parti är det enda rätta för Sverige? Vi vill sänka pensionsåldern till 60 och höja pensionerna avsevärt. Barnbidraget måste också höjas och bensinpriset sänkas radikalt. Vi anser även att lägre skatter är vägen att gå. Ett stopp för ockerhyror är också viktigt, en tvårummare ska inte kosta mer än tusen kronor att hyra i månaden. Sedan anser vi att universitetsstudier ska vara gratis och tandvård likaså. Låter det inte bra? Kom med i partiet du också.

Av Fester Bestertester - 10 juni 2013 18:11

Vi ger oss ut på jakt efter porten till det okända, porten till jordens inre. Det är ett välkänt faktum att bland andra Hitler lever livets glada dagar i den inre världen, men även kändisar som Elvis och James Dean.


De största in- och utgångerna är belägna vid polerna, men en rad mindre och väl dolda öppningar finns spridda runt om i världen. Det vore förträffligt om vi kunde träffa på en av dessa öppningar. Norrköpingsområdet är redan avsökt, nu drar vi till Kolmårdsskogarna.


Varje deltagare utrustas med två ficklampor, kamera, vattenflaska, nödproviant och skyddshjälm. Vi räknar inte med att nå denna väl fördolda värld på första försöket, däremot hitta vägen inför en massiv expedition vid senare tillfälle. Först till Nordpolen? Ja, ja. Först till Sydpolen? Vem bryr sig? Först till jordens mitt? Storartat! Våra namn kommer att nämnas i historieböckerna, sanna mina ord. Som vanligt är det UFO-Östergötland som utmärker sig. Lös ett medlemskap och kom ombord du också. Nu kör vi.

Av Fester Bestertester - 10 juni 2013 17:32

Några av mina vänner är väldigt filmintresserade, så jag har bjudit hem dem till mig för ett alster. Jag har inte sagt vad det blir för film, men för er kan jag avslöja det. Det är en homo-rulle med titeln "Bears in pairs". Skönt kraftiga killar som går loss på varandras biffiga kroppar. Fin analsex och härliga spermasprut i skäggiga ansikten. Jag bjuder på pop-corn och hoppas min publik blir nöjd.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 9 juni 2013 03:14

Vi var ett muntert gäng som samlades vid Galgberget i Norrköping. Det blev korvgrillning och jag tog en öl för varje korv. Jag åt många korvar... Hettan slet på mig, så jag var i dåligt skick när jag kom hem och hamnade på sängen. Nu är jag nyvaken och nykter, men det ska jag snart råda bot på. Söndagen är redan här, sista chansen till fylla.

Av Fester Bestertester - 7 juni 2013 19:46

Jag pratade med min gamle vän Bertil på telefonen på förmiddagen. Vi hade ju kommit överens om att spela ett parti canasta och jag ringde för att bestämma tid. Nog tyckte jag att han lät en smula underlig, men jag tänkte att han varit på drickat. När jag plingade på hans dörr och han öppnade blev jag dock chockad.


Bertil hade skaffat mustach. Grå borst mellan mun och näsa vanprydde hans ansikte och jag ryggade tillbaka. Vad var nu detta? Har Bertil fallit offer för socialdemokratin? Har Bertil blivit regimtrogen? Jag genomled kortspelandet med plågor och tog mig ett par klunkar punsch så fort jag kommit hem.


Det är med darrande hand jag skriver detta. Om Bertil kan duperas kan vem som helst luras över till den mörka sidan. Trogna Bertil, en gång uttryckte du ditt förakt för samhället ståndaktigt. Att nu se dig gå ned dig i sosseträsket både förskräcker och förargar. Nåja, mig får de aldrig, hellre löser jag en prenumeration på Motala och Vadstena tidning.


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 7 juni 2013 18:04

Manegen är krattad, nu ska vi bara etablera kontakt med Staffan. Han vägrar uppenbarligen att svara i telefonapparaten, så vi får hoppas han läser detta. Det rör en viss organisation som behöver utrymme på Internet. Skribenter finns i överflöd och artiklar kan produceras på nolltid, vi behöver Stolliga Staffans hjälp att synas på nätet. Ledargarnityret kommer att styra allt, eventuella medlemmar är utlämnade åt vårt godtycke. Fin lösning, inte sant? Tänk er grabbarna som skakade om Östergötland för sisådär tio år sedan åter med udden riktad mot landsförrädarna. Jag hör ordet succé eka i mitt huvud. Staffan, bara du slog en signal...

Av Fester Bestertester - 7 juni 2013 15:55

En lirare med knasnamn har uttalat sig synnerligen rasistiskt. Han leder ett bostadsföretag som börjat vräka främlingar i Rosengård. Kanske bygger man om husen till ett nutida Dachau, mannen är uppenbarligen kompromisslös nazist, med förmodade drogproblem.


"Att koncentrera många invandrare hjälper varken människorna eller området" vräker han ur sig. Alla vet ju att invandrare är Sveriges räddning, tänk vad berikade vi blir av analfabeter från Somalia, eller kvinnoförtryckande muslimer.


Att koncentrera invandrare är just vad vår regim gör. Koncentrera horder av främlingar i lilla Sverige, då ska inte denna nutida Hitler klaga. Jag satsar en back öl på att han röstar brunt.

Av Fester Bestertester - 7 juni 2013 15:18

Så var det dags för landskamp. Som bäst blir det oavgjort, Sverige är inget vidare landslag, tyvärr. Fast visst kommer man sitta och heja, hoppas kan man ju alltid. Jag förstår inte varför inte Martin Josefsson, proffs i Slüngienspor, inte är med i truppen, han hade behövts. Eller en återuppstånden Klacken Persson, med 86 landslagsmål på meritlistan.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards