Alla inlägg under juni 2013

Av Fester Bestertester - 6 juni 2013 21:48

En annan är ju bra på att planera, det blev två vändor till systembolaget igår. Nu njuterna jag frukterna av mitt förutseende agerande, jag bälger öl utan oro för att det ska ta slut. Sedan är fredag är ingen röd dag och jag prisar därför Gud. Fyllan kan nog hålla i sig ett drygt dygn till, då Sverige möter joddlarna i Österrike i fotboll. Ingen sport utan rus. Ingen fredag utan fylla. Ingen vit torsdag heller, som ni kanske märker. Jag önskar att även du blir redlös snarast.

Av Fester Bestertester - 6 juni 2013 16:16

Jag var med psykiatrin och firade nationaldagen. Vi var en sorglig samling som gick till Olaiparken och tittade på uppträdanden och på det stora hela var det trevligt. Han som höll i vår träff är från Chile och naturligtvis fick just han en liten löjlig flagga, jag är för vit i hyn för sådant.


Bottennappet var en kvinna som pratade lääänge. Hennes barn och barnbarn hade minsann rötter i andra länder, oh så kosmopolitiskt. Invandrare var ett ord som hon ville byta ut, mot vad minns jag inte. Tänk att en individ får spy ur sig multikulti-dynga och sedan få applåder. Bara i självhatande Sverige. Sedan var tomten Lars Stjernkvist (stavning?) där och försökte plocka billiga poäng. Åh, en sån folklig politiker.


Jag gick hem i ilska, men nu skrattar jag åt eländet. Jag får väl köra "Viljans triumf" på repeat och rena mig från PK-floskler. Så får det bli.

Av Fester Bestertester - 5 juni 2013 22:38

Det känns roligt att kunna belöna ärrade kämpar och idag var det Bosse Rulltårtas tur. Han har alltid ställt upp för UFO-Norrköping, nu senast lät han Lennart K Lindström trycka upp hans nyckelknippa i analen. Mer handfast har Bosse fotograferat en del och lånat ut sitt tält till våra expeditioner. Hans arbete är verkligen värt att belöna.


Bosse fick en bakelse levererad till sitt hem och inte nog med det, han fick en medalj. Han är nu en av få inom UFO-Sverige som kan bära Aktivistmedaljen i silver på sitt bröst. Med folk som Bosse Rulltårta är vägen framåt asfalterad och rak. Leve Bo! Leve ditt slit! Leve din nit! Hatten av.


UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 5 juni 2013 22:05

Tjena. Snuten klippte mig runt lunchtid i Olaiparken. Det var jag och några vänner som drack lite öl och pratades vid. Mig verkar de hålla extra koll på, dessa sprättar i uniform. Jag hade max fått i mig tio öl, så jag var endast salongsberusad, som ni förstår. Trots det blev jag ledsagad från platsen och inskuffad i polisbilen. Jag orkade inte ens bli arg, jag fann mig i mitt öde.


Nåja, jag sov gott i fyllecellen och klockan halv nio var jag åter en fri man. Jag skojade lite med konstaplarna och sade att vi ses imorrn. Inte otroligt, då en nationaldag ska firas rejält. Nu väntar en trevlig natt med kanske tio öl till. Mer får det inte bli, då systembolaget har stängt på torsdag. Vi kanske ses i en närbelägen park.

Av Fester Bestertester - 5 juni 2013 13:21

Jag vaknade redan klockan fem på morgonen, det blev ett bloss, sedan gläntade jag på kylskåpsdörren. Jojomensan, där fanns ett knippe öl. Jag läskade mig rejält och två timmar senare blev det ett telefonsamtal till chefen. Ryggen, ni vet.


Nu är jag på topp, fint avslappnad och med fortsatt törst. Snart blir det en vända till systembolaget, sedan hem igen för fortsatt drickande. Är det varmt är det viktigt att få i sig stora mängder vätska. Tror bestämt jag ringer mina vänner, ju mer vi är tillsammans ju gladare vi blir.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 5 juni 2013 12:38

Åter har spolingarna i "Ung vänster" gjort åverkan på elskåp. "Riv murarna", står det att läsa på deras affischer. Ja, Sverige är ett slutet land med ringa invandring från spännande länder som Somalia och Irak. Inte har befolkningen bytts ut från ljust till mörkt i många områden. Inte är de flesta interner från främmande kontinenter.


Jag har sagt det förr och gör det igen: Stålhård kommunism kan jag acceptera, men inte folkmordstendenser. Fast kommunismen vill väl splittra nationer och införa sitt styre friktionsfritt. Men visst vill man kräkas när ungkommunister stryker runt i trasor och vrålar om mångkultur. Hoppas de växer upp och skäms över sina ungdomliga synder.


Du har läst en text från SFKO

Av Fester Bestertester - 4 juni 2013 20:08

På min promenad mötte jag två flickor i tonåren som var väldigt lättklädda. Jag ringde polisen och drog till med att ett rån var i görningen. De kom relativ snabbt och med dem på plats bytte jag fokus från mitt påhittade rån, till moraliska frågor och allmänt hyffs.


Då tog sig knektarna ton. Mot mig, mot MIG! Jag förklarade att bränner man bh:ar idag bränner man judar i morgon. Det vet vi ju alla vad Stalin pysslade med och även sossarna som på sin tid höll rasbiologin högt skattad.


Dessa slöa poliser struntade i att haffa flickorna, istället tog de mina personuppgifter och nu har jag tydligen böter att vänta. Så går det till i en stat där socialdemokraterna styr låtsasoppositionen. Man vill underkuva. Man vill förtrycka. Man vill härska med oinskränkt makt. Tvi vale, släng er alla i Palmes grav, nedrans psykopater.


Sune Andersson, diplomerad motståndsman

Av Fester Bestertester - 3 juni 2013 17:34

Ikväll bänkar jag mig för en fotbollstävling mellan Sverige och... var det Makodenien de hette? Jag hoppas så klart att di svenske slår tillbaka vildarna från Asien. Så länge Ravelli spelar på topp har vi nog inget att oroa oss för. Det blir princesstårta och diverse drycker till spektaklet. Vinner vi lovar jag att ge frugan en tomat på kvällskvisten. Sassa, brassa, mandelmassa!


MVH/Arg Motala-bo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards