Alla inlägg under juli 2013

Av Fester Bestertester - 25 juli 2013 01:29

Nu har skiten spridit sig till damfotbollen. Av någon anledning kan spelaren som slår en hörna inte hålla sig, utan måste sträcka armen i vädret innan han/hon slår till bollen. Vad ska det vara bra för? Detta oskick förekommer även vid frisparkar, men inte lika frekvent. Björn Borg blåste på fingrarna innan serve, så om det är en tvångstanke som omsätts i praktiken kunde jag förstå det... om det rörde sig om en enstaka spelare. Problemet är ju att nästan alla flaxar med högerarmen. Blir det inte ett slut på detta är det jag som skriver en insändare. En arg insändare.

Av Fester Bestertester - 23 juli 2013 19:53

Inatt är det dags, då sammanstrålar UFO-Norrköping på Dalviksgatan i utkanterna av staden. Vi beger oss till ett skogsområde inte långt därifrån. Ah, vilka minnen jag har därifrån, som vårdad på gamla avdelning 27.


Jag minns med bestämdhet att jag såg ett UFO landa i närheten när jag tittade ut genom ett fönster, tror det var fem år sedan. Det är en bra plats för utomjordingar att landa vid, då det är glesbefolkat, men ändå nära till bebyggelse om de vill studera oss.


Jag tar med mig två termosar fyllda med starkt kaffe och en laddning ostsmörgåsar, det går åt då vi kommer att spana tills fram på småtimmarna. Vår vän Bosse Rulltårta har en mobiltelefon som även innehåller en kamera, så lita på att bilder kommer att tas om vi råkar på något intressant. Nu blir det sängen ett par timmar så jag är pigg inatt.

Av Fester Bestertester - 22 juli 2013 21:26

Jag är nu inne på min andra flarra Dr Pepper, denna ljuvliga läskedryck. Enligt Institutet för Kvalitet i Schweiz toppar denna dryck alla listor. Den är godast med god (mmm...) marginal, men inte bara det, den är även bra för hälsan. Jag försöker dricka minst två liter om dagen och än så länge har jag klarat det. Man kan även ersätta måltider med Dr Pepper, då den innehåller mängder med vitaminer. Jag kommer att återvända till jobbet som en ny människa efter semestern. Tack, Dr Pepper.

Av Fester Bestertester - 21 juli 2013 07:42

Jag har pratat lite med vissa lirare med erfarenhet av att driva fora. Kanske drar vi igång något igen. En annan var ju en av tre administratörer på ett mycket livligt forum och jag njöt av min position och delade ut varningar och ip-bannade med stor lust. Jag avslöjar inga detaljer om detta eventuella projekt, alltid finns det någon jävel som vill sno mina idéer, men om vi sjösätter ett nytt forum kommer det att ge eko över hela landet.

Av Fester Bestertester - 20 juli 2013 18:41

Antalet människor från före detta Jugoslavien har vällt in över Sveriges gränser i åtminstone 20 år. Med sig tog dem den religion de påtvingats, men nu hyllar. Vi pratar islam. Den mest utmärkande gruppen av asylanterna från Balkan är bosnier, folk jag arbetat sida vid sida med och lärt känna väl. Visst kan de vara trevliga och driftiga, men det hör inte hit. De har numera ett eget land och bör återvända dit.


De hade en lokal i centrala Norrköping och fick rikliga bidrag. Detta medan våra äldre inte ens hade råd med en kanelbulle till förmiddagsfikat. Efter en tid började de gapa om rasism, då de ville ha mer, mer , mer... Sedan avslöjades att ekonomiska oegentligheter förekommit i stor skala från deras sida.


Sedan en tid finns ett förslag (snart ett beslut) att bygga en moské nära anrika Idrottsparken i Norrköping. Vad tror ni minareten ska användas till, tror ni att det endast är en utsmyckning? Därifrån kommer prisandet av islam eka sju dagar i veckan.


Har Du fått nog av vansinnet? Vill Du bevara Sverige såsom det varit i århundraden? Gör då något, för tusan! Dyrka gärna Allah, men gör det i era respektive länder, kära Abdullah och N'gweni.


Du har läst en text från SFKO


Av Fester Bestertester - 20 juli 2013 15:52

Jag stötte på Birger Bira idag. Stötte på och stötte på... han låg och sov på en bänk i centrala Norrköping. Jag tänkte gå fram och väcka honom, men tänkte sedan att en tupplur kanske var vad han behövde, så jag lät honom vara.


Jag var in på systembolaget en kort stund och hann tillbaka till Birger lagom som två poliser släpade honom till patrullbilen. Nåja, han får ju tak över huvudet den närmaste tiden och inte kan han slösa pengarna på dryck, då systembolaget lär ha stängt innan han släpps. Det är inte hela världen om Birger Bira blir inlåst, han har gedigen vana av fyllecellerna.

Av Fester Bestertester - 20 juli 2013 02:22

20 juli-attentatet, det mest spektakulära försöket att mörda Rikskansler Hitler, ägde rum denna dag 1944. En bomb smugglades in i Varglyan och detonerade, men målet för bomben överlevde.


Konspiratörerna trodde naivt att man skulle kunna blidka tuggummituggarna, tedrickarna och de asiatiska horderna genom att mörda sin ledare. Detta efter elva år av nationalsocialism som ledstjärna. Trodde de ens på det själva?


Hade Hitler mördats, inte hade Tysklans öde sett annorlunda ut. Öst och väst hade ändå rovgirigt kastat sig över Europas hjärta och slitit det i bitar. Hade man en gång burit tysk uniform var man automatiskt en förbrytare med förkärlek för gasning på industriell nivå. Adolf Hitler dog mindre än ett år senare, oavsett hans dödsdatum var Europas öde redan beseglat.


Du har läst en text av Wolfgang von Oben

Av Fester Bestertester - 19 juli 2013 23:03

Hej på er, alla vakna. Nu är man hemma efter en ölrunda med Hörsel och Dubbelmage. Jag minns när kvällen började närma sig slutet. Jag började snacka, men polarna var borta. Jag hörde ett ojande nedifrån o tittade efter. Där låg dem på marken, jag hade supit dem under bordet. Nu är jag hemma och inte tänker jag sluta supa. Jag behöver bara komma ur sängen runt halv tre lördag eftermiddag, då hinner jag till systembolaget för påfyllning. Nu väntar en blöt natt.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards