Alla inlägg under juli 2013

Av Fester Bestertester - 18 juli 2013 20:13

 

Nu är jag hemma efter en kort vistelse i Nordkorea. Jag tillbringade min tid i den fantastiska staden Pyongyang, en utomordentlig hufvudstad. Min guide var Kim Tak Soo, en major i det militära och en eldsjäl vad gäller knytandet av vänskapsband mellan detta storslagna land och västvärlden.


Jag hade ynnesten att besöka Kim Il Sungs mausoleum och trots att det är nitton år sedan han somnade in gråter människor fortfarande öppet när de ser sin varsamma ledares kropp. Jag drogs med i den allmänna stämningen och köpte tre fotografier av Republikens Evige President.


Nordkorea blomstrar och kan mycket väl vara det bästa landet på jorden att leva i. Medborgarna hyllar sina ledare, av vilka Kim Jong-un är den nuvarande. Jag lyfter på tupén och gratulerar alla människor som får njuta av landets storslagenhet och framåtanda. Alla vägar bär till Nordkorea.

Av Fester Bestertester - 18 juli 2013 19:22

Puh, nu har man äntligen kravlat ur sängen. Jag tog 300 mg Clozapine under natten och sköljde ned dem med öl. Jag har ju egentligen 600 mg per dag, varav 200 på morgonen, men jag har slarvat rejält.


När jag tagit min rätta dos en tid har jag bara en biverkning, ett infernaliskt dreglande, men nu slog tabletterna som en klubba i bakhuvudet. Jag har alltså sovit bort större delen av torsdagen.


Imorrn har jag en supaktivitet inplanerad, så jag får köra utan medicin detta dygn. Jag lovar, efter semestern ska jag ta mina små piller enligt ordination.


MVH/En sömndrucken X

Av Fester Bestertester - 17 juli 2013 19:05

Nu måste jag slå till bromsarna, jag har bara tretton öl kvar. Det kan låta mycket, men jag sitter ofta uppe till framåt småtimmarna och då går det åt en hel del. Varför köpte jag inte en påse till, när jag ändå var på systembolaget? I värsta fall får jag dricka läsk om ölen tar slut. Läsk är gott, men det ger inget rus, bara en mild sockerkick. I morgon är det jag som stolpar in på systembolaget redan klockan tio och kanske blir det en sväng till strax innan stängningsdags. Jag vill inte slösa bort ännu en semesterdag med oro för att drickat inte ska räcka till.

Av Fester Bestertester - 16 juli 2013 23:26

Nu blire inget mer drickande, jag har tröttnat. Jag tror jag hade en vit dag i juni, annars har det varit blött. Nu lägger jag ned drickandet för ett tag, ruset lockar inte. Kanske kan åtta timmars sömn få mig på festhumör, kanske inte. I kylen finns det grejer, men de får stå kvar tills onsdag i alla fall. Där ser ni, jag är ingen alkoholist.

Av Fester Bestertester - 16 juli 2013 20:16

Helt klart måste ursprungsbefolkningen i Norden anpassa sig till främlingarnas seder och bruk. Vi har ju endast fjantig dans runt midsommarstången, när vi inte dricker brännvin eller snusar. Araber och afrikaner, de har minsann en kultur värd att bevara och dessutom är de flesta av dem fredliga muslimer. Ah, islam, denna toleranta och kärleksfulla religion.


Skolavslutningar får ej hållas i kyrkan, då kan lilla Muhammed känna sig kränkt. Att sjunga nationalsången går verkligen inte för sig, jag anser att det ligger farligt nära hets mot folkgrupp. Varför inte förlägga skolavslutningen till den lokala moskén istället? Svenska barn kan inte kränkas, de är ingen egen folkgrupp.


I Danmark tas nu nästa steg för att göra landet islamskt. Allt kött som serveras i skolan måste vara halalslaktat och griskött förbjuds. Röd pölse, en korv så populär att den kommit att bli en symbol för Danmark sjunger på sista versen. En iskall Tuborg att skölja ned den med? Endast ett minne blott om sisådär fem år.


Tidigare generationer har krigat för sitt land och sin särart. Främmande horder har slagits tillbaka med sabel och musköt. Vi har en hel del att lära av de tappra krigare som gjort så att vi har ett Danmark, eller ett Sverige. Snart är våra länder ett minne blott, detta låter vi (?) ske utan åtgärd. Vid Oden, regimens hjärntvätt fungerar över förväntan.


Du har läst en text från SFKO

Av Fester Bestertester - 15 juli 2013 15:59

Jag har receptet på en god, billig och mättande maträtt. Smält rejält med smör i en stekpanna, ha i några klickar majonäs och ca en deciliter ströbröd. Stek under omrörning i ca fem minuter. Avsluta med att lägga i en burk minimajs och stek i ytterligare fem minuter, sedan är det klart att avnjutas. Varför inte prova denna maträtt redan idag?

Av Fester Bestertester - 14 juli 2013 22:15

Jag har äntligen köpt de nya säsongerna av Futurama. Jag gillade verkligen de fyra första årgångarna efter en kortare inkörningsperiod och beklagade att serien lades ned. Efter en viss tid fick jag nys om att serien sprattlat till och fått liv igen, men jag noterade det med ett halvslutet öga. Således föll serien i glömska hos mig tills nyligen. Jag har nu sett två av de för mig nya avsnitten och är försiktigt optimistisk. Jag har 24 avsnitt kvar att se och det ska bli mig ett sannt nöje. En natt i sällskap med Fry och Bender? Sämre kan man ha det.

Av Fester Bestertester - 14 juli 2013 19:46

Ett land behöver en poliskår. Jag är ingen huligan, eller narkotikabrottsling, jag inser behovet av en stark poliskår. Problemet av idag är att polisen är regimens knytnäve, en näve som beordrats slå hårt mot dissidenter. Kommunistdrägg kan vara lugna, de är Moderaternas knähundar, även fast de vill leka revolutionära. Vi som förkastar mångkultur och främlingsinvasion ligger däremot pyrt till.


Jag har själv gedigen erfarenhet av polisens smutsiga metoder. Jag kan ge många exempel, ett är när jag anordnade ett samkväm i min lilla etta. Vi såg på TV och drack några öl, när det var dags att bege sig ned på stan blev vi stoppade av flera patruller och uppradade mot en vägg. En annan gång sa jag över telefonen till mamma att jag skulle handla och sedan besöka henne. Visst fanns där två bilar med tonade rutor, varav en med nedvevade rutor och polisradion på. De ville markera att de hade koll på mig.


De som är och i framtiden blir poliser bör begrunda det faktum att de står i tjänst hos en smutsig regim. De hjälper landsförrrädarna att bibehålla mångkulturen. Bibehålla, inte införa, ty vi är redan infekterade av denna biologiska cancer. Mångkultur kan endast existera på bekostnad av den ursprungliga och homogena kulturen.


Politikersvinen skrek om folkomord under andra världskriget. Lismande svin i storfinansens koppel pratar ibland om turkarnas klappjakt på armenier. Men att svensken utrotas talas det tyst om. Så länge polisen står i fronten för förgörandet av Sverige och i förlängningen Europa, kommer jag att kämpa emot. Jag vägrar ledas till slakt stillatigande, än finns det krut i nävarna. Jag kanske endast kan bidra med en vindpust, men tillsammans blir vi en orkan.


Du har läst en text från SFKO

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards