Alla inlägg under juli 2013

Av Fester Bestertester - 13 juli 2013 22:35

Jag tog en förmiddagspromenad och hade turen/oturen att råka på delar av UFO-Norrköping. På en uteservering satt bland andra Bosse Rulltårta, Hasse och Lennart K Lindström. De tjoade på mig, smått berusade så tidigt på dagen och jag föll till föga och slog mig ned hos dem.


Jag hade vaknat med ångest och medicinerat med benso och provat att lägga mig på sängen igen. Det fungerade inte, då tog jag till promenadknepet, det brukar ge positivt resultat. Jag hade alltså en icke ringa mängd medicin i blodet när jag stötte på gänget.


Jag köpte några öl och blev bjuden på ungefär lika många. Jag föll för grupptrycket. Det tog inte lång tid innan det snurrade rejält i huvudet. Stesolid och Clozapine i kombination med starköl är ingen bra mix.


Jag har ingen aning om hur länge jag var kvar på puben, jag har en stor minneslucka. Minnet kom tillbaka så småningom, då jag fumlade med plånboken för att betala för en taxiresa. Schysst av grabbarna att sätta mig i en droska, i alla fall.


Sedan blev det sängen några timmar och nu är jag på benen igen. Dock känner jag mig fortfarande kraftigt påverkad, så det enda jag kommer att dricka resten av kvällen är läsk. Alkohol och bensodiazepiner? Aldrig mer. Fan tro't.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 juli 2013 15:10

Det har med all rätt klagats på spektalet Fotbolls-EM för "damer". Jag ska fatta mig kort i denna fråga, men även slänga lite bensin på brasan.


Det är inte naturligt för kvinnor att syssla med så kallad elitidrott, de förstör sina kroppar. Brösten krymper och musklerna växer. Sedan finns alltid risken att kvinnor blir lesbiska, då de umgås så intensivt med andra kvinnor med samma sjuka intresse.


Visst finns det sporter kvinnor bör ha tillåtelse att utöva. Simhopp, gymnastik, slungboll och dans är några exempel. De värsta är väl boxning och brottning, det passar absolut inte nätta damer.


Säg nej till manhaftiga kulstöterskor. Jag ryser vid tanken på en en gång galant dam, nu med en clitoris stor som min tumme. Sporta på för all del, kvinnor, men nöj er med en löprunda i skogen.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 12 juli 2013 14:19

Nog måste UFO-Norrköping ha rätt att slappna av och dricka lite öl? Vi har jobbat hårt hela året, så vi känner oss förtjänta av lite drickande. Vi kommer att samlas hos en medlem i utkanterna av staden och alla har med sig egen alkohol. Själv tar jag med mig sex burkar Bellman, det får räcka. Eftersom vi är inbitna rymdfantaster kommer vi nog inte att prata kvinnor och bilar, universums storslagenhet och gåtor lockar mer. En sann ufoit släpper aldrig arbetet helt.

Av Fester Bestertester - 11 juli 2013 18:02

Jag har tagit några öl och ringt lilla mamma. Då kom jag plötsligt att tänka på ärkesvinet Per Ahlmark, Mossads förlängda arm i Sverige. Att han är en skithög råder det inga tvivel om, men även hans slyna till fru har utmärkt sig negativt.


Mamma, min mor, kvinnan som bar mig i nio månader och uppfostrade mig till en god samhällsmedborgare, hotades av Ahlmarks sprutluder. Mamma var bankdirektör när det begav sig och skötte sitt jobb fläckfritt. Detta tålde inte kalottbäraren Ahlmark, så han tvingade sin kärring att ringa och hota mor. Tyvärr var jag för ung och dum för att göra något åt det, men under årens lopp har mitt hat mot sionisten Ahlmark växt och växt och växt.


Detta kräk, rikligt prisad och belönad av israeliter, lever tyvärr än idag. Han har satt i system att förtrycka, hota, söndra och fiffla. Nåja, svinhugg går igen. Jag är redo att höja armen i ilska, ett fängelsestraff avskräcker inte. Jag vet ju att jag gjort Sverige en bättre plats att leva på om mina planer går i lås.

Av Fester Bestertester - 10 juli 2013 19:06

Snart är det dags för en fritidsaktivitet med Svenssons. Det rör sig om miniatyrgolf och vi ska spela ett parti imorgon. Där finns arton banor, precis som i vanlig golf och man använder en klubba för att sätta bollen i rörelse.


Banorna ska vara små, som namnet på spelet avslöjar, och där finns diverse hinder att ta sig förbi. Man har upp till sex slag på varje bana.


En annan har ju sett en del golf på televisionsapparaten, så jag tror nog det ska gå bra. Det enda bekymret är att det kostar en slant att spela, så jag kanske tvingas hoppa över Phains dagliga måltid. Nåja, lite måste man unna sig.


MVH/Sune, arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 9 juli 2013 22:03

Hemma efter en trevlig dag på två olika pubar. Mitt sällskap drack sig redlösa, men jag sparade drängfyllan tills jag kom hem. Där är jag nu o jag kör rätt hårt. Många är de gånger jag blivit plakat på stan och ibland har det slutat illa, fyllecell och sådana grejer. Om jag skiter ner mig innanför min ytterdörr är det lugnt, bara torka bort det värsta och byta kalsonger. Nu ska jag hälla upp en whisky o njuta av musik, medan mina kamrater kanske ligger i förvar hos snuten. En annan har ju varit med förr.

Av Fester Bestertester - 8 juli 2013 22:56

Laddar upp inför morgondagen med en smärre fylla. I morgon ska jag träffa Pelle Hörsel och Kjell Fyllecell på ett uteställe vid öppningsdags. Pelle har taskig lever och tål inte så mycket längre, så han pallar kanske ett par timmars drickande, sedan blir det spårvagnen hem för honom. Kjell å sin sida hinkar i sig, men trots att han tror att han är Stålmannen blir även han full och då brukar det sluta med att han blir utkastad. Jag får väl avsluta drickandet på egen hand och köra på hemma i lägenheten.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 8 juli 2013 19:48

Blev tvungen att ge mig ned på stan för lite dryck. Norrköping är sannerligen en förlorad stad och det är jobbigt att se skiten, därför går jag ut endast när jag måste.


Hur kan så många skräpmänniskor samlas på en sådan liten yta? Det finns andra städer på dekis, men min hemstad måste inneha en tätposition. Vi snackar värsta sortens avarter till människor, folk man antingen får kväljningar av, eller tittar på i fascination. "Folk" födda ur mödrarnas analöppningar.


Jag har nu mat och dryck så det räcker i ett par dagar, sedan tvingas jag gå i alla fall ett par kvarter till närmaste butik. Det brukar räcka för att stöta på både det ena och det andra. I stunder som denna grunnar jag på en enkel resa till Treriksröset.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards