Alla inlägg under juli 2013

Av Fester Bestertester - 7 juli 2013 21:57

Det högerextrema partiet Moderaterna babblar ofta om fri konkurrens och fördelarna med iskall kapitalism. Om gubben Jansson producerar fotriktiga skor vill jag handla av honom, om Greta säljer prima nystyckat kött dreglar jag och kommer med stor köplust. Kvalitet lönar sig, i alla fall i teorin.


I praktiken styrs marknaden av ett fåtal jättar. Grovt förenklat ska man köpa sina hamburgare på McDonald's, sin TV på Media Markt, se på film tillhandahållen av Svensk filmindustri och tanka på OKQ8. Småskalig handel trampas obönhörligt ned i dyn.


Jag förkastar dagens vidriga system, jag är stolt dissident och har så varit i årtionden. En lyktstolpe ser alltid trevligare ut med en regimpolitiker hängandes från den.


Du har läst en text från SFKO

Av Fester Bestertester - 7 juli 2013 17:31

Har nu vaknat till liv efter en storartad fest på lördagen. Där fanns inte bara öl, nej, chips och mat dukades upp. Jag hade med mig rejält med dryck och allt gick åt. Raglade sedan hem i sommarnatten och tydligen fortsatte jag dricka, för när jag nyss skulle hämta en återställare ur kylskåpet var där tomt. Nåja, det är därför det finns krogar. Jag får dra ned på stan och ta fram stora plånboken.

Av Fester Bestertester - 6 juli 2013 13:44

Länderna i Norden vräker pengar över en obskyr sekt som "forskar" om den härliga kontinenten Afrika. Man hör som tur är sällan något om detta institut, kanske för att man har svårt att hitta något positivt med Afrika, trots sina ansträngningar och rikliga bidrag.


Jag kan på rak arm komma på endast två personer från denna kontinent som fått Nobelpriset i litteratur (mitt favoritpris som den akademiker jag är) och de är J M Coetzee och Nadine Gordimer. Synd för Afrika-vurmarna bara att de är vita.


Varför inte skriva lite om t ex Al-Shabab? Det är en härlig islamistisk rörelse som ständigt vinner nya anhängare och förespråkar sharia och förtryck av den syndiga kvinnan. Att den fastslagits vara "en islamistisk terrororganisation" av rättssystemet i Sverige visar bara hur rasistiska och inskränkta vi är i Sverige.


Afrika, kontinenten som givit oss aids, ebola, hantavirus och kat och producerat fina politiker likt Idi Amin och Kanan Banana (afrikansk sjukvård dög inte åt denna svarta revolutionär, han drog till London). White men can't jump. Well, black men can't th***k. Urk!


Du har läst en text från SFKO

Av Fester Bestertester - 6 juli 2013 12:13

Otto Skorzeny, militär med makalösa meriter, avled idag för 38 år sedan. Naturligtvis bar han Riddarkorset, en titt på hans bedrifter vittnar om en riktig hjälte.


Europas förgörare anklagade honom för krigsförbrytelser, men tji fick dem. Herr Skorzeny levde i frihet fram till sin allt för tidiga död 1975. Som vanligt ställer vi oss i stram givakt och skänker föremålet för vår beundran en tanke.

Av Fester Bestertester - 5 juli 2013 17:05

Äntligen får jag sovmorgon i en hel månad, äntligen slipper jag mina efterblivna arbetskamrater och den gnälliga chefen. Har nyss kommit hem med en påse innehållande öl och whisky, att lägga till det förråd jag redan hade.


Planen är att börja ledigheten med några veckors fylla. Jag kan sluta dricka efter semestern, är jag ledig vill jag ha guldkant på tillvaron. Jag lägger allt krut på alkoholen. Resor, bad och annat trams är inget för mig. Levern ska ha rejäl träningsvärk i augusti, det kan ni lita på.

Av Fester Bestertester - 4 juli 2013 19:30

Hatten av för USA. Hey, sis! Miss you & hope to hear from you soon. Djupt nere i södern kan man fortfarande leva ett lugnt och stillsamt liv, fjärran från skithål som New York och Philadelphia. Tänd ett kors för mig också, drick er sedan redlösa på ert inhemska blask, Anchor steam undantaget. "Oh say can you see that enticing beer bottle"?

Av Fester Bestertester - 4 juli 2013 18:59

Jag är ingen våldsam typ, jag tycker inte att kvinnor är mindre värda än män, jag undrar bara varför det anses värre att slå en kvinna än en man. Handlar det om mannens större muskelkraft? Är det då lika illa för en atletiskt byggd man att lappa till en finlemmad man?


Jag har både fått och delat ut käftsmällar, men jag har faktiskt aldrig burit hand på en kvinna, jag har aldrig haft en anledning att göra det. Dock, om en satmara kaxar upp sig och provocerar mig tar jag mig rätten att ge henne en knytnäve på truten. Varför är det så himla fel? Oprovocerad misshandel är fel oavsett könet på offret. En framtvingad örfil är acceptabel vare sig mottagaren heter Sven eller Lotta.

Av Fester Bestertester - 3 juli 2013 23:22

En man har förargat mig och jag är redo att ge igen. Han har hållit på en tid med sin jävelskap och nu är det nog. Jag kommer inte att skjuta honom i bakhuvudet, inte heller slå sönder hans knän med en knölpåk, jag vill endast straffa honom. Visst vore det toppen om han dog, men han är inte värd att sitta i fängelse för. Dessutom är jag ingen kallhamrad mördare, så mitt sätt får duga.


Att ta reda på hans adress borde vara en smal sak, sedan kommer jag att skrida till verket. Jag har faktiskt försökt att tala honom tillrätta, men det har inte hjälpt, så nu växlar jag upp. Jag ser fram emot att jävlas med honom, kalla mig gärna barnslig, men sådan är jag. Än har han tid att ändra sitt grisiga beteende, en annan har ju inte semester än. Jag som undrade vad jag skulle fylla mina lediga veckor med, jag kommer ju att ha fullt upp. Ritsch, ritsch i lacken...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards