Alla inlägg under augusti 2013

Av Fester Bestertester - 15 augusti 2013 22:03

Jag har haft kontakt med UFO-Norrköping under dagen och är en smula oroad. Sensommaren är här och Palidinerna bjuder på ett utmärkt tillfälle att observeras. Mina planer att sammanstråla i trakterna av Gistad gick om intet, vissa föredrar nöjen framför kamp.


Att stora delar av UFO-Norrköping är dipsomaner är ingen nyhet, men det irriterar mig varje gång avdelningen väljer flaskan framför vårt livsviktiga arbete. Nåja, jag har tagit kampen mot socialdemokratin på min ort helt ensam och kan utan hjälp uträtta stordåd.


Drick er kära öl, för all del. Det är tydligen viktigare för vissa än vårt livsviktiga arbete att etablera kontakt med utomjordingar. Jag håller krutet torrt och min fotograferingsapparat laddad med film. När jag belönas med Serafimerorden och vissa istället ligger fyllsjuka är det jag som får sista skrattet. Motgångar och dåliga odds eldar endast på min iver.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 15 augusti 2013 21:44

Nu jäklar ska här festas! Jag ska möta P Hörsel o K Dubbelmage vid ett öltält efter jobbet imorrn. Jag är så uppspelt att jag redan börjat festa. Jag tar med mig en välfylld plånbok och en glupande aptit på öl. Det är Augustifest och jag tar mig an hela konceptet utan förbehåll. Att bli full på nya platser, det är grejer, det. Nu kör vi!


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 13 augusti 2013 23:04

Jag har haft besök inte mindre än två gånger under tisdagen. Det var långväga besök från små grå män med enorma ögon, extremt stora hjärnor och en smal kroppsbyggnad optimerad för förutsättningarna på deras planet.


De tillryggalägger 39 ljusårs färd på ca 20 minuter och de kommer med kärleksbudskap, överlägsen teknologi och en genuin vilja att hjälpa.


Jag tackade och tog emot, men gav även Dem en gåva. Det blev tre vita hårstrån från mitt håriga bröst. De kan antingen tillbedja dem, eller klona mig.


Tyvärr uttryckte dem oro för sina fränder fångna på Nellis Air Forse Base i USA. De tjänar USA:s militär och regim bäst de kan, men tillåts inte ens lämna basen för ett par öl. Detta kan ge upphov till en konflikt mellan oss underutvecklade jordbor och våra överlägsna gäster.


Nu står det klart för mig att jag har en uppgift, en mening med mitt liv. Jag önskar överbrygga våra skillnader och få alla att dra åt samma håll. Oavsett om man har fjällig hud och tre meter långa armar, eller är en simpel jordbo, så är vi alla grannar i universum. Jag utbrister i ett innerligt "klatu verada niktu". I come in peace.

Av Fester Bestertester - 12 augusti 2013 20:46

Det var ett jävla tjat om ojämn arbetsfördelning inom polisen. En nyhetsförmedlare i Sverige ondgör sig över att för få kvinnliga poliser arbetar i yttre tjänst. Nåja, blir jag angripen av en galning beväpnad med yxa vill jag undsättas av könet med bäst förutsättningar att ta hand om gärningsmannen, inte lilla Anita på 50 kilo.


Att skicka kvinnor att ta hand om våldsmän är en risk för alla parter. I brist på muskelkraft och en respektingivande fysik tar späda damen till puffran snabbare än män. Illa för alla inblandade. Sluta tramsa, vi är alla födda med olika förutsättningar och potential. Rätt person på rätt plats, inget jävla "modernt" kvoteringsdravel. Kvinna bliv vid din spis.


Du har läst en text av Wolfgang von Oben

Av Fester Bestertester - 12 augusti 2013 19:16

Frugan ser ut som en skata, är ofta full som en alika, håller aldrig truten och är dum som en gås. Jag avskyr fåglar.

Av Fester Bestertester - 12 augusti 2013 01:52

Alltid när jag samtalar med människor märker jag att jag möts av skepsis och tvivel. Folk utan diagnos kan vräka ur sig vad som helst, men när jag öppnar truten lyser misstron i folks ögon.


Jag har haft rationella samtal med en närstående och fått sårande kommentarer tillbaka. Listan kan göra lång. Nu senast diskuterade jag maskar i hjärnan med en person. Det är ett välkänt faktum att det existerar en mängd läbbiga parasitsjukdomar, ändå valde personen jag pratade med att skruva på sig och se allmänt obekväm ut.


Jag måste väl för fan kunna prata om annat än vädret utan att bli betraktad som spritt språngande galen? På jobbet kan de andra prata om de mest knasiga saker med chefen, när jag berättade om min oro för en specifik åkomma undrade han om jag tog medicinen som jag skulle. Visst har jag en diagnos, men den påverkar inte mitt intellekt eller förmåga att tänka rationellt.

Av Fester Bestertester - 10 augusti 2013 16:00

Jag är nyss hemkommen från ett möte på Kråkstigen 4, där ledande företrädare från UFO-Östergötland möttes för att reda ut saker och ting. Jag hade med mig en påse mandelkubb och Nils-Erik stod för kaffet.


Konstigt nog tyckte majoriteten att vi skulle spana mot Adrienerna och söka kontakt med dess varelser. Nonsens, det är Zeta Reticuli som är mest aktivt och det är livsformer därifrån som är de mest frekventa besökarna på vår planet.


Det första kända fallet av alien abduction är Betty och Barney Hill-fallet och det är bevisat att det var små finlemmade livsformer från just Zeta Reticuli som tog dem ombord sitt moderskepp. Låt oss inte blunda för den uppenbara sanningen.


Livsformerna från Adrienerna har endast tillgång till warp-drift, de har inte teknologin eller kunskapen att färdas genom maskhål. Det är betydligt bekvämare för dem att hålla sig inom sitt eget solsystem. Får jag majoriteten av UFO-forskarna mot mig är det jag som stryper tillförseln av mandelkubb.


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 8 augusti 2013 00:59

Tittade på matchen mellan Elfsborg och Celtic och tyvärr slutade matchen utan mål. Det innebär att Celtic nu är vidare till nästa steg mot den sinnessjukt lukrativa Champions League.


Celtic måste vara världens mest avskyvärda klubb, med anhängare som är värsta sortens avskum. Celtic, det naturliga valet för en IRA-terrorist. Jag ska kontakta vår man Calum över facebook och höra om hans intryck av matchen. Sällan missar han en match, där han sitter i sin vackra, vinröda fotbollströja, med en öl i handen. "Oh, the Celtic are shite, oh, the Celtic are shite, oh, the Celtic are shite..."

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards