Alla inlägg under augusti 2013

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2013 23:22

Jag gjorde misstaget att slå på TV-apparaten för lite nyheter. Det blev Östnytt, regimens lokala megafon för politisk konformism och nordeuropeiskt folkmord.


Som avslutning på sändningen blev det dags för en väderpresentation. Jag växte upp med meteorologer av John Pohlmans kaliber och eftersom jag är en ovan TV-tittare fick jag en chock. En kvinna med minst sagt bristfälliga kunskaper vad gäller det svenska språket hade ersatt hedersknyffeln John.


Här ställs man alltså inför en jugge med en minst sagt knagglig svenska och med sitt främmande ursprung som tungt vägande merit. Ja, den enda meriten, dristar jag mig att skriva. Jag chockades, som sagt, men inte är jag förvånad när jag tänker efter.


På jobbet använder jag hörselkåpor med inbyggd radio. Eftersom jag inte förstår mig på modern musik (hip-hop och allt vad skiten kallas) har mitt val oftast fallit på lokalradion. Samma sak där, en man med sämre ordförråd och uttal än min femåriga papegoja förstörde nyhetssändningarna. Behöver jag nämna att jag inte bytt ut batterierna i lurarna efter att de tog slut?


Varför inte snarast byta ut alla äppelkindade svenska nyhetsuppläsare mot män med skön swahilibrytning? Det svenska folket ska förintas, varför dra ut på det? Leve socialdemokratin. Leve Moderaterna, "det nya arbetarpartiet" (vad fan betyder det, borde det inte vara "arbetarepartiet"?). Det finns inga skillnader, politikerna är alla av samma skrot och korn, oavsett partinamn. Tack för kaffet, nu är det dags för oss vitingar att förintas.


Du har läst en text från SFKO

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2013 17:52

Jag och många med mig må anses ha vanföreställningar, men jag tycker att det finns en koppling till vår allt mer datoriserade och högteknologiska vardag. Varför skulle inte du eller jag vara övervakad, då tekniken finns?


Tydligen ska det finnas en kamera inbyggd i de nya så kallade smart-TV:apparaterna. Kan TV:n hackas och bilder tas när man sitter i kalsongerna och dricker öl? Svar ja. Myndigheter och enskilda personer håller koll på en med satelliters hjälp, där mobiltelefonen hela tiden pejlas in där den ligger i fickan.


Kommer ni ihåg på slutet av nittiotalet (tror jag det var) när det kom fram i media att mobiltelefoner lätt kunde avlyssna allt vad som sades i dess närhet? Det dröjde inte lång tid, sedan kom en dementi. Varför gå ut med felaktig information och få stå med rumpan bar när man motbevisats? Just det, informationen var fullt riktig.


Jag kräver den personliga integriteten åter, jag och de flesta med mig är inga terrorister. Jag vill inte att amerikanska NSA ska snoka i vad jag gör på Internet. I mitt arbete som partiordförande för SOS ska jag göra allt för att upplysa folk om vilka lättledda och öronmärkta får vi blivit. Nu får det vara nog!


MVH/Ordförande X

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2013 00:01

Årets vidrigaste dag är utan tvekan första arbetsdagen efter semestern. Jag var rejält sliten hela dagen och satt mest och gäspade. Fyra veckors ölande sätter sina spår.


Det blev raka vägen till systembolaget för livsviktig påfyllning så fort jag stämplat ut och nu grunnar jag på en sjukskrivning. Jag har visat god vilja och moral som jobbat första dagen, så nån belöning vill jag ju ha.

Av Fester Bestertester - 4 augusti 2013 04:17

Hej på er. Jag har nu kommit hem från Stockholm där jag haft en skön helg. Jag pratar naturligtvis om Gay pride, sveriges bästa och nästa officiella helg om jag får som jag vill.


Jag hade inte varit i stan i mer än en timma innan jag gav min första avsugning och den följdes raskt av fler. Väldigt eggande att göra det i det fria, måste jag säga. Sedan gav jag och tog emot penis i rumpan, detta inför lysten publik.


På bussen hem runkade jag frenetiskt till mina fina minnen, det krävs inte mycket för att snoppen ska resa sig. Nu sniffar jag ivrigt på ett par kalsonger vilka tillhörde en biffig sköning med villig penis. Ack, tolv månader till nästa nationella bögfest. Jag får blotta mig i Norrköpings parker för att stilla min analhunger tills dess. En homofil får aldrig nog.


Med kåta hälsningar/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2013 21:31

Sune har haft en mycket givande kväll i trädgården. Först luftade han lilla Phain som den kärleksfulla make han är, sedan halade han fram kameran. Ovanför Svenssons bakgård fick han napp, ett moderskepp från Lhatina. Nu är bilderna i tryggt förvar hos UFO-Sverige. Ge oss några dagar, sedan ska vi bekräfta eller förkasta dess äkthet. Kopf hoch, Johannes! Sök och finn, eller borra ned huvudet i sanden och stå med rumpan bar. Ditt val.

Av Fester Bestertester - 2 augusti 2013 03:42

Jaha, då har man stapplat hemåt efter en kväll och tidig natt i en kall cell. Jag blev upplockad i centrala Norrköping efter att jag dragit i mig en hela whisky. Jag var bara lite småfull, eftersom jag tål en hel del, men det struntade ju polisen i. Nu ska jag sova några timmar, sedan blir det systembolaget. Jag ska ju träffa Pelle Hörsel imorgon och vill inte komma dit nykter och tråkig. Som alltid: ACAB!


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards