Alla inlägg under december 2013

Av Fester Bestertester - 4 december 2013 18:25

Jag tog imorse fram nycklarna till min bil, en röd Datsun som är nästan i nyskick. Jag skulle besöka Sören i Rimforsa, mannen som skakade om Sverige runt 1978, när han fick in en insändare om hur boskap slaktades av illvilliga utomjordingar.


Det tog ett tag att sätta sig in i hur man reglerar hastighet och använder växlar och blinkers, men snart satt det. Resan till Rimforsa gick utan problem, men problem skulle komma senare.


Jag hade tänkt parkera på Bygdevägen, men där var det fullt. Istället improviserade jag och parkerade bilen så att halva var på en gräsmatta och halva på en cykelväg. Jag inspekterade placeringen och insåg att den var förträfflig.


Jag blev kvar hos Sören i över två timmar, han bjöd på vetelängd och skorpor till kaffet och vår diskussion var livlig och frejdig. När två gelikar möts så slår det gnistor.


Det var först när jag skulle hemåt och kom fram till bilen mitt goda humör försvann. Under vindrutetorkaren satt en lapp och jag förstod direkt vad det var: En parkeringsbot.


Detta var alltså socialdemokratins senaste fula attack på mig. De vågade inte skjuta pansarskott in i lägenheten, då de vill lönnmörda snarare än mörda. De försöker istället bryta ned mig och få mig att kura i källaren hos lilla frugan utan att ens våga skriva en regimkritisk insändare. Nåja, det här ska vi bli två om.


Nu vädjar jag till inte bara de som är anslutna till UFO-Östergötland, utan till alla människor med ryggrad. Jag behöver 2000 kronor till denna bot för att kunna fortsätta med den livsviktiga kampen. Köp inte den där chipspåsen, lägg istället en tjuga där den verkligen behövs. Bidrar du ekonomiskt får du per automatik en oförtröttlig frontkämpe som vägrar att backa ens en centimeter. Allt för kampen!


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 4 december 2013 03:11

Gubben vägg i vägg har flyttat, men lägenheten stod inte tom länge. Idag flyttade en ny person in i lägenheten och jag kan rapportera att den nya hyresgästen är en smärt man i 30-årsåldern. Han har välkammad pagefrisyr, rätt långa och lagom muskulösa ben och antydan till polisonger. Ett ord kan beskriva honom: Urläcker!


Jag såg till att uppehålla mig på gården när min nya granne med hjälp av några starka vänner bar upp låda efter låda till lägenheten. Jag rökte cigaretter och försökte se oberörd ut, men det dunkade rejält i skrevet. Vilken lycka att få en ny granne att fantisera om. Det kan låta osannolikt att vi hamnar i säng med varandra, men chansen finns och jag lever på hoppet.


Jag har nyss varit ute i trapphuset och noterat att det står "Axelsson" på dörren. Jag hoppas att hans förnamn är lika härligt som efternamnet. Sedan fick han en välkomstgåva av mig, jag la ned en utrullad kondom i hans brevinkast. Honom ska jag se till att låna socker av, plinga på hans dörr regelbundet och förlora mig i hans stora ögon.


Jag skyndar långsamt och börjar med artighetsfraser, så får vi se hur lång tid det tar innan vi har härlig analsex. Axelsson, du och jag i sänghalmen, vilken underbar framtid som väntar oss.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 2 december 2013 21:11

Jag ger mig inte, måndagen ska klaras av utan att dricka alkohol. I torsdags lyckades jag med den bragden och jag vill upprepa den en eller ett par dagar denna vecka.


Jag har viss abstinens, vilken yttrar sig i form av svettningar och oro. Än så länge har jag sluppit ångest, men det kan bero på att jag medicinerat. Jag har fått i mig 20 mg Sobril och tror jag har det dubbla som maxdos. Visst finns det starkare benso, men Sobril duger gott åt mig.


Trappar Djävulen och hans smutsiga anhang upp tortyren är det jag som går på promenad. Det gäller att vara ute i minst två, tre timmar och gärna gå i raskt tempo. Väl hemkommen brukar i alla fall jag kunna lägga mig på sängen utan att vrida och vända mig i plågor.


Morgondagen må vara duskig och jobbet sådär bedövande tråkigt som det brukar vara. Inom mig skiner dock solen, då jag har vunnit ännu en seger mot begäret.

Av Fester Bestertester - 2 december 2013 20:14

Snart får jag storfrämmande. Det är ingen mindre än Hervor från Märsta och jag väntar henne när som helst. Det ska bli kul att träffas igen, vi har inte setts sedan förra årets julfest.


Med sig har hon sitt "kosmiska ouijaäbräde", ett fantastiskt verktyg för att etablera kontakt med livsformer ljusår bort. Hon har rönt stora framgångar med hjälp av den fantastiska brädan, ni minns väl "Järfälla-fallet", vilket blev mycket omskrivet?


Jag har haft kontakt med en ny ras med ursprung någonstans i stjärnbilden Stora hunden, inte att förväxla med de för mig sju kända varianterna av reptilianer från samma stjärnbild. Tyvärr kommer denna nya ras till mig endast om natten i mina drömmar, jag vill ha kontakt i realtid, med ögonen öppna och vara i stånd att ställa frågor.


Får vi kontakt och varelserna uttrycker sig i ord är chansen god att Hervor kan agera tolk. Hon är sannerligen en intergalaktisk polyglott som gärna fyrar av en rolig historia på marsianska när andan faller på.


Persiennerna är neddragna, aluminiumfolien framtagen och min finaste konjak står på bordet. Jag är redo för en het natt med Hervor. Vid det kosmiska ouijabrädet.


MVH/Herr X, bärare av Telluskorset

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards