Alla inlägg under januari 2014

Av Fester Bestertester - 27 januari 2014 19:14

Det är inget roligt väder här i Motala, det kan både jag och lilla frugan skriva under på. Trots det begav vi oss till handlaren för diverse specerier och mandelkubb.


Jag tog på mig mina grova kängor, tjockaste jackan och en burrig pälsmössa, så mig gick det ingen nöd på. Frugan är ju sällan ute så här års, så hennes vintergarderob erbjuder ett litet urval. Dock anser jag att hon var adekvat klädd, att frysa en smula hör till under den svenska vintern.


Jag kunde inte låta bli att le en smula när jag såg hur hon kämpade för att hålla balansen. Det var ju säsongspremiär vad gäller snö för henne, så hon var minst sagt ostadig. Naturligtvis sa det strax SVISCH och så låg hon i en snödriva.


Jag slog mig för knäna och skrattade hjärtligt, en gul liten kvinna i den kritvita snön. Vad synd att jag inte hade kameran med mig. Nåja, jag hjälpte henne upp med orden "no hospital for you if you break a bone, clumsy little fool".


Resten av promenaden till affären gick utan incidenter och på vägen hem fick lilla Phain bära sig varm, en matkasse i vardera hand. Nu pustar hon ut nere i källaren och jag har plockat fram min finaste punsch och en mandelkubb. Vi får se om lilla frugan får uppleva snön något mer, jag tycker faktiskt att hon passar bättre på hemmaplan än utomhus i smällkalla vintern.


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 26 januari 2014 18:39

Just det, även en frihetskämpe, en sann regimkritiker, måste äta. Det var jag och en satanist med långt hår som träffades på en pizzeria. Vi har oerhörda kunskaper om utomjordingar och har båda bedrivit kamp mot socialdemokratin i årtionden. Vad trevligt att kunna umgås utan att fara för ens liv föreligger.


Det blev varsin flotttig skapelse, sedan samtalade vi tyst med varandra. Vi skrattade åt Håkan Juholt, rös åt Ingvar Carlsson och blev en smula illamående när vi avhandlade Mona Sahlin. Ah, "Albert", vi har sannerligen samma fiende.


Om vi gör politiska framsteg över varsin pizza på vilodagen, tänk då vad vi kan åstakomma en vanlig vardag. Vilken ära att vara bekant med oss, vilken ynnest att få en igenkännande nick från oss. Mycket högre upp än oss två går inte att komma, vi bär varsin marskalkstav i innerfickan. Idag ständig kamp, imorgon evig lycka.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 25 januari 2014 17:44

Så dum jag var, jag låg och grisade i sängen hela dagen. Vaknade alldeles för sent, så systembolaget hann stänga. Nu sitter jag här och oroar mig så inför morgondagen.


Jag har starkvaror till idag, men på söndag lär det vara tomt i kylskåpet. Nåja, jag minns en söndag, det kan ha varit 1997, då jag inget hade. Den dagen överlevde jag, så visst finns det hopp om att klara sig till måndag, men kämpigt kommer det att bli. För satan, släpp alkoholen fri, hycklande regim.

Av Fester Bestertester - 24 januari 2014 17:00

UFO-Norrköping kommer att ha telefonerna avstängda återstoden av dagen. Vi är inbegripna i ett spännande arbete som kräver vår fulla koncentration. Har du ett akut samtal att göra, t ex om du blivit ögonvittne till hur utomjordingar landstigit på planeten, kan du prova att maila UFO-Sverige. Tyvärr har vi inte möjlighet att vara på mer än ett ställe i taget och vi hoppas att du har överseende med detta. Om vår hektiska dag visar sig storartad tjänar alla på det, även du som kanske är irriterad över att inte få direktkontakt. Tänk på att vi alla arbetar ideellt, vi gör så gott vi kan.

Av Fester Bestertester - 23 januari 2014 23:06

Nu jävlar trappar psykiatrin upp kampen mot mig. Det är inte bara dags för mitt regelbundna blodprov, det går ett steg längre. Till nästa gång ska jag ta provet fastande och som veteran inom psykiatrin vet jag vad det betyder: koncentrationsprov.


Dårarna/förtryckarna i landstinget nöjer sig inte bara med att få mig att hämta ut medicin regelbundet, med hot om polishämtning om jag skulle vara ens en timma försenad, nu intesifierar de offensiven.


Jag är fasansfulla sanningar på spåren, jag har tagit del av dessa sanningar och på något klurigt sätt har makten fått vetskap om det. Bums är de där och försöker smula sönder viljan till motstånd, att få en att bli en Coca-cola-drickande och kebab-mumsande träl.


Jag har god lust att traska till min vårdinrättning och stolt visa min medaljsamling. "Jag är hedersmedlem i UFO-Sverige, jag kräver ett korrekt bemötande".


Nåväl, jag har planen klar. Jag tuggar i mig den antipsykotiska medicin jag har i en veckas tid innan provet och förlitar mig på att min reptilhjärna hindrar mig att bli helknas. Då blir koncentrationen i blodet högre än Sulitelma och jag kan skratta hela vägen hem. Det verkar som att (van-)vården har förlorat innan den kastade handsken har slagit i backen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 januari 2014 20:24

Nu är nya Proletären här, organet för oss arbetare. Plundra börsen på 20 spänn och den blir din.


Den är som vanligt proppfull med intressanta artiklar och tänkvärda ord. Några exempel: "Deltidsarbete en kvinnofälla", "Klasskamp i Thailand", "Stalin, det missförstådda geniet" och "Helprivat BB i Stockholm".


Många små händer bildar tillsammans en gigantisk knytnäve som kommer att slå hårt mot kapitalisterna. I brist på yttre fiender tar vi oss an Centerpartiet och alla fascister till höger om dem. Det är dags att kavla upp ärmarna och fixa till lite klasskamp. Röd front!

Av Fester Bestertester - 22 januari 2014 19:06

Ensjön, belägen nästgårds till ghettot Navestad, har varit en alien hot-spot så länge jag kan minnas. Det var där min vän Robert fick en muterad fisk på kroken tidigt åttiotal och det var där en annan vän såg ett sjöodjur. Nu är det dags att återvända dit, denna gång med adekvat utrustning för att öka oddsen för dokumenterad kontakt, inte bara komma med löst prat, vilket ingen kommer att ta på allvar.


Hela gänget hoppar på tvåans spårvagn till ändhållplatsen om några timmar. Mobiltelefoner accepteras inte, såvida man inte tar ut batteriet. Vi vill ju inte underlätta för Säpo i deras strävan att hålla koll på oss.


Se till att klä dig varmt, ty även om det inte är speciellt kallt fryser man när man fattat posto och varje rörelse kan skrämma bort Besökarna. Några andra förhållningsregler behövs inte, då vi är ett rutinerat gäng som varit med förr. Vi ses snart, bröder och systrar


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 21 januari 2014 19:27

Snart är det deadline för allmänheten att ge sina förslag på nya frimärksmotiv till Post- och telestyrelsen. Det är mest det gamla vanliga tjafset, Astrid Lindgren, Ingmar Bergman, Per-Albin Hansson och så vidare. Dock finns det ljuspunkter, nya, fräscha namn.


UFO-Sverige har genomfört en massiv propagandakampanj mot myndigheten och slutit upp bakom ett och samma namn: Sune Andersson. Vilken seger att få honom som frimärksmotiv, vilken skjuts för arbetet.


Sune har ägnat dagen åt att skriva tackbrev till alla trogna kämpar som förordat honom, Sune är stor i medgång och glömmer inte sina kamrater. Sedan har han filat på ett tacktal, vilket förmodligen/förhoppningsvis kommer att uppmärksammas land och rike runt.


Ska du skicka ett utpressningsbrev? Ska du kontakta Radiotjänst? Gör det då med Ledaren fastslickad på kuvertet. Kung Sune tronandes på detsamma, det är korrespondens med stil och finess, det.


MVH/Sveriges esoteriska förening

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards