Alla inlägg under januari 2014

Av Fester Bestertester - 21 januari 2014 17:53

Gubben Arne var ute med sin hund och stötte på grannen.

Grannen: Vilken ful hund du har.

Gubben Arne: Det är en labrador.

Grannen: Men det är ju DIN labrador.

:)

Av Fester Bestertester - 20 januari 2014 20:41

Här i kalla nord bor det drygt nio miljoner varelser, de med oturen att vara i besittning av svenskt medborgarskap. Vad fan har vi att komma med? Janne Guillou (ja, han avskyr att kallas Janne), Maj "CCCP" Wechselmann och Olof Palme. Jo, så illa är det.


Detta land har åstakommit noll och intet, åtminstone där det räknas. Det svenska är på sin höjd tunnbrödsrullen, en läbbig sak beståendes av sladdrigt och ihoprullat bröd fyllt med ljummet potatismos, kvinnor med orakade armhålor och den omtalade avundsjukan. Ja, åsso han boxaren som inte kunde göra ett avtryck i en varm smörklick, Anders "The Little" Eklund.


Som ni kanske vet är jag samordnare vad gäller det industriella avlivandet av miljarder människor. Nja, det ger mig T4-vibbar, jag kallar det för att beskära mänskligheten så att endast de friska delarna lämnas orörda. Jag har makten att med en nonchalant handviftning utplåna inte bara städer, utan hela kontinenter. Och som jag kommer att göra det...


Kvoten vad gäller svenskar som tillåts leva vidare är liten, så passa på att smöra för mig. Hela IFK Norrköpings A-lag får leva vidare, mer än så har jag inte bestämt. Fast han Roland från Umeå är ju en trevlig prick, han får trampa vår jord tills han dör av hög ålder.


Det är en berusande känsla att besitta den makt jag rättmätigt roffat åt mig. Just det, jag är ingen bedjande och dreglande byracka, jag tar det jag vill ha. Att nio miljoner fånar upptar en stor del av Norden är en skam, men snart ska den saken rättas till. Ladda Cyklon B, klart bakåt, skott kommer! Endast de livskraftiga må skåda morgonrodnaden när en ny dag tar sin början.


MVH/Anonym potentat

Av Fester Bestertester - 20 januari 2014 17:50

Nu får det ta mej fan va nog! Satans jävla Omnicron har smittat mig med CENSUR och jag kan inget göra. Min organisation har visat sig vara värdelös, jag får inte ens betalt för allt jobb jag gör, dessutom har jag blivit en måltavla för mörkermän likt de från Omnicron.


Mina vänner/fiender i huvudet har nog rätt, slutet nalkas. Det kan jag acceptera, men jag vill ta farväl med en knall, inte tyna bort i svåra plågor. Jag var nog en smula naiv i mina yngre år, jag trodde att allt skulle ordna sig bara jag skrev på för I-Z.


Jag har räddat mänskligheten ett flertal gånger, jag har förhindrat mord, våldtäkt och annat. Tacken för det var alltså cancer och hjärnblödning. Fy fan! Någonting är ruttet i Sverige.


Eder X

Av Fester Bestertester - 19 januari 2014 20:07

Det är valår i år och SOS kommer att kämpa på, detta trots att vi är en kamporganisation och inget parti. Vi kommer att vara en ögonöppnare för folk och få dem att rösta på det parti vi önskar.


Vi sitter på en ganska stor summa pengar och frågan är hur vi bäst använder den, en rad förslag finns. A4-ark, megafon eller tuschpennor, önskemålen är många.


Observera att mötet endast är öppet för medlemmar av tredje graden, eller över det. Hetsen från Säpo tvingar oss att vara diskreta, men var så säker att just du kommer att informeras om planerna så snart beslut är fattade och förankrade hos ledningen. Vad som än beslutas kan du vara säker på att SOS kämpar på de godas sida. Wie ein Fels in der Brandung.


MVH/Verkställande utskottet

Av Fester Bestertester - 19 januari 2014 16:41

Ja, jösses! Här har jag medicinerat kraftig och gissa om jag har sovit. Jag köpte en normal helgranson öl och några paket cigaretter och både ölen o ciggen borde snart vara slut. Så är inte fallet.


Att sova är toppen för ekonomin, vad fasen, jag har säkert trettio burkar öl kvar i kylskåpet. Inte har jag behövt äta speciellt mycket heller, så plånboken är långt ifrån tom.


Detta firar jag med en minifylla, jag har varit så duktig. Är dagen tråkig? Har jag ont om pengar? Då är det bara att slänga i sig lite psykofarmaka så löser det sig. Vi zzzyns kanske i morgon.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 januari 2014 16:25

Det blev en sväng till sillstryparen för inköp av tilltugg, då det jag hade ätits upp av min glupska lilla fru. Jag letade länge och väl efter Franssons Hårda, det bästa märket, men de stod icke att finna.


Jag konfronterade då en anställd, han heter Mats och är yngsta barnet till makarna Nilsson i 36:an. Denne Mats visade sig vara totalt värdelös och jag fick nöja mig med en påse av Coops eget märke.


Om sanningen ska fram var de helt okej, speciellt om man doppade dem i kaffe, men det är inte det som är det viktiga. Jag kräver att själv få välja fritt, inga sovjetfasoner här inte, där man gladeligen äter mögligt bröd för sin överlevnad. Utökar inte min lokala affär sitt sortiment har denne beträtt en farlig väg. En väg som leder till en slutgiltig uppgörelse.


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 17 januari 2014 17:16

Det må vara snöigt ute och årets första månad, men lita på att vi ufologer inte bara lever i nuet, eller på jorden, vi blickar även framåt och det ska vi göra med besked ikväll.


Vi kommer att samlas på hemlig plats i staden, i en säkrad lägenhet. Med säkrad menar jag att den är kollad och fri från spionprylar. Jag kan inte avslöja exakt vad vi kommer att avhandla, men det rör jordens alla invånare och just din framtid.


Vill du bli medlem i UFO-Sverige, men är tveksam av någon anledning? Frukta intet, ty du kommer att ledas av stålhårda kämpar inbegripna i en kamp på liv och död där vår sida kommer att segra. Vi tar gärna smällarna, njutningen när sanningen kommer fram i ljuset blir bara kraftigare.


Ät dina chips för all del. Ta den där fredagsgroggen. Medan du slappar kämpar vi. Vi hör Reinfeldts tänder skallra hela vägen från Stockholm. Kvällens möte blir årets första spik i regimens kista. Väl framme i december ligger hela klabbet under jord, från Säpo till Must. Idag Norrköping, imorgon hela landet. Total seger!


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 16 januari 2014 21:12

Natten närmar sig, så om några timmar är målet uppnått: Ingen-alkohol-dagen är då avklarad. Jag kör på med läsk och när den tar slut har jag prima vatten i kranen.


Jag är så besviken på mig själv, då jag under gårdagen tyckte jag tog det lugnt, bara liksom sörplade i mig några öl. Jag räknade tomburkarna innan jag gick och la mig och de var elva till antalet. Inte bra, vare sig för vikt eller plånbok.


Skulle jag trilla dit under kvällen är det ingen katastrof, det hinner inte bli så många öl innan det är dags att sova, men målet är som sagt att klara mig helt utan alkohol. Detta har jag gjort förr och jag vet att suget kommer att plåga mig, men man är så stolt morgonen därpå. Festa, det kan jag göra i morgon, då ere ju fredag.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards