Alla inlägg under januari 2014

Av Fester Bestertester - 15 januari 2014 20:39

Det är tur att UFO-Östergötland har sådana dugliga kämpar som Nils-Erik. Han fick hastigt träda in som Ledare när Sune hölls fången och som han gjorde det.


Nils-Erik greppade marskalkstaven och beordrade full fart framåt. Säpo hade nog väntat sig en motsatt reaktion, att vi skulle bli skrämda till tystnad, men icke.


Det var en trött men nöjd Nils-Erik jag pratade med under kvällen. Inte en endaste gång har han hunnit med träffarna med bridgegänget, men han klagade inte, han tog sig an det enorma ansvaret att leda landets samlade ufologer med glädje.


Jag kan redan nu meddela att Nils-Erik kommer att belönas med Stora Rockmärket i Guld och ett presentkort på CIA-Maxi. När en kämpe står upp för vår sak är det självklart att denne ska ha något för det.


Vilken missräkning för regimen och de smutsiga hundarna i Omnicron. Jag tror Nils-Erik skrockar så smått och tar sig en konjak med visshet att han skött sina kort rätt under denna stormiga tid. Han har visat sig mogen ett större ansvar och det kommer han att få. Återigen ett stort tack, Nils-Erik.

Av Fester Bestertester - 15 januari 2014 13:06

Äntligen är jag en fri man, min inlåsning är upphävd. Det blev några veckor bland värsta sortens psykfall och snarstuckna mentalskötare. Jag undrar om de egentligen fattade vem de hade att göra med, att jag kan ödelägga karriärer och få folk att bara försvinna.


Jag vägrade hårdnackat att spela med i denna Kafka-liknande soppa, jag svarade inte så som läkarna önskade. "Hur mår du egentligen, hör du röster, känner du dig nedstämd"? Vad är det för jäkla frågor? Jag kontrade med "här sitter generalfältmarskalk Sune, jag är ordförande i Motalas Intergalaktiska Råd".


Pionjärer som talat om obekväma sanningar har fängslats förr, jag är långt ifrån den första och tyvärr inte den sista. Fast om regimen och CIA tror att de kan skrämma mig till tystnad tar de naturligtvis fel. Är detta det värsta de kan göra mig? Tillåt mig hånle.


Till kvällen väntar telefonkonferens, där jag kommer att elda upp alla länsledare och försäkra mig att de fortfarande har kämpaglöden intakt. Kriget är inte förlorat, inte ens slaget är förlorat. UFO-Sverige är en hydra och om jag likvideras tar någon annan raskt min plats. Leve kampen!


Eder Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 14 januari 2014 18:56

Jag har nyss pratat med finlands starke man Pekka Kekkonen. UFO-Suomis riksorganisatör Juhani blev utsatt för ett regelrätt mordförsök i morse, visste han att berätta.


Som brukligt är i Finland började dagen för vår Juhani med ett skönt bastubad. Han bor ståndsmässigt i eget hus med fristående bastu och har sin utsatta position i samhället till trots aldrig behövt vare sig gräva ned trampminor i trädgården, eller installera rörelsedetektorer på tomten. Han blev invaggad i en falsk säkerhet och då slog De till.


Juhani slog sig intet ont anandes ned i bastun med en rusdryck i handen. Han hann sitta där i ca fem minuter, sedan förstod han att något var allvarligt fel. Andningen blev ansträngd och han fick tunnelseende. Juhani är ingen mesig kosmopolit, han är en finsk man i sina bästa år, så att en ordinär sittning i bastun skulle påverka honom negativt var uteslutet.


Han fick uppbåda sina sista krafter för att ta sig mot dörren ut och hade sinnesnärvaro nog att titta på termometern. Den visade på hiskeliga 125 grader. En agent hade skruvat upp värmen till max. Centimeter för centimeter kämpade Juhani mot döden och för ett fortsatt liv som orädd regimkritiker. Vi kan tacka Gud för att han orkade ta sig ur dödsfällan och fortfarande lever.


Juhani har nu undersökt brottsplatsen, detta på egen hand då landets korrupta poliskår helst vill se honom död. Resultatet är häpnadsväckande, Juhani har hittat otvetydiga bevis för socialdemokratisk inblandning.


Nu är det dags att höja beredskapen i nordens alla länder. Inse att vi lever i samhällen infekterade av nationssplittrande subversiva element. Snart sker det första dödsfallet och vi kan bara hoppas att offret då är ur socialdemokraternas pestsmittade led. Kriget trappades just upp och jag har svårt att se de goda duka under nu när vi fått upp ångan. Bättre kan ni, förbannade knektar!


MVH/UFO-Sverige

Av Fester Bestertester - 13 januari 2014 18:06

En häftig grej inträffade idag när jag var på väg till systembolaget. Jag stannade till utanför och tog mig ett välförtjänt bloss och då fick jag syn på en kvinna. Hennes blick mötte min och för ett ögonblick var det bara hon och jag.


Mitt hjärta började bulta hårt, denna ängel gick rakt mot mig. Var detta dagen jag äntligen skulle hitta en flickvän? Hon stannade till framför mig och började konversera med sin pussmun. Jag svävade som på fluffiga moln.


Konversation och konversation... Hon frågade om jag kunde bjuda på en cigarett och jag log mitt allra mildaste léende och höll fram en till henne. Hennes fingrar rörde vid mina, sedan tackade hon och gick därifrån.


Jag kan inte sluta tänka på detta möte. Hon såg ut att heta Susanne. Eller kanske Kristina. Staden är inte så stor, jag räknar med att råka på henne igen. Då ska hon få en kram, sedan får vi se hur fort vi avancerar efter den. Jag tror bestämt jag är kär.

Av Fester Bestertester - 12 januari 2014 22:32

Eftersom föreningens ekonomi är god var vi till en elektronikaffär och lade 3000 kronor på en kamera. Den är av märket Samsung och gnistrar vackert. En himla massa pengar, kan tyckas, men det kostar pengar att bedriva seriös forskning.


Det är inte så att kameran endast plockas fram när tant Lena fyller 80, den kommer att vara med på samtliga UFO-Norrköpings expeditioner och då måste kvaliteten vara god. Tänk om de finlemmade grå visar sig och kameran strejkar...


Alla ni som bidragit med pengar ska ha ett stort tack, oavsett donerad summa. Vi för bok och de som skänkt och inte varit anonyma kommer att belönas med medalj när de uppnått en viss summa.


På måndag är det dags för nästa UFO-jakt och det känns spännande att dra ut med uppdaterad teknologi. Helt plötsligt har Lennart med sin Hasselblad inte den modernaste kameran. Återigen ett stort tack, alla bidragsgivare.


MVH/UFO-Norrköpng

Av Fester Bestertester - 12 januari 2014 21:36

Söndag kväll och sugen på alkohol. Det är bara att ge efter för suget och dricka på. Denna helg har varit förskräcklig med tidigt sänggående både fredag och lördag. En titt i kylskåpet vittnar om att helgen varit lugn, jag har massor med öl kvar. Jag antar att det blir sent i natt, men man kan ju alltid sjukskriva sig på måndag. "Aj, aj, min rygg".

Av Fester Bestertester - 12 januari 2014 00:28

Nu blir det både påtår och en extra skorpa, då den smutsiga mördaren Ariel Sharon mött döden.


Sharon hade blod ända upp till armbågarna, men då han tillhörde det utvalda folket fick han inte bara hållas, han hyllades. Slår jag ihjäl en fluga i min lägenhet och lokaltidningen får reda på det så heter det väl "brutal naziattack".


Får vi se vattenskallen Fredrik Reinfeldt iförd kippa med darrande underläpp prisa denna våldsman i pressen? Förmodligen. Får vi höra Siewert Öholm upphöja judarna till skyarna? Förmodligen. Får vi ta del av Per Ahlmarks innersta/perversa tankar om det förträffliga med judisk världsdominans? Förmodligen.


Jag gratulerar Satan för hans senaste kap, en isterbuk att underhålla helvetets eldar med. Och du, Satan: Glöm nu inte att ge Moshe Dayan vad han tål, bara för att det kommit en än värre mördare till ditt rike. Fire up the ovens!


Du har läst en text från SFKO

Av Fester Bestertester - 11 januari 2014 22:28

Snart kommer årets första nummer av landets viktigaste tidskrift. Läs om spaning efter utomjordiskt liv i Uppsala, mannen som bygger en antigravitationsmotor i garaget, hur du argumenterar med icketroende och mycket mer. Betala in löjligt låga 649 kronor och du har spännande läsning i ett helt år. Ange koden 5651 vid inbetalning så får du inte mindre än tre foton av vår ledare Sune Andersson. Hoppa på tåget mot framgång och upplysning.


MVH/UFO-Sverige

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards