Alla inlägg under januari 2014

Av Fester Bestertester - 11 januari 2014 17:05

Visst är vi ett sammansvetsat gäng, vi i UFO-Norrköping, men det är något som fattas. Jag tänker naturligtvis på kvinnor. Vårt medlemsantal är hemligt, men jag kan avslöja att vi är många i vår stad. Där finns en och annan kvinna, men ingen av dem har tagit steget till att kämpa, de stödjer endast.


En kvinna på styrelsemötena skulle verkligen vara en skjuts för självförtroendet och lägga band på den "lumpensiska" jargongen. Kvinnans plats är inte endast i köket, eller uppfläkt på sängen, hon kan även bidra intellektuellt.


Ni som känner er träffade, varför inte komma till vår lokal och ta tag i arbetet? Arbete finnes, så det faktum att du har en kussimurra bortser vi ifrån. Fast visst vore det en merit om du har en väl tilltagen byst att vila ögonen på.


Vi marscherar raskt mot framgång, men vill inte endast använda vänsterbenet, båda behövs! Låt din sambo/man koka sin egen pasta, hos oss har du en viktig roll att fylla. Och du, är du singel har du ett stort urval att ta del av. Jag hoppas vi ses på nästa möte.

Av Fester Bestertester - 9 januari 2014 23:35

Huset där jag bor är L-format, så när jag sticker ut huvudet från mitt köksfönster och vrider det en smula till höger har jag full insyn i en rad lägenheter. Våningarna är tre till antalet och gissa om det förekommer en hel del grejer där.


Längst upp bor en invandrare, en jugoslav. Han tycks vara arbetslös, för jämt när jag tittar till honom sitter han framför datorn. Han till och med äter framför den. Idag såg det ut som potatismos, i alla fall om jag ska lita på min kikare av märket Nikon.


På mellanvåningen har vi herr och fru Almgren, ett äldre par. De brukar sköta sig, men jag minns i somras när damen gick omkring i underkläder vid ett flertal tillfällen. Det var inte vidare trevligt och jag funderade på att ringa störningsjouren.


Längst ned har vi det svarta fåret, en kvinna jag vet både namn och ålder på. Hon är ensam skriven på adressen, men ofta har hon herrbesök, så även ikväll. Nyss satt de alldeles intill varandra och mannen smekte hennes mage och lår. Jag noterade hur det flimmrade genom fönstret, så jag antar att de såg på TV. Inte ens då kan de hålla sig ifrån sitt snuskande.


Kan inte folk försöka sköta sig, bor jag i Gomorra, eller? Dessutom har mina nabor dekadent sena vanor, exempelvis juggen släckte inte ned förrän halv tolv igår. Halv tolv! Här gör man sitt bästa för att vara en oförvitlig hyresgäst och så får man dras med slödder som vill sänka en till deras nivå. Det lutar åt en ärlig och rakryggad insändare i lokaltidningen.


MVH/Ilsken Norrköpingsbo

Av Fester Bestertester - 9 januari 2014 21:11

Kamporganisationen SOS lever och frodas, tro inte annat. Kanske har du eller någon du känner fått ett flygblad från oss. Vi finns över hela landet och aktiviteter sker ofta och regelbundet. Ett exempel är ett papper med spännande text om hur vår kontakt med utomjordingar bör ske på regeringsnivå, upptejpat vid Ropstens tunnelbanestation av en orädd aktivist.


Ledningsgruppen har informerat medlemmar och sympatisörer om vikten av god ekonomi, så att vi kan påverka riksdagsvalet till önskat resultat. Detta vann omedelbart gehör och nu är vår ekonomi synnerligen god.


Några exempel följer. Britta skänkte 50 kronor. Jens i Laholm skänkte 100 kronor. Patte skänkte 100 kronor. Listan kan göras riktigt lång. Det känns verkligen bra att ha ett fotfolk som brinner för kampen och gör vad de kan för att hjälpa till.


Nu ska vi ägna morgondagen åt att fundera på hur vi ska använda våra pengar. Idéerna är många och lita på att vi kommer att dra maximal nytta av vår välfyllda kassa. Nu kan vi äntligen sätta press på regimen på allvar.

Av Fester Bestertester - 8 januari 2014 22:30

Jag var till affären för att handla. Jag tappade en vara på golvet och böjde mig efter den. Då sprack byxorna! Eftersom jag hade slut på rena kalsonger var jag bar under. Naturligtvis stod det folk bakom mig, två tonårstjejer och gissa om de skrattade. Hela min håriga röv exponerades. Till helgen är det jag som köper nya byxor.

Av Fester Bestertester - 7 januari 2014 21:01

Jag har tvingats köpa mängder med bensin för att kunna besöka vår inlagda Sune regelbundet. Som tur är fick jag ett resebidrag från UFO-Sverige på inte mindre än 400 kronor. Ett generöst bidrag och snabbt gick det också att få det. Vi ufologer ställer verkligen upp för varandra.


Sune är en man med förfinade vanor, så att se honom sitta på avdelningen och spela Fia med knuff med ett dreglande vårdpaket är uteslutet. Här tarvas det andra grejor.


Jag överräckte vördnadsfullt en kille-kortlek och visst såg jag ett ögonblicks glöd i min neddrogade väns ögon. Sune är Stormästare i Canasta och väl över snittet bland landets kille-spelare. Kan han bara hitta en värdig motspelare hyser jag realistiskt hopp om utskrivning redan vid nästa rond. Sune måste få igång "maskineriet" igen och platta till alla uppblåsta läkarklantar verbalt. Och som han kommer att göra det... Snart är du vår att rå om igen, Sune.


MVH/Högsta Rådet genom Nils-Erik

Av Fester Bestertester - 7 januari 2014 01:03

Usch, nu måste jag försöka sova några timmar. Har ju haft en förträfflig ledighet, med mycket god mat och dryck, men nu är den slut. Jag tar en sista öl, sedan lovar jag att gå och lägga mig. Vilken bra start på det nya året att stinka gammal fylla bland chefer och arbetskamrater.

Av Fester Bestertester - 6 januari 2014 18:24

Det har varit en väldigt fin dag, måste jag säga. Jag vaknade med erektion, det gör jag ofta, men nu ville jag inte ta en snabbrunk utan njuta ordentligt.


Jag hämtade min Elephant-size-analplugg, en morot och en burk vaselin. Sedan la jag en väns otvättade kalsonger på huvudkudden.


Jag rörde vid mitt kön, samtidigt som ändtarmen fick sitt. Jag körde på i lugnt tempo och det tog säkert tio minuter innan första sprutet. Sperman höll på att landa i ansiktet, sådan kraft var det i utlösningen.


Efter det la jag kalsongerna över mun och näsa och snart var jag igång igen. Nu efteråt är jag en smula öm i baken, men det är ju så det ska vara. Jag kan roa mig på egen hand, jag behöver inte en sexpartner alla dagar i veckan.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 6 januari 2014 00:36

Vi närmar oss den där härliga dagen på året, dagen sveriges värsta förbrytare avlivades likt en rabiessmittad hund. Jag talar naturligtvis om Olof Palme, mannen som störtade Sverige in i mångkulturen med uppbackning från sina själsfränder i det röda, röda Sovjetunionen.


En fest som kommer att samla gräddan av landets dissidenter kan inte börja planeras tidigt nog. Vi hoppas få höra tal av Anton från Karlstad, Jerker från Katrineholm, herr X (numera avskriven som gärningsman) och Hervor från Märsta. Alla kommer att vara där.


För att ha råd med smörgåstårta och kaffe med punsch till alla krävs det att alla bidrar. Varför inte slänga in 20 spänn på vårt konto? En sann regimkritiker kan inte bara skörda frukterna av kamraters hårda slit, hon/han måste bidraga med något, hur futtigt det än må vara.


Dra gummisnodden från börsen och hoppa på tuff-tuff-tåget mot framgång och MAKT! Se till att visa din avsky mot klassförrädaren, folkförrädaren och landsförrädaren Palme. Hans dödsdag är en ljuv stund att vårda ömt i minnet.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards