Alla inlägg under januari 2014

Av Fester Bestertester - 5 januari 2014 22:48

Jag vaknade till ljudet av mina röster och idag var det J:s tur att vara extra påträngande. Han kan vara riktigt elak och fick mig transporterad av väktare mellan två avdelningar som inlagd. Nu var han tillbaka, men inte för att skälla eller prata skit. Han hade ett uppdrag åt mig.


För att förhindra en attack medelst strålar från stjärnkryssare i omloppsbana runt jorden fick jag inte på några villkor befinna mig i lägenheten mellan tre på eftermiddagen och nio på kvällen. Anledningen var oklar, men man ifrågasätter inte kommenderingar från J, det har jag lärt mig den hårda vägen.


Jag traskade omkring planlöst och glodde på klockan titt som tätt. Det var verkligen urtråkigt att gå gata upp och gata ned och räkna sekunder. Dock gjorde sig J påminnd igen och denna gång skulle jag handla mat i en specifik Sibylla-kiosk. Innehavaren är tydligen på den goda sidan i kampen om jorden och J förmedlade kontakten mellan oss. Jag köpte en 150-grammare som jag slängde halväten i backen, sedan blev det en koll till på armbandsuret.


Några minuter i nio gick jag så hemmåt, uppdraget var slutfört, och nu belönar jag mig med en öl. Att rädda mänskligheten tar på krafterna. Jag kan bara hoppas att Interzone, min uppdragsgivare, har andra agenter att anlita. Jag orkar inte rädda mänskligheten sju dagar i veckan.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 4 januari 2014 22:52

Bayern München är alla skithögars favoritlag. Denna gigant gör som de vill i Tyskland och köper spelare från konkurrenter för att jävlas, inte för att i första hand stärka sin egen trupp. Nu är det dags igen, man har roffat åt sig Robert Lewandowski från Borussia Dortmund.


Hoppas de går på pumpen i Champions League, hoppas de tappar ledningen i den inhemska ligan. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att hålla på till och med Manchester United om de två kolosserna möts. Nä, tacka vet jag FC Carl Zeiss Jena.

Av Fester Bestertester - 4 januari 2014 16:25

Jag har idag varit en sväng till RFSL i Norrköping. Jag var inte där för att köpa sexuella tjänster, det var filmbytardag hos föreningen.


Jag har mängder med sköna filmer, men efter att man tittat på dem hundra gånger så tröttnar man och vill ha något nytt och nytt fick jag.


Jag bytte till mig ett knippe filmer med Peter North. Han är väldigt skön och som han sprutar. Tyvärr gick han över till heterosexuell porr, men alla hans fina homo-alster finns kvar på marknaden.


De filmer jag blev av med är nog eggande för den nya ägaren, men jag är mer än nöjd med mitt byte. Nu ska jag dra ned persiennerna och ladda DVD-spelaren. Helgen är räddad.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 4 januari 2014 03:25

Det har blivit dags för Samlingen För Oberoende Seloter, SOS, att träffas. Detta blir första mötet sedan vi ombildades från parti till kamporganisation, så lita på att vi är sugna att ta tag i arbetet med uppkavlade ärmar.


Vi är i dagsläget så pass stora och starka att vi oftast träffas regionalt snarare än att samla hela landets medlemmar till ett och samma möte. Vi har verkligen vind i seglen.


Vi kommer att diskutera en mängd olika saker, spontant kan jag nämna Palme-frågan och kravet på statligt subventionerade stjärnkikare till folket. Vi vägrar ge oss innan vi fått igenom våra krav, SOS är en blåslampa i regimens rumpa.


Är du en person som önskar förändra Sverige till det bättre? Har du sunda åsikter utan att kunna omsätta dem i praktiken? Då önskar jag dig välkommen till SOS, landets livskraftigaste organisation. Och du, vi brinner även för UFO-frågan.


MVH/Styrelsen

Av Fester Bestertester - 3 januari 2014 21:59

Årets första expedition står för dörren och denna är ett samarbete mellan UFO-Norrköping och Finspångs Intergalaktiska Råd. Vi har med det mesta som kan önskas vad gäller högteknologisk utrustning och även våra medlemmars tränade ögon. Detta kan bara sluta med succé. Där tycks alltid finnas en växel till att peta i när det gäller vårt livsviktiga arbete. Gröna små män; Ta Er i akt, ty Ni kommer att bli avslöjade i natt.

Av Fester Bestertester - 3 januari 2014 19:36

Jag fick via Phain reda på att Sune skulle få två timmars permission under dagen. Hon fick fram budskapet på knagglig engelska och jag satte mig i bilen och körde hela vägen till Linköping.


Vad gäller Sunes fru behöver ni inte oroa er, hon har tillgång till hela huset, fast om hon äter upp Sunes alla mandelkubb väntar nog problem när han kommer hem.


Väl framme vid sjukhuset fick jag stränga förhållningsorder: Bara två timmar, håll er inom sjukhusområdet och ingen alkohol. Vad de tjatar, jag har ju vanan inne från Norrköping när jag vallat runt herr X på hans permissioner.


Nåja, jag informerade Sune om de fantastiska framgångar UFO-Östergötland haft sent 2013, tidigt 2014. Jag fick varken svar eller reaktion, men någonstans därinne finns min vän och jag misstänker att han har fullt upp att klura ut genvägar till inte bara framgång, utan till fullt övertagande av Rosenbad.


När permisarna börjar komma, då vet man att en utskrivning är nära. Sune hemma till trettondagen? Tveksamt, men han lär åter greppa rodret innan månadens slut. Därom är jag övertygad.


MVH/Nils-Erik, Acting Commander In Chief

Av Fester Bestertester - 2 januari 2014 20:57

Idag fick Larsa från Gävle sin senaste medalj, nämligen "Meriten för visad nit". Han fick den per post till sitt hem i mörkaste Norrland och har under kvällen skickat flera bilder av sig själv när han bär den. Det är inte vem som helst som belönas med medaljer, så du må tro att det ligger hårt slit bakom en utmärkelse.


Larsa ansvarar för ett stort landområde. Norrland består inte endast av ogästvänlig terräng befolkad av jojkande samer, där finns människor som om de blev upplysta skulle kunna bidra till vår kamp.


Jag vet att Larsa besitter de egenskaper som krävs för att inte bara bibehålla en hög arbetstakt, han har potetentialen att utveckla norra Sverige till en landsände det kommer att pratas om från Vladivostok till London.


Du är väl värd din medalj, Larsa. Fast visst finns det plats för fler på din breda bringa?


MVH/UFO-Sverige

Av Fester Bestertester - 1 januari 2014 19:54

Jag fick oväntat besök, en kille jag lärt känna på torken. Jag hade inte starkvaror hemma att bjuda på, det jag hade skulle ju räcka till mig själv. Det blev ett telefonsamtal till Goran, en jugge som alltid kan fixa sprit. Det tog en timma, sedan hade jag en flaska från främmande land i handen. Problemet var bara att han skulle ha 350 spänn för den. Inte underligt att hans land gick åt pepparn med den mentaliteten. Fy fan!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards