Alla inlägg under februari 2014

Av Fester Bestertester - 23 februari 2014 19:24

Äntligen är OS över och saker och ting återgår till det normala. Man kan nästan säga att allt seriöst UFO-arbete legat nere i vissa distrikt. Tydligen är det viktigare för vissa att se Gunde Svan kyssa en guldmedalj än att ge allt i kampen för människans överlevnad och utveckling.


Vi rivstartar med en seans i Motala, där Hervor kommer att vara vår livlina mellan jorden och oss, då vi ska färdas astralt till Andromedagalaxen. Vidare har vi distriktsmöte, korvgrillning och annat spännande planerat.


Slit dig nu från TV:n och hjälp till efter egen kapacitet. Visst står du på de godas sida? Bevisa det, då.

Av Fester Bestertester - 22 februari 2014 16:49

Idag har jag spenderat tid med en gammal vän och kämpe, vi kan kalla honom Erik. Vi har kämpat skuldra vid skuldra för ett bättre samhälle och för en återgång till folkhemmet, vilket slogs i spillror av Palme.


Erik var högt uppsatt i den enda riktiga oppositionsrörelsen och var bland annat propagandachef. Dessutom är han djävulsdyrkare och därmed totalt orädd. Barn gråter i hans åsyn.


Vi tog en bit mat, men han har fått för sig att han är nykterist, så alla öl dracks av mig. Dessutom samtalade vi om viktiga saker, av vilka vi kommer att genomföra en del för att försöka rädda spillrorna av Sverige. Vi fortsätter kämpa, vi är altruister.


Inatt må du välta gravstenar, Erik, men imorgon tar den politiska kampen vid. "Mer av allt" och ett rungande "Klatu verada niktu" till dig, frontkamrat.


MVH/Herr ordförande

Av Fester Bestertester - 22 februari 2014 00:42

Vad roligt, sveriges skridskoherrar mosade finlands dito i en spännande tävling under kvällen. Man vann med klara 3-1 och det var aldrig något snack om vem som skulle vinna. Laget är nu i final och vid vinst där kommer man etta i turneringen kallad OS. Lita på att jag slår på TV:n på lördag.

Av Fester Bestertester - 21 februari 2014 23:47

Jag har lite fest hemma hos mig, vi är några glada laxar som dricker öl, spelar Eddie Meduza och snackar lite. Jag ringde X och han kom över, men han gjorde ingen glad.


Han pratade Palme mest hela tiden, sedan var han besvärande nykter. Han skrek även vad jag tror var "soprum, soprum" och störtade mot ytterdörren. Mysko. Jag har ringt både hans mobil och hemnummer, men inget napp.


Ser du en vildvuxen man med kulmage på en trottoar nära dig kan det vara han. Gå inte fram till honom, ring snuten. X i det skick han är i nu kan hitta på vad som helst. Nåja, jag försökte hjälpa honom, det får räcka för ikväll.

Av Fester Bestertester - 21 februari 2014 05:26

Svensken är heligt förbannad och detta på regimen. Jag samlade gräddan av oppositionen till en telefonkonferens där vi bestämde oss för att slå tillbaka. Vi gör det i enlighet med tidens melodi, nämligen genom Internet. Ett lättillgängligt och vida utbrett forum.


Vissa av oss är fascister, andra konservativa. Ingen av oss vill dock anställa ett folkmord på norra Europas folk. Det tog tid att väcka nordmannen, men nu är det gjort.


Ett tyglat hat är vägen att gå och oförfalskad och oinskränkt kärlek är målet. Ett svin är ett svin är ett svin och för denne niding finnes ingen plats i riket eller ens på kontinenten. Jag knackar ned tangenterna på mitt tangentbord och det växer till ett tordön inom ett ögonblick. Seger eller död, ett tredje val finnes icke.


Du har läst en text från SFKO

Av Fester Bestertester - 20 februari 2014 18:49

Snutsvinen punktmarkerar oss, de letar anledningar att trakassera våra medlemmar. Idag stoppades Hasse av en grisbil när han njöt av en öl gåendes på Hagebygatan. Vips så hade han en bot på 500 kronor i handen.


Nu vädjar vi till alla medlemmar att bidra med några kronor, detta för att Hasse ska kunna fortsätta sitt ovärdeliga UFO-arbete. Hasse må vara pank, men stridsviljan är det inget fel på.


Idag Hasse, imorgon kanske du som åker dit för ett påhittat brott. Som sann regimkritiker går man aldrig säker, men det är en del av tjusningen. Eventuellt överskott går till kampfonden.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 20 februari 2014 10:02

Host, host. Stön och harkel. Jag är hemma från jobbet. Fast vet ni vad? Jag är inte det minsta sjuk. Det är så himla skönt att ta ett morgonrus och veta att man har flera dagar framför sig utan jobb. Jäklar, vad schysst!


Jag kommer att hålla mig lullig hela dagen, drängfyllan tar jag på fredag. En annan är ju inte alkoholist, jag styr över drickandet och inte tvärtom.


Nu knäpper jag av datorn och slår mig ned i fåtöljen. Jag ska tittat på Futurama med en burk i handen. Hoppas du också har en bra dag. Hej, hej.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 19 februari 2014 16:49

Äntligen kan man frossa fet kyckling på både längden och tvären, då Kentucky fried chicken åter öppnar i Sverige. Kedjan fanns här på åttiotalet, men svenskarna var svårflörtade. Nu görs ett nytt försök och jag håller tummarna för att det ska gå bra.


Det blir ett par tågresor norrut för ogenerat glufsande, sedan hoppas jag att turen är kommen till min stad, med en restaurang även här. Jag är kungen av snabbmat och KFC ligger mig varmt om hjärtat.


Friterat är godast, det finns det vetenskapliga bevis för. KFC, jag tar med mig stora plånboken så ses vi snart.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards