Alla inlägg under februari 2014

Av Fester Bestertester - 19 februari 2014 03:18

Efter några timmar på krogen blir man ju oftast hungrig. Fyllehungrig, rätt och slätt. Därför tog jag en svarttaxi till Norrköpings mest klassiska gatukök Leons.


Det blev en mosbricka med räksallad och jisses vad den satt fint. Inte behöver jag äta turkpizza med ett toppenställe som Leons. Har du varit i Norrköping utan att besöka Leons? Då har du inte varit i Norrköping... på riktigt!

Av Fester Bestertester - 19 februari 2014 00:35

denna rasistiska fachistiska å nasistiska blogg är hackad av Sveriges Unga Muslimer för Mänskliga rättiheter.

Av Fester Bestertester - 18 februari 2014 16:52

Äntligen börjar det röra på sig i Europas mittpunkt. Wolfgang von Oben tog ledarpositionen, detta utan demokratiskt tjafs. Han låter hälsa att han firar sin nya position med knödel och korv.


Herr von Oben är mycket skicklig individ och räds icke hetluften. Tänk bara när han pardonlöst kastade ut hela Frankfurt-avdelningen. Det var som att kapa ruttna grenar, men det vägrade motståndarna inse. Nu är Tyskland friskt och på frammarsch, allt tack vare Wolfgang.


Man kan inte arbeta för jordens bästa och samtidigt kompromissa i viktiga frågor och stillasittande se sitt folk gå under. Vår Wolfgang lade ribban högt. Miljoner människor lämnas på vår döende planet, resten embarkerar stjärnkryssarna och söker ett nytt hem. Jag fruktar inget, in Wolfgang We Trust.


MVH/UFO-Sverige

Av Fester Bestertester - 17 februari 2014 19:00

Aj, aj, vi har spårat ip-adresser från besökare under kvällen och de har en sak gemensamt, de går till polis, landsting och politiska partier.


Här på bloggen tar vi totalt avstånd från smutsig socialdemokrati och det har retat alla dess medlemmar hela vägen upp till toppen. Det var denna irrlära som fick Sune och X förtidspensionerade, dock fortsätter de att kämpa, de har inget kvar att förlora.


Snuten styrs av regimen, alltså håller de oss under lupp. Man skulle kanske skjuta sig en gris och frossa flottig bacon för att bygga upp fettdepåerna så här i vinterns slutskede.


Landstinget är ute efter att få oss tvångsvårdade som så många gånger förr. Det smärtar "vården" att alla Käftsmällens skribenter är fullt friska och i full frihet.


Den dagen vi inte förföljs är dagen vi inte längre är ett hot. Mitt Sverige gick under på sjuttiotalet, men kan åter resa sig. Det kommer Moder Svea att göra och då finns ingen plats för varken Göran, Mona eller Stefan. Kampen fortsätter, socialdemokratin ska krossas.


MVH/SOS:s operativa ledning

Av Fester Bestertester - 16 februari 2014 22:23

Den här helgen har gått lite för fort, för mycket sömn och för lite festande. Därför tar jag till ett väl beprövat knep, nämligen en liten sjukskrivning.


Min plan är genialisk och redan igång. Jag beklagade mig på facebook, så att mina arbetskamrater ska kunna informera chefen att "Jo, Hasse skrev redan i går att han var dålig". Perfekt. Sedan blir det att fila på ynkliga rösten när jag ringer honom på morgonen.


Efter det blir lite vilande på sängen innan jag sticker till systembolaget vid öppningsdags. Åh, vilken fin måndag jag ska ha. Och tisdag. Och onsdag. Äh, jag stannar hemma hela veckan. Finemang!


Hälsningar från Hasse

Av Fester Bestertester - 16 februari 2014 21:48

Det är inte så fasligt långt till premiäromgången i Allsvenskan. Den sista mars springer våra vitblå hjältar ut på planen för att avfärda BK Häcken. Jag följer inte med på den matchen, men i hemmapremiären sitter jag som vanligt på östra läktaren. Jag kan inte begripa hur man kan ha ett annat favoritlag än Snoka. Topp tre i år? Det hoppas och tror jag på.

Av Fester Bestertester - 16 februari 2014 01:33

Nu är jag hemma efter en vända i cellen. Jag hade en förträfflig stund i Olaiparken med mina törstiga vänner och så förstörde snuten allt.


Jag njöt av en flaska Marinella när stormtrupperna ryckte den från min mun och hällde ut den på backen. Jag protesterade så klart, men då kom handbojorna fram. Det blev grisbil till fyllecellen.


Jag önskar att hela grisbesättningen/poliskåren hastigt insjuknar i scrapie, då köper jag fin-fin whisky och njuter i fulla drag. Snuten står mellan mig och total seger. Någon måste förlora och inte blir det jag. Endast en dåre önskar utgöra regimens knytnäve.


MVH/Hasse-Promille

Av Fester Bestertester - 16 februari 2014 00:03

Jag är nattvakt på kansliet i Norrköping. Jag är en sann idealist, så jag gör gladeligen jobbet gratis. I våra välutrustade lokaler finns bland annat en kaffebryggare och den puttrar i skrivande stund. Dessutom har jag smörgåsar med mig, både med ost och korv.


Jag har nyss kollat mailen och där fanns en del intressant, vilket ska följas upp i veckan när den lokala ledningen träffas. Bland annat har en kvinna i Dalarna skickat bilder på en person som hon beskriver som en "shape-shifter". Spännande.


Jag blir kvar minst ett par timmar till, sova kan jag göra på söndag. Det är fredags- och lördagskvällar trycket är som störst och då är det viktigt med en pålitlig ledning redo att ta emot material och besvara frågor. Har du sett något, eller vill du ställa en fråga? Tveka inte att höra av dig.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards