Alla inlägg under februari 2014

Av Fester Bestertester - 15 februari 2014 16:24

En sexpartner har drabbats av kondylom, han är nu hemma med ett paket tabletter i handen. Han, Niklas, har ett aktivt sexliv och vet inte vilken penis som gett honom sjukdomen. Det är inte jag, då jag är frisk, men visst har jag haft tur att inte drabbas.


Niklas får nu ägna sig åt onani tills sjukdomen gett med sig, men det ska han klara. Jag kommer att hälsa på honom med en ny och fräsch analplugg och ge honom vad han tål utan kontakt mellan anus och snopp. Visst kan man ha skönt ändå.


Så länge jag eller mina vänner från RFSL inte drabbas av aids får man vara glad. Jag är homosexuell och har således en stor aptit på sex. Lusten går före förnuftet. Pax för Niklas rumpa när han tillfrisknat!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 14 februari 2014 16:46

Ikväll är det dags att dekorera redan medaljbehängda medlemmar. Vi blir en grupp människor som sammanstrålar i Norrköping och där tre par manschettknappar föräras stolta mottagare.


Utan dem hade inte forskningen kommit ens hälften så långt den faktiskt kommit och ej heller hade vanliga kämpar haft så många att se upp till. Det är med glädje jag kommer att överräcka gåvorna, då de kommer att ytterligare sporra dessa kämpar och de som följer i deras fotspår. Tack för er insats.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 13 februari 2014 16:28

Jag blev inkallad till basen idag och han såg på mig med allvarlig min tvärs över skrivbordet. Han ställde en massa tramsfrågor, hur jag mådde, hur jag trivdes på jobbet och mycket mer.


Så kom han så till saken, nämligen mitt drickande. Jag har bara blivit hemskickad två gånger i år, så vad är problemet? Vidare har det varit flera gånger i år jag kommit spik (nåja) nykter. Vad fan har min arbetsgivare för krav egentligen? Får bara absolutister jobba där?


Chefen hade bestämt sig, för att jag ska få behålla jobbet måste jag skriva in mig hos vad som kallas Noa, Alkohol- och narkotikamottagningen. Störtlöjligt! Jag tar i veckorna endast ett fåtal öl och vad jag gör på helgerna ska basen skita i. Jag kanske gör som X och pensionerar mig.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 11 februari 2014 16:40

Snart är det dags att utbilda nykomlingar och vidareutbilda tidigare medlemmar. Kursmaterialet har framtagits av UFO-Sverige, men finns ännu inte i bokform, fast stenciler går lika bra.


Här i Östergötland har vi haft en enorm medlemstillströmning, så lita på att kursen behövs. Målet är att ha en tränad ufolog i varje samhälle och  en i varje stadsdel i de lite störra städerna. Vi är snart där.


Materialet täcker det mesta, där deltagarna ska lära känna vårt solsystem lite bättre, eller kunna uttala fraser på det språk de flesta utomjordingar talar. Sedan kommer viktiga årtal att pluggas in, bland annat när Pollenkungen hade sin närkontakt, eller när Betty och Barney Hill först blev ombordtagna av aliens.


Den som får godkänt efter utbildningen kan sträcka på sig, då vi kommer att hyllas av massorna när UFO-frågan tas itu med av regimen. Det är vi som varit frontkämpar och det är vi som förlöjligats, men snart vänder vinden. UFO-Sverige flyttar hela tiden fram positionerna och tanken på oinskränkt makt berusar mig redan. Välkomna på mötet, kära kollegor. Ni är framtidens makthavare.


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 10 februari 2014 18:47

Nu var det länge sedan jag rakade mig, det var 28:e oktober, så lita på att jag ser lustig ut. Skägget har vitnat de senaste åren, så när jag ser mig i spegeln får jag starka jultomtevibbar.


Nu är trimmern framplockad, men ett par öl har kommit ivägen för det som måste göras innan hela ansiktet är dolt av vassa borst.


Tänk om trimmern inte biter på allt skägg. Jag kanske får ta till saxen och då kan det bli en utdragen historia. Jag vill inte gå ut med tussar här och där i ansiktet, jag ser lustig ut som det är. Varför släppte jag ut skägget, varför kan jag åtminstone inte veckoraka mig? Jag hatar mitt jävla ansiktshår.

Av Fester Bestertester - 10 februari 2014 17:28

Det är väldigt mycket sport på TV och det uppskattar jag. Jag är främst intresserad av fotboll, men vintersporter är också skoj att titta på. OS pågår i Ryssland och lita på att Sverige har goda chanser att få med sig flera medaljer hem.


Idag har jag kikat på skidskytte, en märklig sport där deltagarna åker runt på skidor och pangar luftgevär. Undrar hur uppfinnaren av denna sport tänkte. Sedan har jag följt grenen kallad skidhoppning, där de tävlande försöker susa fram i luften så långt de kan.


En gren jag inte vet var den heter tycker jag kan beskrivas som boule på is, två lag vräker iväg stenar och försöker få dem så centralt i målområdet de kan. Faktiskt en smula under hållande.


Det jag ser fram emot mest är annars boxningen, en urgammal sport för riktiga karlar. Det blir att läsa TV:tablån, för den vill jag inte missa.


Vi får hålla våra blågula tummar för Per Elofsson, Anja Pärson, Ann-Charlotte Kalla och allt vad de heter. Allt som glimmar i Sotji är guld.

Av Fester Bestertester - 9 februari 2014 08:56

Norge fick en silvermedalj i 200 meter flakbottn genom veteranen Tom Solmansen. Han var nästan två sekunder före trean Nizvyak från Ukraina. Herr Solmansen har ytterligare en medaljchans, detta i slimstyle på ett ben. Vilken härlig gutt.

Av Fester Bestertester - 9 februari 2014 05:15

Jag måste ge mig själv en klapp på axeln, jag har gjort mitt för forskningen och detta alldeles själv.


Valet stod mellan sängen och rollen som spjutspets i form av orädd krigare på uppdrag och det blev det senare. Jag packade en påse med förnödenheter och traskade till Vrinneviskogen i mörka natten.


Det blev flera timmar under en gran med blicken mot skyn. Det är lätt att överväldigas av starka känslor när man skådar himlavalvet, men jag höll huvudet kallt och sökte av stjärna efter stjärna.


Tyvärr blev det ingen kontakt, men man kan inte förvänta sig besökare varje gång man är på spaning. Sverige är ett relativt stort land och med fler kämpar på fältet är det inte orimligt att räkna med positivt resultat åtminstone en gång i veckan. Inatt valde De bort Norrköping, men kanske de besökte just din ort. Detta medan du sov, du slöfock!


Jag kommer att vila och slappna av under söndagen, detta med gott samvete. Du lätting som lagt ditt krut på alkohol borde skämmas. Sanningen finns där ute, stoppar du huvudet i sanden hoppas jag att du får en rallarsving i ändalykten när De väljer att etablera officiell kontakt. Jag håller ögon och sinne öppet och slappnar aldrig av.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards