Alla inlägg under februari 2014

Av Fester Bestertester - 2 februari 2014 19:09

För kontakt med UFO-Sverige, ring helst mellan 15.00 och 20.00 SMS kan skickas hela dygnet och besvaras i mån av tid och intresse.


Observera att inga av ledningsgruppen sanktionerade expeditioner kommer att äga rum i början av veckan, men ge dig gärna ut på egen hand. Då kan vi tipsa om Svartbäcksskogen, där viss utomjordisk aktivitet noterats kring nyår.


Nu jobbar vi på, så kanske vi hinner med lite vila till nästa helg. Om så inte blir fallet gråter jag inte, en sann UFO-jägare måste besitta en formidabel kämpaglöd och ta emot såväl framgång som nederlag utan att slå av på takten. Februari, här kommer vi!


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 1 februari 2014 22:54

Jag befinner mig i Norrköping, där jag bland annat besöker UFO-Arkivet och har gästat ett informationsmöte. Vidare har jag låtit fotografera mig med ett urval medaljer på bröstet, tanken är att UFO-Östergötland ska trycka upp flygblad med en bild av mig på dem.


Det är inte bara hård kamp som står på schemat, där finns plats för avkoppling. I skrivande stund är jag hemma hos Bosse Rulltårta, dit flera prominenta gäster väntas. Tanken är att vi ska ha en trivselafton.


Kamratskap är något vi ufologer värdesätter och praktiserar, det kommer lördagkvällen att bli ett bevis på. Som förkämpe för det okända och det utomjordiska är man aldrig ensam, där finns kamrater att ta hjälp av när det blåser snålt. Fast det enda vi ska blåsa ikväll är pengar på krogen. Hepp!


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 1 februari 2014 16:39

Kamrater, vänner, läsare! Detta är en vit man som skriver, en man som har upplevt helvetet med ett etniskt homogent samhälle, ett Sverige utan gruppvåldtäkter, ett Sverige utan maffia, ett Sverige utan rökheroin, ett Sverige utan kravaller i förorterna, ett Sverige utan en viss aggressiv "religion" där medelsvensson är en otrogen hund som bör få halsen avskuren. Jag står med fötterna i det 21:a århundradet, men mitt hjärta är kvar i 1900-talet.


Jag roade mig med att räkna afrikaner (ännu inte ett förbjudet ord) på min förmiddagspromenad och kom upp i 32 innan jag tappade räkningen. Vad gör afrikaner i Sverige? Jaså, de har misslyckats med att bygga fungerande samhällen på sin kontinent? Ett Afrika version två i höga nord löser alla problem, det är ju bara att inse att afrikanen besitter en enorm potential, vilken inte kunnat implementeras tidigare på grund av den nazistiska vita människan. 50 miljoner eldiga svarta i Sverige är modellen för framgång.


Sedan lyfter jag på hatten och tackar regimen för alla muslimska balkan-bor vi har glädjen att trängas med på trottoarerna. Jugoslavien gick åt pipan, men i Sverige lever alla magiskt sida vid sida. Fast det är ren och skär nazism att påstå att det funkar bättre här än där. Fast ändå inte.


Hur tänkte svunna tiders politiker? Varför påbörjades inte det utdragna folkmordet på vita i sina hemländer tidigare? Mångkultur är grejen, allt annat luktar Cyklon B lång väg.


Du har läst en text från SFKO

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards