Alla inlägg under mars 2014

Av Fester Bestertester - 22 mars 2014 09:16

Nu är jag hemma efter en promenad. Det blev svängen runt Bysens kulle, Långgatan och Apelvägen. Stärkande med frisk luft.


Kan ni tänka, jag fick vara ostörd hela tiden. Kanske att socialdemokraterna suttit uppe hela natten och smidit onda planer. Nåja, Motala tillhör mig och riktiga svenskar, inget rött pack.


Nu ska jag släppa upp frugan ur källaren, hon har kaffe att brygga och städning att ta tag i. Lördagen har börjat bra ty även en socialdemokrat måste vila. Vila för evigt, vila vid Satans barm, jävla slödder!


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 22 mars 2014 08:21

Här sitter jag klarvaken, trots att det är lördag och jag skulle vilja grisa i sängen. Anledningen? Jag drack mig stupfull igår och slocknade tidigt i fåtöljen.


Det första jag gjorde när jag vaknade var att gå loss på ölen och snart öppnar systembolaget. Med så mycket sömn jag fått inatt borde jag kunna festa hårt hela lördagen. Vi får hoppas på det.

Av Fester Bestertester - 21 mars 2014 15:38

En sprutti-bang-bang till bil passerade mig när jag var på väg till systembolaget. Föraren tutade och stannade en bit framför mig. Jag blev rädd och trodde att det var zigenare som var ute efter min plånbok, men ett bekant ansikte syntes på förarplatsen.


Det var ingen mindre än Bjarne, från Internets slaskigaste hemsida skitgrisen.se. Han bjöd mig på en öl från en välfylld påse och naturligtvis drack han själv som den rucklare han är. Bjarne är erkänt skicklig bakom ratten, det förändrar inget sexpack på.


Vi pratade om UFO:n, vi pratade om Olof Palme. Tyvärr noterade jag en svart drönare i luften ovanför oss, så jag tackade för mig och gömde mig i en park. Dock hann vi besluta att försöka samarbeta än en gång, trots att vi är oense om det mesta. Jag ska nog få fason på Bjarne.

Av Fester Bestertester - 20 mars 2014 18:30

Paret Svenssons från Ödeshög gästar mig på fredagen. Jag kommer imorgon köpa biskvier, punsch och korv att bjuda dem på.


Maken är en stålhård kämpe sedan tonåren och han är nu över sjuttio. Med det i åtanke kommer han att föräras en medalj ur min hand, men det vet han inte om.


Tanken är att han ska få tillgång till UFO-Sveriges databas och möjlighet att posta viktiga saker över Internet. Jag tror inte att han kommer att göra mig besviken.


Jag förenar oftast nytta med nöje, det är sällan jag släpper arbetet helt. Fredagen blir ett utmärkt tillfälle att återuppta en gammal kontakt och det har hela landet nytta av i förlängningen. Jag kämpar för Dig, vad gör Du för mig?


MVH/Sune

Av Fester Bestertester - 20 mars 2014 17:09

Jag är ju en riktig medicinslarver och det vet vården om. Stod först på Zyprexa, men kände mig bra, så jag började slarva med den medicinen. Detta uppdagades vid ett koncentrationsprov och då blev det byte till Risperdal Consta. En spruta, som räcker i fjorton dar, kostade drygt 1600 kronor. Ja, du läste rätt.


Blev inlagd och fick Risperdal i tablettform som komplement till sprutan, men tydligen bet det inte på mig, så jag fick en monsterdos Clozapine istället. Har även haft Haldol en kort period, som straff för mitt slarv och den var sämre än sämst.


Nu har jag beslutat mig för att återgå till mitt normala liv, vilket har legat på is sedan nittiotalet. Jag vill ha full tillgång till hjärnan och vill känna saker, typ att vara väldans glad eller kåt. Nu blir det en zombie mindre, jävla psykossektionen i Norrköping!


En pigg och nyter herr X

Av Fester Bestertester - 19 mars 2014 16:41

Vi har fått in kanske fem rapporter om främlingar från Phobos nu i veckan. Det rör sig om nattliga kontakter och diverse tråkiga konversationer mellan jordbor och dessa kvasi-marsianer. Det räcker nu!


Alla vet att det finns liv där, det finns inget mer att forska om. De på Phobos är grälsjuka och gjorde sig ovänner med marsianerna för århundraden sedan. Nu tycks de tävla med sitt systerfolk på den röda planeten om vem som kan ha mest kontakt med oss.


Att välja en måne när det finns en planet nästgårds är vansinne. Jag kräver handfast och användbar information från phobosianerna innan jag väljer att fokusera på dem. Att de tävlar med Mars är bara löjligt.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 18 mars 2014 18:10

Jag sitter här med endast tio öl i kylskåpet. Jag hade fjorton när jag kom hem och tänkte att inte kan jag väl hälla i mig allt det? Nu har jag klunkat i mig en tredjedel, men jag kan inte slappna av och låta fyllan ta mig i sitt grepp. Jag får nog öppna spjällen och dricka allt på stört och hoppas på snar sömn till strax innan systembolaget öppnar i morgon. Det är ett jävla bekymmer att vara alkoholist.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards