Alla inlägg under mars 2014

Av Fester Bestertester - 6 mars 2014 19:55

Det blir kalas hos Ronny imorgon, han har åldrats en del sedan sist vi uppvaktade honom. Jag har tagit fram stora plånboken och ger honom ett 32:raders på stryktipset.


Han har lovat att bjuda på varma mackor, men än är ingen rulltårta bekräftad. Nåja, det får gå ändå. Jag tar med mig en påse dryck till mig själv och en chipspåse till oss alla, min givmildhet känner inga gränser. Först att kissa i brallorna är en sosseknekt.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 5 mars 2014 23:05

Samlingen för oberoende seloter, SOS, stod för en riktig styrkedemonstration idag. Man intog Motala och visade klart och tydligt att gatan tillhör SOS och inga andra.


Med sig hade man ett stort antal flygblad med livsviktig information om vårt ruttna samhälle och planen för hur vi ska komma på rätt köl igen. Tusentals motalabor är nu medvetna om att där finns kämpar kvar i vårt land.


Efter ca två timmar i stadens centrum begav sig deltagarna hem till Sune Andersson för kaffe och kaka. Man samtalade livligt över rykande koppar, inte ens efter en total seger som idag fick deltagarna nog. Vi fortsätter framåt och viker oss inte för någon. Tack till alla som var där.


MVH/Ledningsgruppen

Av Fester Bestertester - 5 mars 2014 11:55

Jobb eller fylla, jobb eller fylla, jobb eller fylla? Jag försökte stålsätta mig, men begäret blev för starkt, så jag är hemma och dricker öl. Det finns gott om dagar att slita i verkstaden, så lite extra ledigt är alltid välkommet.


Jag gör som så att jag häller i mig öl i rask takt, sedan sover jag två timmar och går efter det till systembolaget. En annan är ju välkänd där och personalen tittar alltid lite extra på mig för att se om jag är så berusad att jag ska nekas inköp.


Vem har bestämt att man endast ska festa på fredagar och  lördagar? Det låter som en socialdemokratisk konstruktion och om sådana tycker jag icke. Nu loggar jag ut och lyssnar på rivig rock med en frostig öl i handen. Jobba då, för fan, din duktiga träl. Jag bejakar välmåendet.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 4 mars 2014 17:42

Hela detta århundrade har man kunnat köpa en avrukning för endast 40 spänn hos RFSL. Jag gick dit styv i brallan för en skön stund och lade upp en hundring på disken. Tillbaka fick jag två tjugor och jag trodde naturligtvis att receptionisten gjort fel. Så var inte fallet.


På direktiv uppifrån har alla taxor höjts, samlag, oralsex och masturbation har blivit dyrare. Detta är diskriminering så det skriker om det. Ska bara välbeställda medborgare ha råd att vara aktiva bögar?


Klimax måste jag få uppleva minst en gång om dagen. Om jag så ska ut i parker iförd långrock och inget under måste jag bejaka min drift. RFSL tar inte om hand om sina medlemmar, det vet jag nu. RFSA vore en bra organisation att starta. Riksförbundet för sexuellt aktiva.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 3 mars 2014 18:42

Vi är full styrka på kansliet i Norrköping. Det är så att stockholmsavdelningen skickat oss ett antal filmer när de bevakat Flottsbro och dess skogar.


Vi har sett flera timmar skakig och suddig film, men så ska det ju vara i dessa sammanhang. Att gå igenom allt kommer att ta kanske sju timmar till. Vi har redan öronmärkt ett par filmer för snar återtitt, bland annat skrek Bosse Rulltårta "Reptilian vanguard", när vi andra bara såg suddiga bildrutor. Det lönar sig att vara fler som kikar.


Som ni förstår krävs det en rejäl arbetsinsats för att hålla igång arbetet, kan vi lyfta debatten till tidningarnas insändarsidor och kanske nyheterna på TV, då har vi kommit långt, då kan vi kanske anställa ufologer. Det finns fortfarande en "idiotstämpel" som insnöade imbeciller gärna delar ut, men jag har aldrig umgåtts med så många smarta och begåvade personer som inom UFO-arbetet.


Jag avslutar här och nu, jag har film från Flottsbro att gå igenom.

Av Fester Bestertester - 2 mars 2014 16:44

Nils-Erik och jag har lagt grundplåten till ett nytt pris, vilket kommer att delas ut en gång om året med start i år. Vi lade varsin hundring och tanken är att pengarna ska förränta sig och tillfalla en eldsjäl.


Där finns många att välja bland som pristagare och det är ett kvitto på att arbetet ständigt går framåt. Jag kan på rak arm komma på fem kämpar som gjort sig förtjänta av priset, men bara en kan vinna.


I år är summan på blygsamma 200 kronor, men varefter åren går kommer summan att växa. Idelaet är en anställd ufolog som lägger 40 timmar i veckan på det livsviktiga arbetet. Om det kan uppnås med vår blygsamma donation vore det storartat.


Har du ett förslag på mottagare? Tveka inte att höra av dig. Som alltid: Klatu verada niktu.


MVH/Styrelsen

Av Fester Bestertester - 2 mars 2014 02:34

Har nyss kvicknat till och gick till badrummet för att pinka. Jag passade på att spegla mig och jag hade något jox runt munnen. Jag smakade på det och tror det var räksallad. Jag har vaga minnessbilder av kö till ett snabbmatshak, tror att jag ätit på den ökända grillen på Stockholmsvägen.


Det är härligt att var full, men minnesluckor skrämmer mig. Nåja, jag har inte slagit ihjäl någon, då skulle jag huttrat i en cell. Jag måste varva ned och det gör man bäst till Eddie Meduza. Där hör ni, grannjävlar! Runke ball!

Av Fester Bestertester - 1 mars 2014 10:11

Jag samlade som gosse på serietidningar. Det blev en hel del, men jag sålde av samlingen kanske två gånger, vilket jag ångrar idag. Vidare var det med ett undantag länge sedan jag införskaffade ett magasin, men jag tycker ändå att min samling är skaplig.


Svenska Mad har jag många av, fast den äldsta är från 68 och många från 70-talet. De har ett sentimentalt värde för mig, tur det, då de inte inbringar mycket pängar vid försäljning.


Av någon anledning har jag en bibba Gigant, en riktigt usel tidning, men de flesta är i fint skick. Sedan har jag ett guldkorn, första numret av Attack-serien i mint condition. Den säljs på Tradera för 35 spänn, men då i begagnat skick. Jag vill ha minst 100 spänn för min.


Min favorit att samla på är Agent X9 och jag vågar påstå att jag har en trave vilken kan matcha vilken samling som helst. Jag har första nummret efter sammanslagningen med Agent och X9. Den vete fan om jag ens kan sätta ett pris på. Jag saknar några nummer, men de är inte många. Dessutom har jag föregångaren X9 liggandes inplastad.


Bjuder du en tokigt hög summa släpper jag tidningarna, då allt har ett pris. Kommer inga förfrågningar får min systers son ärva tidningarna. Serier var en viktig kulturyttring när det begav sig. Jag och tidningarna är länken mellan dåtid och nutid, det känns stort. Ka-pow!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards