Alla inlägg under april 2014

Av Fester Bestertester - 20 april 2014 20:30

Mannen som satte Braunau am Inn på kartan, Adolf Hitler, föddes idag för 125 år sedan. Denne Hitler var väldigt dum och mobbade vissa människor. Man ska inte vara dum, man ska vara snäll.


Han saknade en testikel, något som gjorde honom så förargad att han förklarade krig mot världen. Det gick dåligt, så han mördade sig själv efter detta praktfiasko. Vill du veta mer om honom kan du googla på hans namn. Grattis?

Av Fester Bestertester - 19 april 2014 12:13

RFSL har utsett Vasaparken till bästa jaktmark. Där finns goda chanser att träffa en tillfällig sexpartner, bättre odds än till och med Folkparken.


Vill du få snopp i rumpan signalerar du genom att vifta med en halsduk. Det borde inte ta mer än tio minuter innan du fått napp, då det dräller av sköna killar i denna park.


Det enda vi kan anmärka på är att det inte finns en kondomautomat uppsatt. Kanske vill socialdemokraterna att vi homos ska få aids, undra kan man ju.


Nåja, jag stoppar upp ett hårdkokt ägg i baken och drar till parken med bultande lem. Kåtheten väjer inte för röda dagar, ett skönt knull är alltid lika välkommet.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 18 april 2014 17:56

Äntligen kommer vi till skott, jordbor och marsianer kommer att träffas på Deimos nu i helgen. Vi tar det lokala maskhålet till vår granne med ett öppet sinne och en vilja att samarbeta.


Att para sig med rymdödlor är kanske bra, men det tar så lång tid innan rasen förädlas. Därför kommer människan att koncentrera sig på mer närstående varelser, likt marsianer.


Ge oss en smula tid, tvinga oss inte att färdas yottametrar. Vi släpper all jordlig prestige och är villiga att krama om den mest fjälliga av Vintergatans invånare. Jordens resurser är snart förbrukade, vi måste finna en ny plats att parasitera på. Swisch, zoom, boom! Next stop Andromeda.

Av Fester Bestertester - 17 april 2014 22:11

Palme han var dum

Jag är så arg

Sitter i mitt rum

Ilsken som en varg

Han var ingen profet

Bara knas

I brallan han sket

Ty han var ett as

Av Fester Bestertester - 16 april 2014 15:45

Kan ni tänka er, jag, herr X, blev inlåst i anslutning till påsken. Jag trampade som på taggtråd och försäkrade de två doktorerna jag hade att inget fanns att uppmärksamma eller oroa sig över.


Att få LPT på sig o bli efterlyst av polisen är ingen höjdare, därför skrev jag in mig frivilligt. Ett par nätters god sömn löser det mesta.


Jag firade min utskrivning med två helrör whisky o tio öl. Sedan har vattenhålet öppet även på lördag, så en fylla per dygn ska jag fixa.

Hur tacklar Du inlåsning och ofrivillig nykterhet? Själv blir jag knas, knas, knasigare. Usch!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 april 2014 01:43

Granskat och godkänt av herr X


Min falska chef är lierad med rymdödlorna och får hjälp, kraft och pängar från dem. Jag har dragits med honom ett par år och detta avslöjande kom inte som en chock.


Han har varit på mig när jag luktat öl. Han tjatar om att jag ska ta mina meduciner. Han är lika irriterande som en kliande pung i en folksamling. Chefen måste tillrättavisas.


Kanske gör jag en Arafat och spetsar hans kaffe med polonium, kanske vänder jag mig till mina vänner i Interzone. "Chefens" terrorvälde måste få ett abrupt slut, alternativ finnes icke.


Jag har fram till på måndag på mig att tänka ut en genialisk plan, så detta ska nog gå vägen. Mäktigare män än honom har gått under när min vrede flödat utan hämningar.

Av Fester Bestertester - 10 april 2014 18:23

"För nit, flit och trogen kamp". Så låter beskrivningen för medaljen "Trohet i strid" och nu är den min, min, min! Den sitter nu på min finaste t-shirt och lita på att jag kommer att gå ned på stan med jackan uppknäppt så alla kan se den.

Jag är nu i en exklusiv skara herrar och det känns hedrande. Tack, UFO-Sverige. Ni tar sannerligen hand om medlemmarna och sporrar dem till intensivare kamp.


MVH/Jerker, Katrineholm

Av Fester Bestertester - 10 april 2014 00:09

Det är min tur att offra sömn och hålla koll på cyberrymden. Jag är ensam på kansliet, men tog som tur var med mig lite öl i ryggsäcken. Jag kommer att findricka, då jag tar mitt uppdrag på största allvar.


Jag har viss kontakt med en galant (tror jag) dam från Köpenhamn, vilken också vakar i natten. Det är ständigt aktivitet i UFO-kretsar.


Än så länge har jag inte fått några rapporter, men natten har ju bara börjat. Jag får väl värma en Billys-pizza, eller vad fan det nu heter och porrsurfa en smula. Skulle något spännande hända spottar jag ut pizzan och slänger mig på larmknappen. Sverige är i goda händer, Sverige är i mina händer.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards