Alla inlägg under april 2014

Av Fester Bestertester - 5 april 2014 18:40

Den socialdemokratiska närvaron är påtaglig i området där jag bor. Ett exempel är makarna Torstensson, där mannen var högsta LO-företrädare på bruket. Han hade täta kontakter med kommunpolitikerna och hade ett finger med i spelet när jag sjukpensionerades mot min vilja.


Jag har de senaste dagarna noterat hur de signalerar till sina överordnade genom val av köksgardiner och sättet de hänger på. Täcker de fönstret pågår det ränksmidning, är de isärdragna är man redo för kontakt med partiledningen. Enkelt och genialt.


Jag ska låna en digitaliserad kamera, fota beviset och skicka in det till Motala Vadstena tidning för att få igång debatten om vår tids pest socialdemokratin. En hjärntvättad individ ser inte tecknen, det krävs ett öppet sinna för att se och förstå. Ett sådant har jag, sanna mina ord.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 5 april 2014 03:08

Som alltid tar UFO-Norrköping tag i taktpinnen och blickar mot skyn för just din skull. Löjliga förvärvsarbetare ligger nu och sover efter en löjlig fredagsfylla. Störtlöjligt! UFO-Sverige har ständig beredskap, men det visste du väl redan?


Vi hyser gott hopp om svar på en utskickad signal till centrala Vintergatan, målet var planeten med det fantasilösa namnet N437-031. Där finns fantastiska sjöar, prunkande djungler och majestätiska berg och naturligtvis liv. Klart som korvspad att vi ska bli vänner, vi bor ju i samma galax.


Oavsett om de svarar inatt, eller att den där Gösta från Sundsvall ringer, finns vi här för dig och övriga jordbor. Ständig kamp med målet att segra, det är framgångsreceptet.

Av Fester Bestertester - 4 april 2014 17:48

Allt har ordnat sig. Boendestödjaren gormade på mig ett par minuter, sedan gick luften ur honom. Han skulle ha mig att ringa psykiatrin, men när X säger nej är det ett nej. Det blev endast ett sansat mail där jag bara snuddade vid faktumet att jag är ett geni. Med psykossektionens hjälp kan jag vara hemma från kneget nästa vecka också. Alla tiders!

Av Fester Bestertester - 4 april 2014 14:17

Jag skulle ju bara findricka i väntan på boendestödet. Nu sitter jag här med en fylla som slagit till med full, full kraft. Jag får väl glänta på dörren och fräsa åt personen ifråga.


Hur tänker kommunen? De är väl medvetna om mina dryckesvanor, ändå har de den dåliga smaken att dyka upp en fredag. De är sannolikt förgiftade av socialdemokratiska tankegångar.


Jag brukar sköta mig när boendestödjarna kommer på besök, det är väl inte så farligt om det går åt pepparn idag? Det viktigaste är mitt välbefinnande, inte att min promillehalt ska vara nere på noll.

Av Fester Bestertester - 4 april 2014 11:02

Köpte elva starköl prick klockan tio. Sedan hem och börja dricka, men tyvärr har jag ett åtagande senare. Det jävla boendestödet.


Jag får väl slå på bromsarna, så att det inte syns på mig att jag är påverkad, personen från komunen kommer strax efter tre.


Efter att det är avklarat blir det ett återbesök på systembolaget, är det fredag så är det. Det kan nog bli bra, det här.

Av Fester Bestertester - 4 april 2014 01:01

Då var det min tur att vakta kansliet igen. Jag gör det med glädje, ty det är en utomordentlig uppgift, vilken varje sann ufoit tar sig an med liv och lust.


Jag är uppkopplad mot nätet och har realtidskontakt med Ondrej i Ryssland och där är timman senare än här.


Än så länge har inget sensationellt inkommit, men natten har endast börjat.


Jag har två meter till köket och mina läckra smörgåsar, längre än så blir det inte mellan mig och datorn. Har du något spännande att dela med dig av har du ett uppmärksamt öra i mig resten av natten.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 3 april 2014 16:49

Klassiska Franssons bageri bytte ägare när innehavaren gick i pension. Nu drivs det av makarna Haddad från Syrien och som det har gått ned sig.


Jag köpte fem syltsnitt på onsdagen och åt en till eftermiddagskaffet. Det var en synnerligen otrevlig upplevelse, ungefär som att tugga på papp.


Jag konfronterade ägarna idag och fick till svar att de bytt leverantörer av ingredienser. Ska jag ta det med en axelryckning? Naturligtvis inte.


I fortsättningen är det jag som går till ICA när jag vill ha något gott att snaska på, då vet man vad man får. Att betala dryga pängar för fuskkakor är det slut på för min del. Syltsnitt? Det borde byta namn till syltsnylt.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 3 april 2014 13:59

Aj som fan, kunde inte ens kliva ur sängen utan oerhörda smärtor. Det blev ett samtal till chefen med ynkliga rösten, sedan var lite extraledigt kirrat.


Nu är jag så där härligt påverkad, inte så att jag gör i byxorna, eller studsar mellan väggarna, utan att jag upplever ett rosenrött välbefinnande.


På måndag måste jag jobba, om jag inte lyckas trolla fram ett sjukintyg, men dit är det fyra dagar. Jag klunkar mig igenom dem med outsläcklig törst, ibland blir det så illa att man måste dyka upp på jobbet.


Att vara hemma utan förpliktelser är modellen. En vana jag skulle vilja göra till min.


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards