Alla inlägg under april 2014

Av Fester Bestertester - 2 april 2014 14:33

Jag jobbade ihop med en snubbe vid namn Ulf. Han var lite konstig, bland annat gillade han att stryka handen över hjässan. Jag skulle tro att han var förståndshandikappad, eller i alla fall på gränsen mellan normal och imbecill.


Han lyckades bli vräkt och var hemlös en period. Han brassade på spisen o somnade ifrån den. Han väcktes av en väktare, med brandmän hack i häl. Vet inte om detta var anledningen till vräkningen, eller om han gjorde mer knas.


Ulf var en lat jävel och gnällde till sig kontakt med en läkare, tror det var på vårdcentralen. Han berättade för mig att han sagt att han såg spindlar och detta gick läkaren på. Ser man spindlar, då är det väl delirium tremens man lider av och ingen allvarlig psykisk sjukdom.


Ulf har suttit i fängelse i alla fall två gånger, kanske tre. Som kungen av knastankar fick han genomgå en sinnesundersökning, men han bedömdes som frisk, ty han fick fängelse och inte vård.


Ulf är mannen som lyckades bli både arbetslös och hemlös på kort tid. Han är i alla fall konsekvent i sitt självförgörande beteende. Hatten av för en kämpe, även fast kampen är stollig.

Av Fester Bestertester - 2 april 2014 13:56

Jag kände mig pressad att försöka sova, så jag tog fyra pipetter Theralen och la mig i fosterställning på sängen. Tittade på klockan både en och två gånger, sedan blev allt svart.


Jag vaknade till en fullt upplyst lägenhet och stereon var laddad med en Motörhead-skiva. Sedan ömmade mitt knä av någon anledning. Då började minnet komma tillbaka.


Inte underligt att jag vaknat med kläderna på, jag hade varit ute och snurrat. Jag dråsade omkull i Södra promenaden, därför ömmade mitt knä. Har även en svag minnesbild av att jag urinerade vid en spårvagnshållplats.


Jag har varit med om dessa sömngångarperioder förut, men det är alltid lika läskigt när de inträffar. Idealet vore att installera ett kodlås på ytterdörren, så att jag inte kan ta mig ut halsovandes. Jag är knasig i vaket tillstånd, tänk då vad jag kan hitta på när jag går i sömnen.

Av Fester Bestertester - 1 april 2014 11:40

Dag 3 utan helvetesmedicinerna är här och jag mår fortsatt bra. Jag har skippat allt, bland annat mina 600 mg Clozapine. Inga utsättningssymptom, inga problem. Tvärtom, hjärnan går i racerfart och jag känner mig så uppåt och fylld av kreativitet.


Det är för jävligt hur jag blivit behandlad detta årtusende. Maktfullkomliga läkare som sett till att droga ned mig. Elaka mentalskötare när jag varit inlagd. Nån jävla konstterapi där jag ritade streckgubbar.


Jag surfar på en mäktig våg av välbefinnande, äntligen har jag vaknat ur medicindimman. Allt känns möjligt, till och med att träffa en livskamrat. Jag kavlar upp ärmarna och slänger mig ut i verkligheten med huvudet före. Livet, jag är tillbaka på spelplanen.


MVH/En euforisk herr X

Av Fester Bestertester - 1 april 2014 11:11

Vad härligt det är med lite spontanledigt. Jag slappade på sängen, sedan visade klockan halv tio och det var dags att  gå till systembolaget. Det var många kända ansikten utanför butiken, bland annat Pelle Sjöman och den finske mannen med rollator.


Jag nappade åt mig elva öl att lägga till de tre i kylskåpet som konstigt nog var kvar sedan gårdagen. Naturligtvis blir det en vända till till systembolaget. Att svettas i en skitig verkstad är så urbota dumt att jag allvarligt funderar på att säga upp mig och bli vivör på heltid.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 1 april 2014 00:35

Rymdödlor bor under min säng. Det är Idi Amin som avlat dem och gett dem stränga order att mumsa i sig mig lem efter lem. Men, vet du vad? Jag bryr mig inte.


Idi Amin var den sista stora kannibalen och jag är den första stora stjärnkrigaren. Kommer det till armbrytning vinner jag, det säger bara KLATSCH så är hans arm bruten och han får runka med fel hand.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards