Alla inlägg under maj 2014

Av Fester Bestertester - 17 maj 2014 14:23

Vår Hans, "Hasse Promille", är spårlöst försvunnen. Han blev utkastad från Pub Wasa sen fredag och sedan dess har han inte stått att finna.


Vi har under dagen gått runt till olika pubar utan resultat, i telefonen svarar han ej heller.


Hade han hamnat i fyllecell hade han varit släppt vid det här laget, så att sossarna på något sätt är inblandade är inte omöjligt.


Kanske sover han sött i ett dike, kanske sitter han hemma och tänker ut en samhällsomstörtande plan utan vilja att svara i telefonen. Ser du en skäggig och stormagad individ på stan, så ropa "Hasse". All hjälp tages tacksamt emot.

Av Fester Bestertester - 16 maj 2014 15:46

Ni medlemmar som under kvällen vill komma i kontakt med UFO-Östergötland får ringa på Sunes hemnummer, men låt många signaler gå fram, då han sover hårt. Kansliet på Kråkstigen 4 verkar tyvärr bli obemannat, då vissa tydligen hellre super än arbetar för Saken.


Ställer man upp och tar tio extrapass under ett kalenderår får man medaljen "För trogen tjänst", men det verkar inte vara lockande nog för vissa latmaskar inom våra led. Tycka vad man vill, men sådan är verkligheten. Skulle ett moderskepp landa på en gräsplätt nära dig kan vi tyvärr inte rycka ut under natten. Sorgligt, men sant.

Av Fester Bestertester - 15 maj 2014 18:59

Det är dags för de vita att ta emot lilla Falkenberg på Parken. Sveriges mest älskade lag mot nykomlingar i finrummet.


Vi var fem grabbar som tänkte gå på matchen, men nu är vi fyra, då snuten klippte Leffe på Kungsgatan, trots att han inte var fullare än oss andra.


Nåja, en man mer eller mindre spelar inte så stor roll. Vi tar plats på östra läktaren och sjunger ut vår kärlek/vårt hat genom fuktade strupar. Allt annat än tre poäng vore förskräckligt.

Av Fester Bestertester - 15 maj 2014 18:41

Till er alla: Fredagens expedition till Kolmårdsskogarna är lagd på is, då Sunes Datsun är belagd med körförbud.


"Det luktar socialdemokrati lång väg", säger en upprörd Sune när vi pratar med honom. För att åter få ratta pärlan krävs ett dyrt besök på bilverkstaden och det kostar pengar som hade kunnat användas i kampen.


Det är läge för våra medlemmar att visa lite framåtanda. Gå ut i skogen för egen maskin, eller i alla fall snegla mot skyn från balkongen. Vänta inte på order, ta saken i egna händer.


Jag känner mig trygg, då vår förening samlat de bästa av de bästa. Missödet med bilen stör oss idag , men nästa vecka är vi tillbaka med full kraft. Inte sant, fränder?


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 14 maj 2014 17:44

Sune har låtit sig intervjuas och detta framför kamera. Intervjun är ca femton minuter lång och fokuserar på UFO-arbetet. Inte mindre än 30 exemplar ligger nu på kansliet och väntar på ägare.


Vill du köpa ett ex, ta då kontakt med oss via e-post. Vid större kvantiteter får du räkna med tre dagars leveranstid, då nya exemplar måste färdigställas.


På 60-talet var Betty och Barney Hill i fokus, i tjugoförsta århundradet är Sune i spotlighten. Observera att vi inte lägger ut något på youtube, vi kräver en slant för arbetet, om än en aldrig så liten peng. Denna DVD är ett måste för den aktive ufologen.


MVH/UFO-Sverige

Av Fester Bestertester - 13 maj 2014 17:35

Jag träffade en som jag trodde reko tjej på Pub Wasa för några veckor sedan. Det blev hon och jag en kort tid, sedan tvingades jag göra slut.


Hon var som jag sjukpensionär och det innebar att vi umgicks intensivt en period, innan allt gick i kras.


När hon besökte mig fick jag tjata på henne innan hon behagade greppa dammsugaren, eller koka mina snabbmakaroner. Lat var bara förnamnet, inte en enda gång svabbade hon mina golv.


När hon sedan prompt skulle kramas efter våra sexiga stunder och jag sa ifrån brusade hon upp. Det var något om "mullig mansgris", jag vet inte exakt, då jag slog dövörat till.


Det visade sig att jag hade haft oturen att stöta på Norrköpings grälsjukaste kvinna, tillika värsta sortens latmask, då hon konsekvent struntade i att åtgärda dammråttorna i min lilla etta.


Jag sa upp kontakten på stående fot och hennes breda röv var det sista jag såg av henne. Själviska damer må förbli nuckor. Fy fan!

Av Fester Bestertester - 12 maj 2014 18:00

Äter du pizza ibland? Fortstätt gärna äta, men passa dig för pizzasalladen.


Jag raglade in på en välbesökt pizzeria i Norrköping i helgen och beställde in en flottig sak. Innan den kommit på bordet fick jag en stor skål sallad.


Full och dum som jag var åt jag av den, men aldrig att jag skulle palla att äta upp allt. De flesta gör nog som jag och tar måttligt av den. Men vad händer med det som blir över..?


Inte fan slänger varken Ali eller Muhammed det som går i retur, de tar vara på allt. Din överblivna sallad äts glupskt upp av Jan Banan några timmar senare. Din överblivna sallad förpackas i de där små burkarna för avhämtning, vilket ger bakterier en formidabel grogrund och spridning.


Där är även vanligt att pizzerior har en stor skål sallad för självbetjäning. Denna skål står framme hela dagen och att kika på en nypa genom mikroskop botar nog den mest fanatiska salladsätares vurm. Med andra ord: Inget intag av sallad.

Av Fester Bestertester - 11 maj 2014 06:29

Jag är nu hemma efter ett studiebesök hos FIR, Finspångs intergalaktiska råd. Där bjöds det på verkligt starkt kaffe och två sorters kakor, men tyvärr inga mandelkubb.


Det var Birgittas stora kväll och hon tog oss alla med storm med sina fantastiska berättelser. Hon är den enda bekräftade varelse som besökt inte mindre än tio solsystem och lyckats lämna ett djupt intryck på de livsformer som befolkar dem.


Jag hade den stora äran att skänka Birgitta en hög utmärkelse, en storslagen medalj i brons, vilken bärs runt halsen. Den är högst välförtjänt och lita på att hon var tacksam. Vi tar hand om de våra och glömmer aldrig storartade insatser.


Den naturliga landningsplatsen för utomjordingar ligger i norra Östergötland och när De sätter tentaklerna på vår planet kommer vi att vara särskilt inbjudna. "Om papa omba, di-bi-di-bi-di".

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards