Alla inlägg under maj 2014

Av Fester Bestertester - 10 maj 2014 14:17

Jag hade laddat hela dagen för kamraternas match mot Kalmar FF. Det blev mest öl, men även ett kvarter Jägermeister. Gick glad i hågen till bussen vi skulle åka till matchen med, men fick ett socialdemokratiskt bemötande.


"Du är för full, gå hem". Vad i helvete? Jag bultade på dörrarna, men fick bara skäll. Är det match så är det, att bli nekad att följa med är bara sååå fjolligt.


Nu är jag hänvisad till Internet för att hänga med och visst kan jag ha det bra hemma, men det var ju stämningen och atmosfären vid en bortamatch jag var ute efter. Om du gillar att ta dig några glas, skriv då till supportergruppen Peking fanz och klaga. Så här får det inte gå till.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 9 maj 2014 15:18

Har genom RFSL fått kontakt med en kille från Nyköping. Han heter Hamid och ska vara i topptrim. Dessutom vaxar han sitt bröst, så han kommer säkert att påminna om en ung gosse.


Jag betalar bara hans tågbiljetten tur och retur så är han min att njuta av hela helgen. Jag ska strax bege mig till centralstationen och Hamid känner igen mig på den utrullade kondomen jag kommer att hålla i min hand.


Ett stort tack till er, ni som jobbar för RFSL. Ni underlättar verkligen vad gäller homosexuella kontakter och möten. Tack.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 8 maj 2014 23:44

Ja, jisses. Jag hällde i mig ett kvarter brännvin när jag kom hem och la mig för att vila. Nu är det snart midnatt och jag har kvicknat till. Naturligtvis fortsätter jag dricka, det är ju bara fredag kvar att jobba. Det blir att hålla sig borta från chefen imorgon, då jag lär lukta gammal fylla. Det är tråkigt att jobbet ska inkräkta på möjligheterna att festa.

Av Fester Bestertester - 7 maj 2014 19:11

Allas vårt Snoka tar emot Åtvidabergs FF i ett som alltid glödhett derby. Det kan behövas lite värmande spel och kämpatakter i det ruggiga vädret.


Jag laddar upp på krogen Durkslaget, sedan har jag en utsparks avstånd till klassiska Parken.


Såklart att det bli seger och tre poäng till IFK, allt annat vore ett misslyckande. Fast blir det förlust finns det ett antal uteställen jag passerar på väg hem för en liten fylla, det lindrar det mesta. Tre mål för Snoka, noll för Åtvidaberg.

Av Fester Bestertester - 7 maj 2014 18:47

Jag är en vanlig strävsam medborgare, därför har jag beslutat att återgå till jobbet på torsdag, för två djävulska dagar innan helgen. Man kan inte vara ledig jämt och ständigt, ibland får man bjuda till och slava en period och det är just vad jag ska göra.


När det blir fredag eftermiddag kan jag pusta ut, nöjd med mig själv, inte förr. Dock tänker jag inte släppa drickandet helt, men jag nöjer mig med en minifylla idag och imorgon. Det får väl vara nån måtta på duktigheterna?

Av Fester Bestertester - 6 maj 2014 17:35

För att försvåra för Säpo, socialdemokraterna och annat slödder, har UFO-Östergötland börjat använda tjänsten "Nobigears", vilken finns att köpa på nätet.


Nu är all mailtrafik mellan medlemmarna krypterad, så varken farmors kakrecept eller info om framtida expeditioner kan läcka ut.


Det enda säkerhetshålet är vår virila Lennart K Lindström, som valt att inte använda tjänsten. Han vill kommunicera fritt bög till bög, men då öppnar vi inte ens hans mail. Du är antingen med oss eller mot oss.


Det blåser snålt på toppen, så en motreaktion från vår sida var väntad. Äntligen kan vi språka fritt om Yassir Arafat, Pollenkungen och Palmé.


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 5 maj 2014 23:32

Vi kommer att byta lås på lokalen på Kråkstigen 4, detta efter att det vid ett flertal tillfällen mystiskt försvunnit kakor ur skafferiet. Sedan har någon använt toaletten utan att spola.


Vi är i dagsläget fem personer med nyckel och alla är misstänkta, men förmodligen rör det sig om någon usling som vid lån av nyckel kopierat den för att utföra sina handlingar.


Säkerheten först, så måste det vara i en spjutspetsorganisation.

Av Fester Bestertester - 4 maj 2014 22:31

Det är inte lätt att vara en Jambo i dessa dagar, med en korrupt ägare och 15 bortstulna poäng, men Calum håller skenet uppe. Han laddade som vanligt på The crooked goose, sedan blev det en vinröd parad till Tynecastle.


Väl där krossade man motståndet för dagen, Kilmarnock. Calum blev så glad att han slet av sig tröjan och kastade den i riktning mot planen, men tyvärr landade den på ett fetto tre bänkrader ned.


Nåja, nästa säsong väntar och lita på att Hearts kommer att storma tillbaka till förstadivisionen utan större problem. Vem tror på allvar att t ex Brechin City kan skaka om grabbarna i vinrött?


You can't keep a good team doon, now can you? Nope. Som texten lyder i Hearts' sång: Though we sometimes go doon, we can aye go back up. Så får det bli.


Henrik, internationell sekreterare

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards