Alla inlägg under maj 2014

Av Fester Bestertester - 4 maj 2014 21:06

Jag riktar mig till dig, Johannes. Jag gör det genom denna blogg då du inte gett mig dina kontaktuppgifter.


Du och jag skakade om hela länet, inklusive Gotland och delar av Södermanland och vi kan göra det igen. Jag behöver dig och din fallenhet för humor som ett sätt att ta sig an det allvarliga. Ditt språk är mustigt och inte sällan burleskt och utgör en bra balans mot mitt ibland högtravande och lite torra språk.


Med hjälp av det skrivna ordet kan vi komma en bra bit på väg att skaka om makten. Det vet du lika väl som jag. Jag minns subban från Norrköpings tidningar och hennes upphetsade fråga: "Vilka är ni". Låt mig klucka belåtet, då hade vi precis sjösatt vårt projekt.


Forumet vi hade var väl roligt, men nu är det dags att spänna bågen till max. Vi kommer att få både borgare och bolsjeviker att dansa efter vår pipa om vi så skulle behaga. Idag Östergötland, imorgon hela Sverige. Vad sägs om det, min gode herre?

Av Fester Bestertester - 4 maj 2014 12:56

Vi får inte röka inomhus längre, ej ens röka på balkongen. Nu måste jag dra på mig byxor och tofflor och gå ned på gården för mina livsviktiga cigaretter.


Jag har nyss kommit in igen efter en konfrontation med en grannkärring. Jag är drucken, därför bet jag ifrån ordentligt när hon hoppade på mig.


Hon försökte schasa bort mig, då hon ogillade att jag stod så nära porten. Jag sträckte upp mitt långfinger åt henne och svor en smula.


"Jag ska ringa fastighetsägaren, du får inte förgifta oss grannar med din vidriga rök". Oj, oj, oj, vilken litania.


Jag har rökt sedan tidiga tonåren, inga nya lagar, regler och påfund ska få hämma mitt tobaksbruk. Jag blossar på som aldrig förr. Puff, puff, puff!


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 3 maj 2014 15:46

Vår bekant, stadens värsta satanist Abbe, har hamnat i polisiärt förvar. Han greps när han gick genom centrala Norrköping med en fogsvans i handen. Sedan gjordes husransakan och en listigt gömd jordkula hittades, inredd med värmeljus, handbojor, analpluggar och annat knas.


Såvitt vi vet har Abbe aldrig burit hand på en annan människa, däremot har han dokumenterad erfarenhet av att offra och förtära mördarsniglar, men det är väl knappast ett brott?


Vi gissar på att utredningen mot honom snart läggs ned, sedan är han fri att välta gravstenar och annat han finner intressant. Give 'em hell, Abbe!

Av Fester Bestertester - 2 maj 2014 22:20

Eftersom USA:s Mars Curiosity skickat storslagna bilder till NASA bemannar vi lokalen på Kråkstigen med inte mindre än två personer. De har tillgång till Internet och en ny sorts mobiltelefon som har Internet inbyggt. Alla Nordens länder ligger i högsta beredskap.


Sune är en av de två och han har med sig en termos kaffe, två korvsmörgåsar och en med ost. Hans kamrat önskar att få vara anonym och det respekterar vi. Det är lugnt, Fredrik.


Vi hoppas och tror att vinnaren av Det Stora Marsianska Kriget väljer UFO-Sverige att prata med, från idealister till idealister. Pratas/skrivs det marsianska har vi Hervor till hjälp.


Nu låser vi dörren om oss och startar datorn. Endast vid händelser av akut natur öppnar vi dörren, men då krävs den hemliga knackningen. Inatt är det allvar och vi är i den kommande stormens öga. Spännande, måste jag säga.

Av Fester Bestertester - 2 maj 2014 15:43

Det var på håret att jag skulle gå torr, när systembolaget öppnade i morse hade jag bara tre burkar kvar. Fast viss skada inträffade, då jag var väldigt orolig över mitt krympande bestånd tidig morgon. Hellre tio öl för mycket än en för lite.


Nu har jag släpat hem tre påsar med min ständiga favoritöl och burkarna är så många att jag slipper oroa mig fram tills systembolaget åter öppnar på lördag.


Nu ska jag göra det bästa av den kvarvarande ledigheten och det gör jag som alltid påverkad. Fanns där en Gud hade han försatt oss i ständig fylla, det är det optimala tillståndet. Nu ska jag fortsätta njuta, så hörs vi en annan dag.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 1 maj 2014 19:50

Var en sväng till Stora torget i Motala för att skåda mina fiender. Där fanns det gott om kräk med ett hat mot oliktänkande. Subban Gunvor från kommunen var där och även herr Hansson, ökänd för sin hets mot Ny Demokrati. Ack, den som hade en ksp i bakfickan...


Den stålhårda kärnan är liten, men sossarna sitter på en groteskt stor partikassa, så de har råd att synas i media och köpa sig lydiga knektar. Men vänta och se, hav förtröstan. Ett tjog fanatiker som jag kan jaga 1000 sossar på flykten. Idealism och kärlek slår en fet bankbok sju dagar i veckan.


En klassisk socialdemokrat är mig mer främmande än en ödla från Andromedagalaxen. Låt oss konstruera världens största rymdskepp, lasta ombord alla sossar och ratta in koordinaterna för solen. Jag ser hellre människan förslavad av reptilianer än att knäa under ett rött (van-)styre. Jag tar kampen och hoppas att du gör detsamma.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 1 maj 2014 12:31

En stor kontakt har skett i lika stora Stockholm. Det är som så många gånger förr vår Hervor i Märsta som ligger bakom allt.


Hon försatte sig i trans liggandes på sängen och innan ens tio minuter hade passerat fick hon kontakten hon sökte. Det rörde sig om en ny ras från stjärnkonstellationen Eruptus Grande tvärs över galaxen.


I fortsättningen är det via Hervor vi kommunicerar med dem. Hon såg till att bjuda in främlingarna till jorden och det ska bli väldigt spännande att skåda denna magnifika ras. Med Hervor i denna nyckelposition kan inget gå fel. Hon har varit med förr. Klatu verada niktu.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards