Alla inlägg under juni 2014

Av Fester Bestertester - 21 juni 2014 10:25

En man på hemlig ort gick ut på sin altan under natten för en cigarett. Han hann inte mer än tända den innan han såg ett starkt ljussken ett tiotal meter upp i luften. Luften vibrerade och cigaretten slocknade mystiskt.


Det var en utomjordisk farkost, om det råder det inga tvivel. Den sänkte sig mot marken och svävade stilla i ca en minut, innan den for iväg i vansinnig hastighet i riktning mot Venus.


Vittnet berättar att hans hjärta rusade och att han hörde en röst i huvudet upprepa ordet "vän" under närkontakten. Tyvärr hade han inte mobiltelefonen på sig, så några bilder blev det inte, men vi litar på hans målande beskrivning av incidenten. Utomjordingarna håller oss under lupp.


MVH/UFO-Sverige

Av Fester Bestertester - 20 juni 2014 12:22

Det är dags för midsommarafton, en helg när svensken (fast det finns inga svenskar enligt Mona Sahlin) trycker i sig rå fisk och smulig potatis. Sedan ska givetvis starksprit serveras i löjligt små glas.


Jag tar totalt avstånd från dylika fjanterier och förblir på arslet och bälger öl och whisky som vore det en alldeles vanlig veckodag. Midsommarstång, sju sorters blommor under kudden, folkdräkter och annat... Störtlöjligt!


Sup för all del och spy ned både dig själv och bordsgrannen. Ligg nedbajsad i ett dike. Jag drar på rock i stereon och njuter som vanligt. Jag känner inget tvång att festa bara för att det är midsommar, jag kör hårt alla dagar.


Nu är det tre långa dagar tills systembolaget öppnar, men jag har så jag klarar mig. Oddsen för att du ska ligga utslagen resten av helgen efter ett kvarter är låga. Jävla amatör!


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 18 juni 2014 13:22

Det är dags att träffas och dra upp riktlinjerna för juli månad. Ska vi ägna oss åt informationsspridning, alltså dela ut blad till civilbefolkningen? Ska vi lägga allt krut på expeditioner? Ska vi stärka banden bland befintliga medlemmar där vi dricker kaffe och äter vetelängd?


Vi ses hemma hos Bosse Rulltårta, i hans etta fri från avlyssningsapparatur. Att bränna sig illröd på en strand är inget alternativ, kampen kräver vårt fulla engagemang. UFO-Sverige lägger i högsta växeln och stormar mot framtida segrar. Vad vi än beslutar kommer vi närmare närkontakt med utomjordingar. Klatu verada niktu.

Av Fester Bestertester - 17 juni 2014 16:53

Anna-Fia från Eskilstuna lade under natten upp bilder här på bloggen där hon hade samlag med en mörkhyad man. Anna-Fias beteende har tolererats en längre tid, då kontakt med kvinnor är ovanligt för oss, men nu har hon gått för långt.


Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för dessa otäcka bilder och hoppas att ni har överseende med det inträffade. Sköter sig Anna-Fia kanske hon får komma tillbaka. Kanske...

Av Fester Bestertester - 15 juni 2014 12:51

Det är dags att uppgradera uniformen och vi har ett antal piketröjor som söker nya ägare. Den bärs med fördel på våra möten, men det står dig fritt att även använda den på din fritid. Observera att du då representerar UFO-Sverige, så slarvaktigt beteende iförd tröjan accepteras icke.


Sätt snarast in 350 kronor på Sunes konto så kommer plagget på posten inom ett par dagar. Då Sune inte vill ha ufoiter rännandes i hemmet erbjuds ingen försäljning hos honom. Denna tröja är ett måste för den seriösa kämpen.

Av Fester Bestertester - 14 juni 2014 11:12

Jag skulle behöva klona mig för att hinna med allt jag vill göra idag. Det är grillning, restaurangbesök, fotboll på TV:n och hembesök med utgång hos en gammal arbetskamrat.


Prio ett är fyllan och den jobbar jag på. Sedan är frågan vilka som ska få äran att träffa mig. Kanske löser sig allt och jag hamnar i fyllecell utan att behöva välja bland aktiviteterna.


Jag har hela söndagen på mig att vila, idag trycker vi gasen i botten.

Av Fester Bestertester - 12 juni 2014 18:42

Det är dags att sparka igång VM i fotboll. Länder från hela världen ska tävla i bollsparkandets ädla konst. Man spelar i nittio minuter och segrar gör det lag som gjort flest mål.


Där finns Iran. Där finns Elfenbenskusten. Där finns Frankrike. Detta kommer att bli en fest, de olympiska spelen kan inte mäta sig mot globalt fotbollstäflande. Heja Ravelli, heja Limpar!

Av Fester Bestertester - 11 juni 2014 14:30

Jag togs ombord på ett spaningsskepp igår. Vi dockade med ett moderskepp strax bortom Jupiter och färdades i vansinning hastighet till utomjordingarnas hemplanet.


Väl där såg jag fantastiska saker och hade telepatisk kontakt med flera utomjordingar. De har vakat över jorden i tusentals år och är våra väner.


Att nu vara tillbaka i vardagen på vår planet är en smula tråkigt, men jag vet att det kommer fler tillfällen att färdas ljusår bort. Rymden är ack så stor, men jag har i alla fall sett mer av den än de flesta.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards