Alla inlägg under juni 2014

Av Fester Bestertester - 8 juni 2014 16:28

Sune skulle hålla en presentation och bland annat visa bilder från sin tidiga UFO-karriär, men tyvärr har hans diabildsprojektor lagt av. SMS och telefonsamtal har utgått till de flesta som köpt biljett, men vi väljer även att informera här på bloggen. Biljetter återköpes till halva priset, alternativt får ni en fribiljett till nästa, ännu oplanerade, möte.


MVH/UFO-Motala

Av Fester Bestertester - 7 juni 2014 14:40

Det blev ett besök hos Anderssons idag. Frun hade bakat en rabarberpaj och den bjöds det på i generösa bitar.


När vi satt vid köksbordet noterade jag till min fasa att Åke, mannen i paret, hade väldigt långa naglar. Direkt ringde varningsklockorna. Jag har ju endast haft sporadisk kontakt med honom det senaste årtiondet, så han skulle mycket väl ha kunnat smittats ned utan min vetskap, blivit en äkta sodomit. Stackars han moatjé i så fall.


Jag mumsade skyndsamt i mig pajen och tackade för mig. Då skulle Åke prompt skaka hand, allt för att få maximal kroppskontakt med mig. Hans handslag var fjolligt slappt och därmed var alla tvivel undanröjda. Det skulle inte förvåna mig om rabarberna tagit en vända i hans ändtarm, det var inte samma gamla Åke jag lärde känna på sjuttiotalet som med lysten blick stirrade på mig.


Kan Åke förloras kan vem som helst förvandlas till en sexgalen best. Tänk om jag vaknar upp imorgon förvandlad till sveriges Liberace. Omöjligt är det inte i denna socialdemokratiska mönsterstat.


Sune, arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 7 juni 2014 11:41

Har gått omvägar runt min medicinrulle och mår så bra. Har inte tagit min Clozapine på kanske en vecka och varför ska jag det när jag är fullt frisk?


Jag blev utsatt för ett övergrepp i april och "vårdades" på ökända avdelning 25A. Det blev "frivillig" inläggning, hade jag inte gått med på det hade det blivit tvångsvård. Psykiatripersonalen är stollar och psykopater hela bunten.


De fattar inte att jag är mäktig, med potential att störta världen i krig om jag så skulle vilja, då är man psykotisk i deras grumliga ögon. Fy fan vad jag har knaprat piller i onödan de senaste åren. Dessutom har jag gått upp ofantligt i vikt och ser allmänt risig och motbjudande ut. Psykiatrin har förstört mitt liv.


Jag ska hämta min nästa medicinrulle på måndag är det sagt, men det tänker jag strunta i. Jag vill ha energi och kraft åt att utveckla min kamporganisation SOS och det kan jag inte göra neddrogad. Ska vi gissa på att det max tar en månad innan polisen plingar på min dörr för transport till psyket? Grisar! Banditer!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 juni 2014 08:52

Tjenare på er, det är Hasse! Kopplar av med ett par öl så här på morgonkvisten. Om en knapp timma är det dags att gå till systembolaget, det börjar bli tomt i kylskåpet.


Jag ska hälsa på gamle Pelle Hörsel i eftermiddag, det ska bli kul. Han och jag har supit friskt genom åren, men nu är han sliten. Nåja, jag tar med mig lite att bjuda på, han är trevligare på fyllan än nykter.


En hel dag väntar med möjligheter till både lycka och olycka. Jag möter den helst lullig.

Av Fester Bestertester - 6 juni 2014 06:56

 

Vi kan stolt medela att Danmark äntligen har en officiell och fullt fungerande UFO-avdelning. Ordförande är Preben Mortensen, en ärrad veteran som själv blivit bortförd vid två tillfällen.


Avdelningen finns i Köpenhamn, men planer finns på att expandera i andra delar av detta vackra land. I kansliet finns ett pentry, ett mindre badrum och så själva hjärtat, ett fullt utrustat kontor med dator.


Äntligen finns en organisation som tar upp de viktigaste frågorna och nystar i mysterier. Vad hände egentligen i Randersbygd 1979, då minst tre UFO:n landade och tog kontakt med lokalbefolkningen? Snart kanske vi har svaret, tack vare de driftiga danskarna.


Allt framsteg gjordes inte över en natt, danskarna har det senaste året bevisat att de är värda att satsa på. Vi valde att hemlighålla allt tills de var fullvärdiga medlemmar och nu är de där. Grattis, Danmark!


MVH/UFO-Serige

Av Fester Bestertester - 6 juni 2014 05:21

Vad skönt det är att möta en tidig sommarmorgon med en öppnad ölburk mot läpparna. Inget slit i verkstaden förrän på måndag, en långhelg utan planer och åtaganden.


Öl finns hemma, whisky finns hemma, cigaretter finns hemma, färdigrätter finns hemma. Jag behöver inte gå ut på flera dagar och det känns lyxigt. Inte nog med det, inom en snar framtid är semestern här. X trifvas med tillvaron just nu.

Av Fester Bestertester - 5 juni 2014 16:52

Imorrn är det dags för Sverige att fira sin dag. Fast vad är Sverige och vad är svenskar? Vi är ingen folkgrupp och man kan inte hetsa mot oss. Om jag antyder att zigenare stjäl mullrar statens kanoner, säger jag detsamma om svenskar får jag en gratis prenumeration på Expo.


Det finns ingen svensk kultur. Svenskar har aldrig lyckats med något. Fast det finns ju inga svenskar, men de är nazister höga på flugsvamp.


Tacka vet jag Afrika, detta fina land. Där finns inga löjliga vita, bara ett svart paradis. I Afrika görs verkliga framsteg, storslagna litterära verk och fin-fina uppfinningar. Nåja, de har vassa machetes i alla fall.


Volvo, Gripen och Viggen. Vad är det jämfört med ebola, hanta och aids? Det vita måste puts väck, folkmordet i norra Europa måste påskyndas. Jag skäms över att vara nazistiskt vit med spasmer i högerarmen. Alla lika, vissa mer än andra.

Av Fester Bestertester - 4 juni 2014 20:00

Efter att smidigt ha sjukskrivit mig blev det två timmar på slafen, sedan till systembolaget.


Det blev några handslag och ryggdunkningar oss törstiga emellan, sedan öppnade systembolaget prick klockan tio.


Jag nappade åt mig fyra burkar Carlsberg, sedan styrde jag stegen mot Hörsalsparken. Denna park är den naturliga samlingsplatsen för oss storkonsumenter och trots polisens bevakning härskar vi där.


Pelle Sjöman var där. Matilla var där. Finske mannen var där. Var var du?


Det blev en vända till för "privatsupande" och där är jag nu. Jag raglar runt mellan balkongen för mina bloss och kylskåpet för mitt elixir.


Må jorden gå under, bara jag får mitt dagliga rus.


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards