Alla inlägg under juli 2014

Av Fester Bestertester - 21 juli 2014 17:51

Jag är en av få ufologer fortfarande i stan. De andra har dragit till Siljan någonstans i Norrland. Jag ville inte följa med, man har ju hört att det är långt mellan systembolagen där uppe, så för mitt välbefinnandes skull stannade jag hemma.


Det betyder att jag är en av få som kan uppdatera bloggen, men vad fan ska jag skriva om? Inget speciellt har hänt, det råder nyhetstorka. Jag slår vad om att Sune kommer att gnälla på mig, men det skiter jag i. Nu skriver jag inte mer idag, jag har bättre saker för mig än att sitta på arslet framför datorn. Lev väl!


Hälsningar från Hasse

Av Fester Bestertester - 18 juli 2014 22:13

Boko haram och al-shabaab, dessa härliga organisationer kommer att växa sig än starkare i välden och framför allt Sverige. Muslimer är väldigt toleranta, fridsamma och fredstörstande, det vet Mona Sahlin och övriga etablissemangspolitiker att berätta.


Såg nyss på text-tv att godhjärtade muselmaner i Irak drivit kristna på flykt från en av landets större städer. En etnisk rensning som väl måste applåderas?


Hur tänker Feministiskt initiativ och Vänsterpartiet som kapat frågan om kvinnors rättigheter? De vill ha fri invandring, gärna i form av analfabeter med koranen i våfflan (hur nu det går ihop), samtidigt skriker de i falsett om kvinnors rättigheter.


Hur behandlas kvinnor i muslimska länder? Hur är kvinnans status i t ex Saudiarabien? Just det... Det är hög tid för Svensson att vakna och inse att vi lever i den yttersta tiden. Det är ta mig fan nog nu.


Du har läst en text från SFKO

Av Fester Bestertester - 18 juli 2014 13:01

Jag säljer första numret av "Attackserien", versionen från åttiotalet. Jag köpte den i affären när den kom ut '83 och läste den en gång och plastade sedan in den. Med andra ord är den i mint condition.


Jag säljer inte till oförskämt lågt pris, jag vill ha 300 spänn för den. Jag har travar med spännande tidsdokument, som jag kallar blaskorna. Serier i fysisk form är snart ett minne blott i dessa fördömda digitala tider, så min samling bara ökar och ökar i värde.


Passar inte "Attackserien" har jag bland annat "Mad" och "Agent X9". Jag för lösa diskussioner med en samlare norröver, så skynda på om du vill köpa.

Av Fester Bestertester - 18 juli 2014 12:07

Jag hade stämt träff med Hasse utanför systembolaget vid öppningsdags. Han dök upp och det var tydligt att han var påverkad. Han sjöng en truddelutt och pratade högljutt med de andra törstiga själarna.


Vi köpte varsin påse och satte oss i Hörsalsparken i det sköna vädret. Hasse höll en oroväckande hög profil och bland annat så visslade han på de kvinnor som gick förbi.


Jag gick in bland några buskar för att kissa och när jag kom tillbaka var Hasse inbegripen i en häftig diskussion: med polisen...


Det blev handbojor på, sedan tryckte de in honom i baksätet och rullade iväg. Där stod jag, ensam och med flera öl kvar. Jag tog det säkra före det osäkra och gick hem.


Jag förstår hur ordningsmakten resonerar, men Hasse är tämligen ofarlig, han blir lite bullrig när han är full, men vem blir inte det? Nåja, fram emot eftermiddagen bör han bli släppt, då kan vi åter umgås över några öl.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 17 juli 2014 20:59

Nu har jag signerat alla diplom som ska skickas ut till mottagarna och har gjort mig förtjänt av ett glas punsch.


Där finns inte mindre än tolv medlemmar som under året verkligen visat framfötterna. Att belöna dem är viktigt, så att de känner att kampen ibland kan ge något tillbaka, en morot doppad i socker, helt enkelt.


Jag lyfter på hatten och önskar ett fortsatt gott samarbete. Rymden är stor och kräver vår fulla uppmärksamhet. Väl bekomme, mina kämpar.


MVH/Sune

Av Fester Bestertester - 16 juli 2014 21:10

De sämsta medlemmarna, de lataste, de bekvämaste, har planer på att starta en utbrytargrupp i Norrköping med namnet UFO-Oxelbergen. Ni hör väl hur löjligt det låter?


Jag namnger dem här och nu: Rolf och Fabian. Jag ser i rullorna att Rolf har varit med på ett (1) möte på tre år och Fabian två. Dessa herrar ska alltså driva en egen förening? Tillåt mig gapskratta!


Ska de drälla omkring i "Okka" och Rolf fota navkapslar kastade av Fabian? Ska de sitta på arslet framför TV:n och vänta på intergalaktiskt besök lagom till reklampausen? Parvenyer!


UFO-Norrköping finns i hela staden, Okka inkluderat. Naturligtvis behövs inte någon mer organisation, men det får UFO-Oxelbergen lära sig den hårda vägen. Nu har jag berört detta ämne för första och förhoppningsvis sista gången. Roffa och Fabbe, två praktarslen.

Av Fester Bestertester - 16 juli 2014 12:27

Jag önskar komma i kontakt med en tjomme jag förlorat telefonnumret till. Han ska få bygga min hemsida och jag kan tänka mig att betala drygt 1000 spänn.


Bilder och texter måste gå smidigt att ladda upp, layouten lägger jag mig inte i. Denna sida kommer att bli välbesökt och det är då jag tar kontakt med företag för eventuell annonsering.


Jag tror jag skulle kunna tjäna runt 20 000 pängar i månaden och det är inte fy skam. Men det stora lyftet kommer när jag säljer hemsidan och konceptet, då pratar vi miljoner. Jag drömmer redan om prasslande sedlar.


MVH/Framtida Internetmiljardären

Av Fester Bestertester - 15 juli 2014 20:28

En vän och jag satt i Olaiparken och läskade oss, när vi båda fick svåra hungerattacker. Turkpizzerior finns i överflöd och vi valde en som vi tror inte serverar råttkött under namnet oxfilé.


Vi smaskade i oss och tog två öl var, sedan var det dags att tänka på refrängen. Jag lämnade stället visslandes och tände nonchalant en cigarett på gatan. Kompisen gjorde dock en Carl Lewis och sprintade längs gatan. Jag hann upp honom vid systembolaget och det var två glada laxar som gjorde high-five.


Gratis pizza och gratis öl, kan det bli bättre? En pizzeria avklarad, 99 kvar. Jag tror inte jag behöver lägga en enda krona på mat denna sommar.


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards