Alla inlägg under juli 2014

Av Fester Bestertester - 8 juli 2014 01:33

Nu har jag kommit hem efter att ha besökt Lennart K Lindström. Han var väldigt kramig och led svårt eftersom RFSL har lite dåliga öppettider nu i semestertider.


Som tidigare överenskommet fick han låna ett par kalsonger jag burit i tre dagar och han blev så glad att han bjöd mig på tre glas Lord Calvert. En väldigt fin gest om du frågar mig.


Sedan blev Lennart allvarig och frågade om han fick bli intim med mig. Vi har kännt varandra länge, men inte haft sex, då jag är straight. Dock möttes vi på halva vägen och han fick min tillåtelse att föra upp ett finger i min stjärt.


Jag blundade och tänkte på Lolo Ferrari och det funkade utmärkt. Behandlingen skänkte mig njutning, det ska jag villigt erkänna. Han rotade runt i ca tio minuter, sedan fick det vara bra.


Under tisdagen kommer Lennart att först skicka ett argt mail till RFSL för att de inte tar hand om medlemmarna som sig bör, sedan ska han försöka bjuda in sig till någon av stadens gaykillar. Jag hoppas att han träffar en karl med villig snopp och rumpa, Lennart ska inte behöva onanera sig skinnflådd.


Jag har gjort allt jag kan tänka mig för min vän, att erbjuda en bultande lem får homofilerna göra. Även jag har mina gränser. Jag önskar dig god jaktlycka, kamrat.

Av Fester Bestertester - 7 juli 2014 08:22

Under dagen kommer Bertil i 29:an hem till mig. Han är en man i sina bästa år med de grå tinningarnas charm. Jag kommer att bjuda på vetekrans och punsch.


Bertil funderar på att köpa en liten fru från Thailand och jag förevisar naturligtvis min kvinna Phain, så att han ska kunna bekanta sig med en tvättäkta asiatiska.


Han har 40 000 att spendera på resa, hemgift och ring och det räcker mer än väl i klibbiga Thailand, han kan leva som en kung i flera veckor. Dock är han kräsen och vill inte ha vare sig en she-male eller en dam med stora fötter.


En kvinna måste veta sin plats och Bertil kommer att vara hård men rättvis. Redan på sjuttiotalet hade han sällskap, då med en näsvis kvinna från Mjölby, så lita på att han är rutinerad och vet att få fart på hormonerna när så krävs.


Bertil har tänkt ut allt, han har t ex redan ett smeknamn på nya frugan; Luscious. Således har ABF-kursen i engelska han tog 1981 betalat sig. Att en rekordelig man som Bertil är ensamstående är ett förskräckligt slöseri, men med min hjälp och hans pengar är han snart gängad. Han har en tom källare som väntar på en inneboende.


MVH/Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 6 juli 2014 20:10

Vår Hasse skulle ta en blöt kväll som brukligt är när han är ledig. Han ringde från Pub Wasa runt midnatt, sedan är det höljt i dunkel var han är. Hamnade han i fyllecell borde han vara släppt vid det här laget, så var är han?


Jag minns för drygt tio år sedan när han försvann, då visade det sig att han tagit tåget till Köpenhamn och dragit till Christiania. Hasse är ingen duvunge, men han utsätter sig för fara med sitt rättframma sätt och sin lust för äventyr.


Han får ett dygn på sig att höra av sig, sedan dödförklarar vi honom. Han är en tung pjäs, men UFO-Norrköping har andra ben att stå på. Ingen enskild medlem är viktigare än Saken, dock lever hoppet om att han är vid liv.


MVH/Sektionschef Bosse

Av Fester Bestertester - 5 juli 2014 15:42

La, la, la, semestern är här. Blev bara städning i verkstaden igår, sedan släppte bossen hem oss. Jag studsade som en yster kalv till systembolaget och på den vägen är det. Nu berusar jag mig på öl och en och annan whisky.


Jag ska försöka hinna med lite jobb åt UFO-Norrköping, annars är dagarna mig fria att disponera som jag vill. Jag är en goddagspilt och är stolt över det. Önskar dig som läser detta en sommar lika härlig som min ska bli...


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 2 juli 2014 18:46

Jag har sparat pengar åt frugan en tid och summan växte sig tämligen stor. Idag blev det dags att handla något för den och det blev en dammsugningsmaskin av märket Volta.


Den kostade drygt 600 kronor och det var i det mesta laget, men affären hade ingen billigare. Nåja, nu har lilla Phain en förstklassig apparat som hon ska få använda i varje vrå av huset.


Hon blev väldigt glad och så även jag av hennes reaktion. Jag belönade mig med tre rejäla glas punsch och har planer på att släppa upp henne på markplan så att hon får visa vad hon går för med denna finurliga mackapär vid sin sida. Hon kan inte bara lata sig på sin sköna madrass nere i källaren, här finnes ett hushåll att sköta.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 2 juli 2014 01:25

Jag väntar otåligt på min semester, en hel månad när jag kan leva som jag vill. Jag är otålig, så jag har varit hemma denna vecka, men tänker bjuda till och jobba både torsdag och fredag. Just nu dricker jag öl och drömmer mig bort till uteserveringar och livet på en parkbänk. Den nära förestående semestern kommer att bli storartad.

Av Fester Bestertester - 1 juli 2014 16:14

Det rör verkligen på sig inom ufologin. UFO-Norrrköping har studerat ca 25 fall i en veckas tid och tre av dem bedömmer vi som oförklariga.


Vad gäller reptilianer i Ensjön och moderskepp i Tråbrunna blir det tummen ned, allt tyder på att iaktagaren varit påverkad av substanser eller helt enkelt hade en alltför livig fantasi.


Nåja, tre nya fall är inte fy skam. Vi kommer att fortsätta studera materialet för att klargöra vilka främmande raser det rör sig om och varför de är här. Fortsätt skicka in bilder och ljudupptagningar, vi tar inte semester.


MVH/UFO-Norrköping

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards