Alla inlägg under september 2014

Av Fester Bestertester - 6 september 2014 22:49

Ja, jösses vilket folk det finns. Jag samtalade med en tokfeminist tidigare under dagen och hennes hat och förutsägbara rabblande av standarfraser var konstant. Inte fan vill jag förtrycka kvinnor, men färgar man inte håret rosa och kramar regnbågstrasan är man en del av det förtryckande patriarkatet i satkärringarnas ögon.


Jag bär inte hand på en kvinna även om hon är aldrig så tredsk, jag har inget behov av att våldta, jag vill inte förvägra kvinnor rösträtt. Det är fel att kvinns tjänar mindre än män och så vidare. Men aldrig att jag kommer att kalla mig feminist, numera ett modeord gärna användt av politikersvinen. Kvinnor knixar och män bockar, skillnader finns av en anledning, oavsett vad rabiata manshatare kan eller önskar se. Jag anar en kommunistisk agenda där allt ska sammanblandas och särarter utrotas. Vråla gärna "no pasaran" allt ni orkar, era kräk, mig snöper ni inte i första taget.


Författat av Pelle Jönsson

Av Fester Bestertester - 6 september 2014 14:37

Det har blivit dags att fylla år, det börjar bli en ful ovana. Jag firar med en färdigrätt och lite öl. Jag beklagar mig bara lite, det finns de som har det värre än jag. Presenter behöver jag inga, men det vore ju inte helt fel om en kvinna ringde på dörren. Jag har haft könsumgänge förr och om jag får chansen igen ska jag försöka hitta kittlaren, den gillar ju damerna att man tar på. Ett trefaldigt leve för mig, Fester!

Av Fester Bestertester - 5 september 2014 17:50

Jag tog en morgonpromenad som vanligt och hamnade på Skiffervägen. Där bor den notoriska Karl-Åke, en man med partibok sedan sextiotalet. Han bor i ett väldigt flott hus tillsammans med sin fru, förmodligen är han sponsrad av partiet för att kunna leva som han gör.


Dock ser hans trädgård ut som en första klassens ruderatmark. Gräset är vildvuxet, häcken oklippt och jag noterade även en barncykel liggandes på tomten. Är han pedofil, eller lockar han till sig oskyldiga barn för att hjärntvätta dem? Inget förvånar mig när det gäller honom.


Han kan mycket väl kraftsamla bakom fördragna gardiner, redo att sprida sitt marxistiska gift över staden. Att Olof Palme grinar från hedersplatsen ovanför eldstaden tar jag för givet. Dock finns här en motala-bo han inte kan snärja, det kan jag lova er. Jag har smakat på socialdemokratisk terror allt sedan jag vaknade upp polititiskt och det kostade mig inte bara mitt jobb, det fick mig förtidspensionerad och gav mig stora skulder hos kronofogden.


Han och hans slarva kan konspirera och intrigera bäst de vill, Motala börjar så sakteliga att vakna och förstå vidden av socialdemokraternas vidriga ränker. När nu hederliga medborgare har en politisk plattform som Samlingen för oberoende seloter (SOS) är tiden snart ute för dessa djävulens hantlangare. Igår S, idag SOS.


MVH/Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards