Alla inlägg under oktober 2014

Av Fester Bestertester - 19 oktober 2014 11:03

Tja! Jag har elva burkar att dricka, ni förstår väl min belägenhet? Jag måste till handlar'n och köpa nödraketer till överpris. Fy fan! För övrigt har jag varit påstruken i snart två dygn, men det hör inte hit. Man har ju vissa rättigheter. Fast jag är glad, jag tror bestämt att Hästen slog Malmö. Kan vara inbillning, men en skön sådan. Nu ska jag spela Eddie Meduza för grannarna, håll i hatten om du bor centralt i Norrköping.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 17 oktober 2014 16:49

En mycket viktig kväll väntar, då Norrköpings främsta UFO-jägare träffas under enorm sekretess. Samtliga medlemmar kommer att anlända i full uniform och med alla tilldelade medaljer på bröstet. Frågorna och ämnena som kommer att diskuteras är strängt hemliga, men lita på att det kommer att påverka alla, såsom en aborres plumsande i Östersjön sänder svallvågor till Indiska oceanen. Du kommer inte att närvara, men påverkad i grundvalarna kommer du att bli. Nu håller vi andan och hoppas på ett fruktsamt möte.


/Er esoteriska broder Alexander Hugg

Av Fester Bestertester - 16 oktober 2014 16:43

Vita Hästen möter VIK på hemmaplan. Seger borta, men kvällens match kan sluta hur som helst. Jag tippar 3-2 till Hästen.

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2014 21:12

Detta är en påminnelse till alla medlemmar om oktober månads höstmöte. Alla är inte välkomna pg a platsbrist, men hör av dig till ledningen så ska vi försöka ordna en plats. Tar du med dig mobiltelefon måste batteriet tas ur och telefonen lämnas till mötesvakten. Kameror är även de förbjudna. Någon tidsgräns för mötet är inte satt, då chans finnes för filibustrande. Hoppas vi ses!

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2014 21:49

Vi kan nu avslöja att "Käftsmällen" lyckats knyta till sig ännu en professionell skribent, vilken väljer att använda sig av smeknamnet "Alexander Hugg". Alexander är en durkdriven och friboren svensk som vägrar att kröka rygg inför socialdemokratisk terror och marxistiska påtryckningar. Född fri och endast andandes luft i ett fritt samhälle. Inga kompromisser, inga eftergifter.


Det faktum att Olof Palme varit avdöd i drygt 28 år får honom att sväva som på moln, men Alexander inser att den röda pesten måste ryckas upp med rötterna, alternativet är en accelererande stalinistisk förgiftning och det är ett scenario han icke kan förlika sig med.


Söker du den osminkade sanningen? Är du trött på hjärntvätt? Fatta Alexander Huggs hand och låt dig bli upplyst, eller rent av pånyttfödd. Idag jorden, imorgon hela solsystemet.


MVH/Wolfgang von Oben

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2014 22:29

Hello from Bombay, or should I say "namaste"? Me be Sirdar Singh, head of India UFO Community, so very powerful man.


I no booby, have school for eight year and my english veeery good. I have good camera, a Nikon purchased at Golobon Square for american dollar. With camera me take pictures of UFO:s.


Has come into contact with Sume Anderson through Internet, in my den I have modern computer. We both fight and see many strange things. I shall send UFO-Osregotland my very best pictures and wait for exciting material from your cold country.


Tilt your head back and monitor the skies with a keen eye, me will do that. Now goodbye!


With kind regards/Your Sirdar Singh

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2014 15:56

Det är avspark om några timmar, Sverige möter Luxemburg i vad som förmodligen kommer att bli en rafflande kamp. Alla från Israelsson i mål till Ibrahimovic där framme måste vara på topp, svensk fotboll har varit på dekis sedan Nordahl tog av sig pjäxorna. Jag tippar 4-3 till Sverige, optimistisk ska man va'.

Av Fester Bestertester - 11 oktober 2014 22:26

Är nyss hemkommen efter en trevlig kväll hos min gamle vapendragare Pelle Hörsel. Det började lite trevande med varsin grogg, men snart tog det fart. Jag hetsade honom att svepa flera snapsar Mummelman (köpt av alltid lika dyra kranen Goran) och efter det var det som vanligt, Pelle full så att mysbyxorna fick mäktiga kissfläckar och jag sjungandes Johnny Cash-låtar för full hals.


Vi hade planerat att gå till en närliggande pizzeria, den som Khaled sköter med den äran, men Pelle var inte i skick att lämna lägenheten. Jag tog med mig den överblivna alkoholen och gick hem, Pelle har ju ett jobb att sköta, så jag vill inte att han ska frestas att dricka på söndag.


Nu är jag på fortsatt festhumör, så det blir en sväng till God vän. Där känner jag alla stammisar och jag brukar även få handla på krita av Yussef bakom disken. Alternativet är att stanna hemma och glo på TV som en medelsvensson och det lockar inte. Rock on!


MVH/Hasse Promille

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards